Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(doufyl @ 2008 09 01, 23:48)
turėjau pilną tūbelę. man patiko. toks kvapas gaivus. tik kad greitai išsinaudojau. tepiau pėdas smile.gif

Turiu ir aš Skin Food, pirkau pėdoms, bet kartą pabandžiau pasitepti veidą ax.gif . Man pasirodė, kad jis turėtų labai tikti žiemai kaip apsauga nuo šalčio, nes toks gerokai riebus, kaip manot? Žinau, kad Weleda turi specialų kremuką nuo šalčio iš vaikiškos serijos, bet kad jau skin food'ą turiu, tai galvoju nereiktų kito pirkti jei šitas tiktų rolleyes.gif .
Savaitgalį nusipirkau šaltalankių eliksyro, pati gersiu ir sūneliui duosiu prieš ligų sezoną. Dar prigriebiau druskinės dantų pastos mėginuką. Įdomi tokia, visai neputoja ir kol valai dantis atrodo kad ji išvis dingsta burnoje. Bet išsivalius geras ir gaivus švaros pojūtis, mėtos ir druskos skonis visai neblogai dera, bet visos tūtelės manau nepirksiu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 02 rugsėjo 2008 - 10:34
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 02, 11:33)
Savaitgalį nusipirkau šaltalankių eliksyro, pati gersiu ir sūneliui duosiu prieš ligų sezoną.

domins atsiliepimai 4u.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 02, 11:33)
Dar prigriebiau druskinės dantų pastos mėginuką. Įdomi tokia, visai neputoja ir kol valai dantis atrodo kad ji išvis dingsta burnoje. Bet išsivalius geras ir gaivus švaros pojūtis, mėtos ir druskos skonis visai neblogai dera, bet visos tūtelės manau nepirksiu  ax.gif .

turejau sita, man patiko ax.gif sakyciau, viena is labiausiai patikusiu naturaliu pastu. bent jau man smile.gif
Atsakyti
dabar turiu Weledos citrinini duso krema, tai galiu pasakyt, kad man saltalankiu duso kremo kvapas labiau patiko wub.gif na seip jie panasus kazkiek, bet, kad citrininio kvapas rugstesnis.. man labiau patinka siek tiek svelnesnis saldesnis smile.gif
Atsakyti
gal kuri naudojate weledos dantu pastas? ypa domina ratanijos dantu pasta... dantenos pas mane silpnokos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2008 09 02, 15:31)
gal kuri naudojate weledos dantu pastas? ypa domina ratanijos dantu pasta... dantenos pas mane silpnokos blush2.gif

Aš visas esu bandžius biggrin.gif Ratanijos tai nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2008 09 02, 15:31)

as esu naudojus su medetkom.. man labai patiko ji.. smile.gif

QUOTE(limbi @ 2008 09 02, 15:37)
Aš visas esu bandžius biggrin.gif Ratanijos tai nelabai patiko smile.gif

kuri labiausiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 02, 16:12)
as esu naudojus su medetkom.. man labai patiko ji..  smile.gif
kuri labiausiai patiko?

šita smile.gif Maloniausias skonis, konsistencija, išsivalius burnoj jaučiama švara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 02, 16:28)
šita smile.gif Maloniausias skonis, konsistencija, išsivalius burnoj jaučiama švara smile.gif

reiks isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 02, 16:28)

gal ir man reiks sita isbandyti
pazystama turejo su druskom ir su medekom, tai sake jei su druskom nelabai o su medetkom patiko... tai reiks rinktis tarp to gelio ir medetku, jei ta su ratanijom nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2008 09 02, 14:31)

man nuo jos labai buvo sujautreje santys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 02, 14:42)
dabar turiu Weledos citrinini duso krema, tai galiu pasakyt, kad man saltalankiu duso kremo kvapas labiau patiko  wub.gif  na seip jie panasus kazkiek, bet, kad citrininio kvapas rugstesnis.. man labiau patinka siek tiek svelnesnis saldesnis  smile.gif

as mastau,kokia kita duske pirkt, lbj patinka saltalankiu, bet nei kartot norisi per smalsuma, nei i kazka keist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 02, 21:46)
as mastau,kokia kita duske pirkt, lbj patinka saltalankiu, bet nei kartot norisi per smalsuma, nei i kazka keist  lotuliukas.gif

as po citrinines jauciu bandysiu roziu arba vaikiska su medetkom biggrin.gif noriu visas isbandyt ir isitikint, kad man pvz saltalankiu pati paciausia wub.gif biggrin.gif
Atsakyti