Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Palomina @ 2008 08 14, 20:29)
megineliu tai man atrodo nebuna sampuno  g.gif  o sampunas kainuoja ~24-26 lt (cia ziurint kur pirksi) 100 ml

as esu pirkus weledos sampuno megineli, kainos tik nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 08 14, 21:18)
Sveikos. mano palaukai dazomo sviesiai, ilgi, o galai tai tokie sausi, kad net luzineja sad.gif ar tiktu man rozmarino sampunas? gal kuri su panasiais plaukuciais naudojot? manau, kad tie sintetiniai sampunai dar man viska blogina  g.gif o gal megineliu sio sampuno buna, pabandyciau ir zinociau, nes is karto pirkti... o jei netiks  g.gif tiesa, kiek kanuoja tas sampuniukas?

Mano plaukai nušvesinti sruogom, žodžiu dažyti, plaunu su rozmarino šampūnu ir džiaugiuosi - gerai putoja (bent jau man pakanka), plaukai būna švelnučiai, nenusausėję kai išdžiuva. Tik kai išpalunu aš jų nešukuoju, nes šukų tai neina įkišti doh.gif O kai įšdžiūva, tai liuks thumbup.gif ir išsišūkuoja gerai, ir plaukai švelnučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 08 15, 12:14)
Mano plaukai nušvesinti sruogom, žodžiu dažyti, plaunu su rozmarino šampūnu ir džiaugiuosi - gerai putoja (bent jau man pakanka), plaukai būna švelnučiai, nenusausėję kai išdžiuva. Tik kai išpalunu aš jų nešukuoju, nes šukų tai neina įkišti doh.gif O kai įšdžiūva, tai liuks thumbup.gif ir išsišūkuoja gerai, ir plaukai švelnučiai thumbup.gif

vat kaip skirtingai, man tai ir slapi puikiai issisukuoja ax.gif aisku, ta stengiuosi kuo reciau daryti blush2.gif ir maniskiai kaip tik nebuna per daug svelnus (man per svelnus nepatinka), purus - tas labiausiai patinka.
Atsakyti
Hmm.. g.gif Bet aš patenkinta juo ax.gif Žiūriu, poveikis skirtingas plaukams, bet kas pabando lieka daugiau mažiau patenkinti - matyt, produktas iš ties kokybiškas thumbup.gif
Atsakyti
o kiek tas šampūnas kainuoja? koks jo kiekis?
Atsakyti
Naudoju Weleda intensive migdolini veido kremuka - malonus kvapas ir atrodo puikiai tinka mano odai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 15, 21:37)
o kiek tas šampūnas kainuoja? koks jo kiekis?

Apie 24lt su centais Farma vaistinėje mokėjau.. Berods 100ml. Šiuo metu yra akcija Weledos produkcijai (15%).
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 08 16, 10:32)
Apie 24lt su centais Farma vaistinėje mokėjau.. Berods 100ml. Šiuo metu yra akcija Weledos produkcijai (15%).

Kurioje vaistineje????
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 08 16, 10:44)
Kurioje vaistineje????

turetu buti visose farmos vaistinese.
Atsakyti
Aš pirkau, Kaune, Megoje 4u.gif
Atsakyti
niu va - visiska pliusa uzdedu weledos after sun losjonui smile.gif atlaike mano atostogas siltuose krastuose biggrin.gif
pabandziau skin food krema.kol kas tik viena karta.ispudis geras.kai baigsiu meginuko tiubika- bus placiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 01 rugsėjo 2008 - 22:18
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 02, 00:16)
pabandziau skin food krema.kol kas tik viena karta.ispudis geras.kai baigsiu meginuko tiubika- bus placiau  blush2.gif

turėjau pilną tūbelę. man patiko. toks kvapas gaivus. tik kad greitai išsinaudojau. tepiau pėdas smile.gif
Atsakyti