Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Palomina Paskelbta Šiandien, 11:37
  QUOTE(Manija69 @ 2008 09 14, 11:27)
Gal galite kas man tamsuolei pasakyti kas tas KN???

Kvapu namai Ciurlionio g.4 Vilniuje [QUOTE]
Ačiū mirksiukas.gif .Gaila Kaune jų nėra.... ax.gif
Atsakyti
radau buda,kaip optimizuot Weledos anticeliulitini berzu lapu sveitikli bigsmile.gif kaip man anksciau "nedaejo" doh.gif
problema buvo jo kvapas,man nuo jo toks sleikstulys apimdavo verysad.gif
tai dbr as sumaisiau kavos tirscius,medu ir sio sveitiklio.kava numusa kvapa, o sveitimas tampa nerealiai efektyvus bigsmile.gif

oda kaip kudikio. net kremuko netepiau ax.gif
thumbup.gif ,nereiks dbr sukandus dantis jo optimizuot blush2.gif
Atsakyti
5 populiariausi Weledos produktai rudeniui

Šaltalankių dušo pienelis
Dantų pasta su druska
Migdolų maitinamasis kremas
Kaukė plaukams su rozmarinu
Everon pieštukas lūpoms

pacitavau is internetinio Weledos puslapio smile.gif gal kam pravers smile.gif
mintyse nusijuokiau,kad turbut SM saltalankiu duske ispirko po tiek pagyru forume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 18:02)
radau buda,kaip optimizuot Weledos anticeliulitini berzu lapu sveitikli  bigsmile.gif 

Nemaniau, kad tas kvapas gali pasirodyti toks nemalonus blush2.gif Aš tai beveik jo nejaučiu, stengiuosi nesigilinti į kvapą besišveisdama, paskui vistiek kvapnią dušo želę naudoju, tai numuša visus nereikalingus kvapus smile.gif

O šiaip šitas šveitiklis man patinka, tikrai gerai nušveičia.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 20, 16:50)
Nemaniau, kad tas kvapas gali pasirodyti toks nemalonus blush2.gif Aš tai beveik jo nejaučiu, stengiuosi nesigilinti į kvapą besišveisdama, paskui vistiek kvapnią dušo želę naudoju, tai numuša visus nereikalingus kvapus smile.gif

O šiaip šitas šveitiklis man patinka, tikrai gerai nušveičia.

pasirodysiu kvaila,bet kam nusveitus oda,dar naudot duske? blush2.gif gi jau ten svaru,kad svariau nebuna g.gif

o del kvapu ,tai znau..vargelis as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 20, 15:54)
pasirodysiu kvaila,bet kam nusveitus oda,dar naudot duske?  blush2.gif  gi jau ten svaru,kad svariau nebuna  g.gif

Man ant odos po švietimo visuomet lieka smulkių šveitiklio dalelių ir tik po dušo želės jaučiuosi visiškai švari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 20, 17:32)
Man ant odos po švietimo visuomet lieka smulkių šveitiklio dalelių ir tik po dušo želės jaučiuosi visiškai švari smile.gif

kaip idomiai,po kavos ir medaus man nieko nesinori odai duoti wub.gif net duskes doh.gif net kremu netepu po to,tik anticeliulitiniu kojas,ir vsio.. kiekvienam savo biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas zinot ar yra eurovaistineje akropolyje migdolu kremukas veidui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 20, 19:19)
o gal kas zinot ar yra eurovaistineje akropolyje migdolu kremukas veidui? smile.gif

bijau sumeluot,bet man rods eurovaistinej nesu macius nieko is veido priemoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 20, 18:19)

schmoll.gif Nėra, praėjusį savaitgalį žiūrėjau, nieko veidui nėra.
Atsakyti
aisku, tai teks i uzupi grustis cool.gif
gal kas galit atsiusti weledos kainininka i kelsey1@gawab.com
dekui.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 21, 12:17)

gal kas galit atsiusti weledos kainininka i kelsey1@gawab.com
dekui.
smile.gif

nagi, mergaites, pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti