Gal kuri bandėte geriamą beržų ekstraktą? Jis turėtų padėt išvalyt šlakus iš organizmo ir celiulitą apgydyt... Labai orėčiau atsiliepimų
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 13, 13:19)
Gal kuri bandėte geriamą beržų ekstraktą? Jis turėtų padėt išvalyt šlakus iš organizmo ir celiulitą apgydyt... Labai orėčiau atsiliepimų
Ketinu išbandyti, man taip pat rūpi. Kad ten jo koks anticeliulitinis poveikis nelabai tikiu. Bet naudosiu jį vietoj vitaminų.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 13, 13:19)
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 05 13, 13:25)
Ketinu išbandyti, man taip pat rūpi. Kad ten jo koks anticeliulitinis poveikis nelabai tikiu. Bet naudosiu jį vietoj vitaminų.
man ir idomu... tik nepamenu,kiek viena pakuote kainuoja? zinau,kad ju bent kelias isgert reiks vaje vaje,kiek tas "malonumas",celiulitas tsakant, kainuoja
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 13, 15:23)
man ir idomu... tik nepamenu,kiek viena pakuote kainuoja? zinau,kad ju bent kelias isgert reiks vaje vaje,kiek tas "malonumas",celiulitas tsakant, kainuoja
35 - 38 Lt priklausomai kur perki.
QUOTE(agnuta @ 2008 05 13, 16:29)
35 - 38 Lt priklausomai kur perki.
tai puse velnio dar
tai jis tabletem? ir kiek ten ju?
QUOTE(Kelsey @ 2008 05 13, 18:15)
tai jis tabletem? ir kiek ten ju?
cia apie berzu ekstrakta klausi? jei taip, tai jis geriamas
Weleda rinkinuko nuoroda36EUR , uzsakinejau internetu, sveciavausi Berlyne, tai ir siuntinuka susiorganizavau.
QUOTE(Padange @ 2008 05 13, 22:09)
Weleda rinkinuko nuoroda36EUR , uzsakinejau internetu, sveciavausi Berlyne, tai ir siuntinuka susiorganizavau.
aisku
o as katik issitepiau plaukus Weledos rozmarinu kauke
QUOTE(Padange @ 2008 05 13, 22:01)
kazi kaip jo skonis..?
buvau nupirkus mamai, tai ragavau ir as ji reikia skiest su vandeniu, tai to skonio nelabai ir jauciasi
Papildyta:
QUOTE(Padange @ 2008 05 13, 22:01)
kai isbandysi, pasidalink atsiliepimais mane dar domina ir tas masazuoklis ar kaip ji pavadint