Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Kelsey @ 2008 08 04, 15:35)
isbandziau siandien rozmarinu sampuna. nu super, tikrai vertas visu geru zodziu, kuriuos raset  thumbup.gif plaukai svelnus, purus, svaruciai  smile.gif tikiuosi, jog patiks ir toliau.

mhm, ir as kol kas juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 08 04, 15:35)
isbandziau siandien rozmarinu sampuna. nu super, tikrai vertas visu geru zodziu, kuriuos raset  thumbup.gif plaukai svelnus, purus, svaruciai  smile.gif tikiuosi, jog patiks ir toliau.

patiks patiks biggrin.gif as puse metu su juo ploviau savo plaukus
Atsakyti
maciau eurovaistinej weleda, bet tik 2 rusiu sampunus: su rozmarinu ir berods su azuolo zieve - ar ju yra daugiau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 05 rugpjūčio 2008 - 09:37
QUOTE(Glamor @ 2008 08 05, 10:36)
maciau eurovaistinej weleda, bet tik 2 rusiu sampunus: su rozmarinu ir berods su azuolo zieve - ar ju yra daugiau? g.gif

plauku prieziurai weleda, va, ko turi:
http://www.weleda.lt...c...&page_id=12
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 05, 10:36)

ne su azuolo zieve, o su kastonais. yra tik dvi rusys mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, mergaites uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 05, 13:47)
aciu, mergaites uz atsakymus  mirksiukas.gif

tikrai nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
isbandziau weledos after sun kuno losjona.
200ml 40 lituku
tepti ant dregnos odos rekomendavo.... ax.gif nelbj man toks budas,nu bet ka darysi..
tai susigere labai greit,mazai reikejo, skystokas jis toks, na kaip pienelis,kvepia identiskai kaip spf 15 kuno losjonas,na bent jau labai panasiai.
uzskaitom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 05 rugpjūčio 2008 - 12:59
nusipirkau siandien drekinanti migdolini krema, va neperseniausiai isbandziau ir man patiko, mazdaug tai ko man reikejo siuo metu smile.gif o man reikejo kad jausciau, kad gerai drekina oda
Atsakyti
Sveikos. mano palaukai dazomo sviesiai, ilgi, o galai tai tokie sausi, kad net luzineja sad.gif ar tiktu man rozmarino sampunas? gal kuri su panasiais plaukuciais naudojot? manau, kad tie sintetiniai sampunai dar man viska blogina g.gif o gal megineliu sio sampuno buna, pabandyciau ir zinociau, nes is karto pirkti... o jei netiks g.gif tiesa, kiek kanuoja tas sampuniukas?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 08 14, 21:18)
Sveikos. mano palaukai dazomo sviesiai, ilgi, o galai tai tokie sausi, kad net luzineja sad.gif ar tiktu man rozmarino sampunas? gal kuri su panasiais plaukuciais naudojot? manau, kad tie sintetiniai sampunai dar man viska blogina  g.gif o gal megineliu sio sampuno buna, pabandyciau ir zinociau, nes is karto pirkti... o jei netiks  g.gif tiesa, kiek kanuoja tas sampuniukas?

megineliu tai man atrodo nebuna sampuno g.gif o sampunas kainuoja ~24-26 lt (cia ziurint kur pirksi) 100 ml
Atsakyti
o gal kuri galit likuti parduoti? wub.gif
Atsakyti