Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 23:00)
o kodėl būtent pirkai vaikams skirtą aliejuką? manau to aliejuko truputį kitokią paskirtis, negu suaugusiam žmogui skirto. ax.gif
o kas dėl kremuko, aš iš weledos nieko nesu bandžiusi 4u.gif

Tai man dar 20-ties nera mirksiukas.gif
Bet nezinau...Juk johnson's aliejukai taipogi vaikams sukurti smile.gif todel pasinaudojau ir Weledos vaiku aliejuku...Be to, mazesne alergines reakcijos tikimybe. Nors kunui tai dar ne taip baisu, bet veidui...paranojiskai bijau kazka tept neaiskaus, kai susitvarke dabar oda. Kad vel nepablogetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avene: 21 rugsėjo 2008 - 21:02
QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 23:02)
Tai man dar 20-ties nera mirksiukas.gif
Bet nezinau...Juk johnson's aliejukai taipogi vaikams sukurti smile.gif todel pasinaudojau ir Weledos vaiku aliejuku...Be to, mazesne alergines reakcijos tikimybe. Nors kunui tai dar ne taip baisu, bet veidui...paranojiskai bijau kazka tept neaiskaus, kai susitvarke dabar oda. Kad vel nepablogetu biggrin.gif

na, aš tavo vietoje būčiau ėmus kokį kitą weleda aliejų, jų gi nemažai yra. bet lauksim vis tiek atsiliepimų. o veidui pasidairyk kažko weledos puslapyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 23:12)
na, aš tavo vietoje būčiau ėmus kokį kitą weleda aliejų, jų gi nemažai yra. bet lauksim vis tiek atsiliepimų. o veidui pasidairyk kažko weledos puslapyje. mirksiukas.gif

na va ka tik is duso...pasitepiau aliejuku, tai toks bekpavis pasirode, labai skytas. Gerai itryniau, ir kai isiuosciau i oda, tai toks vaistuku kvapelis vos vos jaucias...Siaip kol kas tai viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 23:31)
na va ka tik is duso...pasitepiau aliejuku, tai toks bekpavis pasirode, labai skytas. Gerai itryniau, ir kai isiuosciau i oda, tai toks vaistuku kvapelis vos vos jaucias...Siaip kol kas tai viskas ok smile.gif

tas vaistukų kvapas greičiausiai medetkos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
nusipirkau migdolų drėkinamąjį kreumuką ir rozmarinų kaukę plaukams. Kremas skaniai kvepia mogdolais, susigeria gerai į mano riebią odą, atrodo, kad teks pirkti didelę tūtelę. O kaukė bent jau iš pirmo karto tai labai patiko, labai atgaivino plaukus, nes po vasaros buvo kažkokie nušiurę, nusausėję, nežinau kaip toliau naudojant patiks, bet pirmas kartas tai super. Ačiū rekomendavusioms.
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2008 09 22, 08:15)
Sveikos,
nusipirkau migdolų drėkinamąjį kreumuką ir rozmarinų kaukę plaukams. Kremas skaniai kvepia mogdolais, susigeria gerai į mano riebią odą, atrodo, kad teks pirkti didelę tūtelę. O kaukė bent jau iš pirmo karto tai labai patiko, labai atgaivino plaukus, nes po vasaros buvo kažkokie nušiurę, nusausėję, nežinau kaip toliau naudojant patiks, bet pirmas kartas tai super. Ačiū rekomendavusioms.

as irgi turiu siuos du dalykelius (aisku ir daugiau Weledos priemoniu) thumbup.gif man tai rozmarinu kauke patinka tepti i plauku saknis, o pacius plaukus monoi arba kokosu aliejum smile.gif
pabandyk dar rozmarinu vandenuka plaukams mirksiukas.gif liuks dalykelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 22, 10:22)
as irgi turiu siuos du dalykelius (aisku ir daugiau Weledos priemoniu) thumbup.gif man tai rozmarinu kauke patinka tepti i plauku saknis, o pacius plaukus monoi arba kokosu aliejum  smile.gif
pabandyk dar rozmarinu vandenuka plaukams  mirksiukas.gif  liuks dalykelis  smile.gif

Tai vandenuku vadini ta losjona, kur reikia palikti itrinus oda ir nenuplauti? Atrodo kitokio nemaciau... O kuo jis geras? Pakomentuoki placiau ax.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 22 rugsėjo 2008 - 09:36
QUOTE(eja @ 2008 09 22, 10:35)
Tai vandenuku vadini ta losjona, kur reikia palikti itrinus oda ir nenuplauti? Atrodo kitokio nemaciau... O kuo jis geras? Pakomentuoki placiau ax.gif aciu smile.gif

aha tas pats.. man patiko tuo, kad plaukams purumo suteikia, tokie fainesni tampa biggrin.gif o dar gal kazkiek ir plauku augima paskatina g.gif nes tikrai, kai naudojau Weledos rozmarinu sampuna, vandenuka ir kauke, tai pastebejau, kad plaukai augo truputi greiciau nei iprastai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš smile.gif
turiu tokį klausimuką, ar kuri nors weledos rozmarinų kaukę laikėte per naktį, ar jau čia būtų per daug, kaip manote... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 09 22, 12:49)
turiu tokį klausimuką, ar kuri nors weledos rozmarinų kaukę laikėte per naktį, ar jau čia būtų per daug, kaip manote... ax.gif

esu laikius rozmarinu alieju per nakti. o paskutini karta ,kai ir aliejaus ir kaukes liko tik po lasiuka,tai miksavau ir miegojau su abiem doh.gif nemanau,kad bus blogiau..o ar geriau bus g.gif tai nznau. efektas kaukes pasiamto ir nelaikius per nakti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 09 22, 11:49)

as visada laikau per nakti, nes man kitaip neiseina - neturiu laiko rytais kaukiu laikyt
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif

Aš irgi nelabai turiu kada kaukę laikyti keletą valandų, o ypač rytais mirksiukas.gif , tai ir galvojau kad per naktį turėtų būti optimaliausias variantas smile.gif
Atsakyti