Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Gal kuri bandėte geriamą beržų ekstraktą? Jis turėtų padėt išvalyt šlakus iš organizmo ir celiulitą apgydyt... g.gif Labai orėčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 13, 13:19)
Gal kuri bandėte geriamą beržų ekstraktą? Jis turėtų padėt išvalyt šlakus iš organizmo ir celiulitą apgydyt... g.gif Labai orėčiau atsiliepimų 4u.gif

Ketinu išbandyti, man taip pat rūpi. Kad ten jo koks anticeliulitinis poveikis nelabai tikiu. Bet naudosiu jį vietoj vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 13, 13:19)

QUOTE(kliūdžiau @ 2008 05 13, 13:25)
Ketinu išbandyti, man taip pat rūpi. Kad ten jo koks anticeliulitinis poveikis nelabai tikiu. Bet naudosiu jį vietoj vitaminų.

man ir idomu... tik nepamenu,kiek viena pakuote kainuoja? zinau,kad ju bent kelias isgert reiks doh.gif vaje vaje,kiek tas "malonumas",celiulitas tsakant, kainuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 13, 15:23)
man ir idomu... tik nepamenu,kiek viena pakuote kainuoja? zinau,kad ju bent kelias isgert reiks  doh.gif  vaje vaje,kiek tas "malonumas",celiulitas tsakant, kainuoja  verysad.gif

35 - 38 Lt priklausomai kur perki.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 13, 16:29)
35 - 38 Lt priklausomai kur perki.

tai puse velnio dar bigsmile.gif

Atsakyti
tai jis tabletem? ir kiek ten ju?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 05 13, 18:15)
tai jis tabletem? ir kiek ten ju?

cia apie berzu ekstrakta klausi? jei taip, tai jis geriamas ax.gif
Atsakyti
esu nusipirkusi Weledos rinkinuka, tik niekaip nepradedu vartoti, ir is vidaus ir isores,
user posted image

kazi kaip jo skonis..? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padange: 13 gegužės 2008 - 21:03
QUOTE(Padange @ 2008 05 13, 22:01)
esu nusipirkusi ta SWeledos rinkinuka, tik niekaip nepradedu vartoti, ir is vidaus ir isores,
user posted image

kiek kainuoja toks rinkinys? bigsmile.gif
Atsakyti
Weleda rinkinuko nuoroda36EUR , uzsakinejau internetu, sveciavausi Berlyne, tai ir siuntinuka susiorganizavau.
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2008 05 13, 22:09)
Weleda rinkinuko nuoroda36EUR , uzsakinejau internetu, sveciavausi Berlyne, tai ir siuntinuka susiorganizavau.

aisku 4u.gif

o as katik issitepiau plaukus Weledos rozmarinu kauke rolleyes.gif
Atsakyti
kazi kaip jo skonis..?  g.gif

buvau nupirkus mamai, tai ragavau ir as biggrin.gif ji reikia skiest su vandeniu, tai to skonio nelabai ir jauciasi ax.gif

Papildyta:
esu nusipirkusi Weledos rinkinuka, tik niekaip nepradedu vartoti, ir is vidaus ir isores,
user posted image

kai isbandysi, pasidalink atsiliepimais ax.gif mane dar domina ir tas masazuoklis ar kaip ji pavadint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 13 gegužės 2008 - 21:18