Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Nusipirkau megineli Weledos migdolinio kremo, ziuresim ar tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 21 rugsėjo 2008 - 18:36
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 21, 19:29)
nagi, mergaites, pasidalinkit 4u.gif

katik issiunciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 21, 19:35)
Nusipirkau megineli Weledos migdolinio kremo, ziuresim ar tiks  rolleyes.gif

kiek kainuoja kremo meginelis ir koks kiekis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 21, 19:52)
kiek kainuoja kremo meginelis ir koks kiekis?  4u.gif

Kainavo 15 Lt 10 ml ax.gif
Atsakyti
Pirkau naktini krema rožiu mokėjau 59,90 lt. 30ml. sakyčiau man per riebus ir pradėjos kakta berti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 09 21, 20:55)
Pirkau naktini krema rožiu mokėjau 59,90 lt. 30ml. sakyčiau man per riebus ir pradėjos kakta berti  g.gif

Vat del tos pacios priezasties as ir nepirkau viso kremo, o tik megineli, kad ismeginti ar tau tinka.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 21, 19:59)
Kainavo 15 Lt 10 ml  ax.gif

o, kaip gerai, kad perskaiciau bigsmile.gif kaip tik norejau jau pirkti visa pakuote. nepagalvojau, kad megineliu yra sio kremo. Cia uzupyje?
o jis normalioje pakuoteje parsiduoda ar ten ji pilsto?

Palomina, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 21, 21:00)
o, kaip gerai, kad perskaiciau  bigsmile.gif kaip tik norejau jau pirkti visa pakuote. nepagalvojau, kad megineliu yra sio kremo. Cia uzupyje?
o jis normalioje pakuoteje parsiduoda ar ten ji pilsto?

Tai vat tame ir gerai tie megineliai, kad ismeginti gali rolleyes.gif Pirkau uzupyje, normalioje 10 ml tubeleje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 21, 21:02)
Tai vat tame ir gerai tie megineliai, kad ismeginti gali  rolleyes.gif  Pirkau uzupyje, normalioje 10 ml tubeleje  mirksiukas.gif

perskaiciau kitoje temoje, jog pirkai intensyvaus drekinimo kremuka. o as noriu to paprasto. ar jo megineliu yra, gal matei?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 21, 21:06)
perskaiciau kitoje temoje, jog pirkai intensyvaus drekinimo kremuka. o as noriu to paprasto. ar jo megineliu yra, gal matei?

Aga, bent jau sestadieni dar buvo, siaip as ir norejau imti paprasta migdolini, bet konsultante man isiule intensyvu, sake kadangi ateina ziema, sis labiau tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu. Nusipirkau siandien
user posted image
Bandysiu teptis siandien po duso ir parasysiu rezultatus...Norejau kazkokio aliejuko panasaus kaip Johnson's, tik kad sis buvo sudarytas vien is parafino, o tas man nepatiko. Nusprendziau patausot oda...
Toliau siaip noreciau isbandyti koki drekinama krema veidui, tai norejau pasiteraut, kuris tiktu misriai odai, bet nenoreciau tokio, kuriame yra migdolu aliejaus, nes nuo pastarojo man veide atsirado dermatitas. Dabar issigydziau ji...Taip pat nenoreciau itin stipriai drekinancio. Tiesiog lengvucio, padrekinancio kremuko, skirto jautresnei odai smile.gif ??
Beje kaip jums kudikiam skirtas pienelis i vonia? Nuotraukos nera, bet yra aprasymas stai toks:

"Pienelis į vonią vaikams
Vaiko odelė jautriai reaguoja į vandentiekio vandenyje esančias agresyvias chemines medžiagas. Tai ypatingai svarbu diateze, egzema ar rachitu sergantiems bei labai nervingiems vaikams. Šis vonios priedas veikia dvejopai. Pirma, jame esantis dygiosios slyvos ekstraktas valo ir detoksikuoja vandentiekio vandenį, o medetkos, čiobrelio ir šalavijo ekstraktai ramina ir apsaugo vaiko odelę nuo uždegimų. Levandos ir citrinos eteriniai aliejai nuima niežulį, atstato pusiausvyrą ir ramina. Norint pagilinti gydomąjį poveikį, nerekomenduojama prausti vaiką su muilu."

Gal kas bandet? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avene: 21 rugsėjo 2008 - 20:49
QUOTE(Nosferatu @ 2008 09 21, 20:55)
Pirkau naktini krema rožiu mokėjau 59,90 lt. 30ml. sakyčiau man per riebus ir pradėjos kakta berti  g.gif

Aš jį naudojau žiemą/pavasarį, tai buvo pats tas. Bet kaip pabrangęs doh.gif , prieš nepilnus metus mokėjau mažiau nei 50 Lt Farma vaistinėj.
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 22:46)
Sveikos, jungiuosi prie jusu. Nusipirkau siandien

o kodėl būtent pirkai vaikams skirtą aliejuką? manau to aliejuko truputį kitokią paskirtis, negu suaugusiam žmogui skirto, turiu omeny gal tas aliejukas skirtas nuo iššutimo ar pan. ax.gif
o kas dėl kremuko, aš iš weledos veido kremų nieko nesu bandžiusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 21 rugsėjo 2008 - 21:08