Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(GinMintė @ 2008 09 13, 22:28)
Čia man toks klausimas iškilo.. Kodėl weleda gaminiuose tarkim sausai odai, kremuose, tonikuose yra alkoholio, juk jis labai dziovina oda  g.gif

mano ziniomis (jei per mazos- pataisykit), jis naudojamas kaip konservantas vietoj visu paraben'u ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 13, 21:32)
mano ziniomis (jei per mazos- pataisykit), jis naudojamas kaip konservantas vietoj visu paraben'u  ir pan smile.gif

Na aš kai klausiau tos pardavėjos tai ir man taip pasakė, bet ar nesausina odos, ar jo yra tiek mažai, kad nereaguoja oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 13, 22:35)
Na aš kai klausiau tos pardavėjos tai ir man taip pasakė, bet ar nesausina odos, ar jo yra tiek mažai, kad nereaguoja oda  g.gif

na, pagal ideja,jis turetu but/yra is augaliuku isgaunamas...tai neturetu dirgint,jautrint ar sausint... manau.
bet as privengiu toniku su alkoholiu,pvz.,nes mano oda sausa.
ir plauku priemones pvz ziuriu...bet net ir ten alkoholis daznai prie pirmuju sarase verysad.gif
bet faktas,kad jis nesausina tiek,kiek "chemines" priemones su alkoholiu.
gal kas ka issamiau galit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 13, 21:37)
na, pagal ideja,jis turetu but/yra is augaliuku isgaunamas...tai neturetu dirgint,jautrint ar sausint... manau.
bet as privengiu toniku su alkoholiu,pvz.,nes mano oda sausa.
ir plauku priemones pvz ziuriu...bet net ir ten alkoholis daznai prie pirmuju sarase  verysad.gif
bet faktas,kad jis nesausina tiek,kiek "chemines" priemones su alkoholiu.
gal kas ka issamiau galit?  blush2.gif

Na mano oda dehidratuota (sausoka, traukia, bet dažnai blizga), bet turiu Weledos toniką su alkoholiu, pardavėja sakė, kad neturėtų sausinti, na mano nuomonė lyg ir iš tikro nesausina, bet po jo visada turiu kremo tepti, kitaip negaliu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 13, 22:43)
Na mano oda dehidratuota (sausoka, traukia, bet dažnai blizga), bet turiu Weledos toniką su alkoholiu, pardavėja sakė, kad neturėtų sausinti, na mano nuomonė lyg ir iš tikro nesausina, bet po jo visada turiu kremo tepti, kitaip negaliu  schmoll.gif

o negali del moralinio isitikinimo (cia as labai taikiai klausiu smile.gif ),ar del to,kad ja objektyviai traukia? itariu,kad traukia ax.gif
mano odos po madaros prausiklio ir Florame rugiageliu hidrolato netraukia,galeciau kaip ir nieko netept (isitikinimai tam net pritartu),bent jau nakciai,bet jei netepu,ti po to serpetoja oda,ypac nosies doh.gif ir taip yra naudojant bet koki krema.Jau net nznau kas cia kaltas,gal sveitiklio stipresnio reiktu,nes visad naudoju skirtus tik jautriai ir sausai odai g.gif
o tu hidrolata bandzius?
pabandyk,jei ir po jo vienodo stiprumo traukimas bus,vadinas tonikas nesausina,o jei nebus tempimo - tai gal ir tonikas prie sausumo prisideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 13, 21:49)
o negali del moralinio isitikinimo (cia as labai taikiai klausiu smile.gif ),ar del to,kad ja objektyviai traukia? itariu,kad traukia  ax.gif
mano odos po madaros prausiklio ir Florame rugiageliu hidrolato netraukia,galeciau kaip ir nieko netept (isitikinimai tam net pritartu),bent jau nakciai,bet jei netepu,ti po to serpetoja oda,ypac nosies  doh.gif  ir taip yra  naudojant bet koki krema.Jau net nznau kas cia kaltas,gal sveitiklio stipresnio reiktu,nes visad naudoju skirtus tik jautriai ir sausai odai  g.gif
o tu hidrolata bandzius?
pabandyk,jei ir po jo vienodo stiprumo traukimas bus,vadinas tonikas nesausina,o jei nebus tempimo - tai gal ir tonikas prie sausumo prisideda  g.gif

Vat čia geras klausimas... greičiausiai traukia..
O vat mano sekantis pirkinys hidrolatas iš KN, žiūrėsim kaip čia iš tikrųjų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 13, 22:59)
O vat mano sekantis pirkinys hidrolatas iš KN, žiūrėsim kaip čia iš tikrųjų yra  g.gif

geras sprendimas smile.gif as ir ateity planuoju is KN bandyt.dbr bandziau florame, nupirktas laukia Madaros geliu vanduo.kitas turbut bus is KN smile.gif
Atsakyti
sultru beauty Paskelbta Vakar, 22:02
  QUOTE(GinMintė @ 2008 09 13, 22:59)
O vat mano sekantis pirkinys hidrolatas iš KN, žiūrėsim kaip čia iš tikrųjų yra 

geras sprendimas  as ir ateity planuoju is KN bandyt.dbr bandziau florame, nupirktas laukia Madaros geliu vanduo.kitas turbut bus is KN 

Gal galite kas man tamsuolei pasakyti kas tas KN???
aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 14, 11:27)
Gal galite kas man tamsuolei pasakyti kas tas KN???
aciuks.gif  aciuks.gif

Kvapu namai Ciurlionio g.4 Vilniuje smile.gif
Atsakyti
kur butu galima nusipirkti Weledos meginuku?? noriu pabandyti naturaliu kremuku, bet bijau, kad ten tame kremuke esantis ( eteriniu alieju misinys gali mane sualergizuoti ( ( nes gal jame ten yra kokiu lavandu ar citrinu... nuo kuriu man alergija)..
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2008 09 14, 13:12)
kur butu galima nusipirkti Weledos meginuku??  noriu pabandyti naturaliu kremuku, bet bijau, kad ten tame  kremuke esantis  ( eteriniu alieju misinys gali mane sualergizuoti (   ( nes gal jame ten yra kokiu lavandu ar citrinu... nuo kuriu man alergija)..

Uzupio g. 4 (weledos atstovybe) ir stepono g.6 (prekiauja weleda,dazniausiai turi megineliu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 14 rugsėjo 2008 - 11:24
dekui, reiks nusipirkt, kaip tik i vilniu penkt vaziuoju:)
Atsakyti