Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 28, 22:00)
sito tai tikrai nznau,gal kuri ilgiau yra vartojusi...pas mane nelbj yra kaminkstint,pedos ir taip gan "dailios" ar kaip cia issireikst  blush2.gif

Pas mane irgi būtų visai dailios, jei ne kulnai biggrin.gif Niekaip nesusitvarkau su jais doh.gif Sintetinių kremų tai mačiau, kurie tokius suragėjimus nuima, bet natūralūs tai turbūt neveiks taip, o sintetinio ir nesinori...
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 07 28, 23:31)
Pas mane irgi būtų visai dailios, jei ne kulnai biggrin.gif Niekaip nesusitvarkau su jais doh.gif Sintetinių kremų tai mačiau, kurie tokius suragėjimus nuima, bet natūralūs tai turbūt neveiks taip, o sintetinio ir nesinori...

o jei pabandyt "kaukytes" nakciai su aliejum.as avokadu aliejum svarias ****** istepu ir i kojinytes medvilnines. ir miegu taip..aisku, nakti jos nukrenta ir pan,bet pedos tikrai minkstos.... avokadu aliejus turetu padrekint,pamaitint jas...
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 28, 23:53)
o jei pabandyt "kaukytes" nakciai su aliejum.as avokadu aliejum svarias ****** istepu ir i kojinytes medvilnines. ir miegu taip..aisku, nakti jos nukrenta ir pan,bet pedos tikrai minkstos.... avokadu aliejus turetu padrekint,pamaitint jas...

Dėkui už patarimą, būtinai išbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 29, 00:53)

aš naudoju sviestmedį pėdoms. tikrai gerai drėkina, nes maniškės pėdos sausokos. o nuospaudų būna nuo sporto. bet dažniau pedikiūrą pasidarau.

limbi, dar gerai karštos alyvuogių aliejaus vonelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 29, 15:31)
aš naudoju sviestmedį pėdoms. tikrai gerai drėkina, nes maniškės pėdos sausokos. o nuospaudų būna nuo sporto. bet dažniau pedikiūrą pasidarau.

limbi, dar gerai karštos alyvuogių aliejaus vonelės 4u.gif

Ačiū, merginos, už patarimus 4u.gif O kaip pasidaryt tą vonelę? g.gif Aliejų pakaitint ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 07 29, 16:41)
Ačiū, merginos, už patarimus 4u.gif O kaip pasidaryt tą vonelę? g.gif Aliejų pakaitint ar kaip? smile.gif

aš prieš tepdama plaukus alyvuogių aliejumi, užverdu puode vandenį, tada ant puodo dedu lėkštutę su aliejumi ir ji pakaitinu (aliejus sušyla nuo garų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 07 29, 11:39)
Dėkui už patarimą, būtinai išbandysiu smile.gif

kad tik pagelbetu wink.gif

o as ir vakar pries miega,ir sian po duso kojas tepiau tuo weledos kremu. nu ti ziauriai daug jo susitepa g.gif o siaip,pedos svelnesnes smile.gif) tai matyt padrekina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 29 liepos 2008 - 17:15
Sveikutės, priimsit į savo gretas naują Weledos gerbėją ax.gif ?

Aš šalia įvairių priemonių turiu nusipirkusi kryklių eliksyrą. Kažkaip suviliojo tuo, kad tai visiškai natūrali organizmą stiprinanti priemonė, nes apie tuos sintetinius vitaminus kuo toliau, tuo daugiau girdžiu, kad jie gali daugiau žalos pridaryti nei naudos. Apie jo poveikį sunku pasakyti, nors rašoma kad jis stiprina ir suteikia energijos, bet nesitikiu, kad po normaliai nemiegotos nakties jis man sparnus užaugins biggrin.gif . Nors jį reikia skiesti su vandeniu, sultimis ar arbata, bet jis man labai skanus, tai aš jį gryną sulaižau, o po to jau užgeriu ko nors blush2.gif . Rudeniop ketinu nusipirkti šaltalankių eliksyrą. Šaltalankiai turi daug vit C, tai bus ne pro šalį prieš žiemą pasistiprinti, ir vaikučiui duosiu. O įdomu koks to beržų eliksyro skonis? Įsivaizduoju, kad turėtų būti kartus unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 08 01, 23:14)
Sveikutės, priimsit į savo gretas naują Weledos gerbėją  ax.gif ?

Aš šalia įvairių priemonių turiu nusipirkusi kryklių eliksyrą. Kažkaip suviliojo tuo, kad tai visiškai natūrali organizmą stiprinanti priemonė, nes apie tuos sintetinius vitaminus kuo toliau, tuo daugiau girdžiu, kad jie gali daugiau žalos pridaryti nei naudos. Apie jo poveikį sunku pasakyti, nors rašoma kad jis stiprina ir suteikia energijos, bet nesitikiu, kad po normaliai nemiegotos nakties jis man sparnus užaugins  biggrin.gif . Nors jį reikia skiesti su vandeniu, sultimis ar arbata, bet jis man labai skanus, tai aš jį gryną sulaižau, o po to jau užgeriu ko nors  blush2.gif . Rudeniop ketinu nusipirkti šaltalankių eliksyrą. Šaltalankiai turi daug vit C, tai bus ne pro šalį prieš žiemą pasistiprinti, ir vaikučiui duosiu. O įdomu koks to beržų eliksyro skonis? Įsivaizduoju, kad turėtų būti kartus  unsure.gif .

as planuoju rugseji pirkt berzu eliksyra.. o skonis manau i citrinu turetu but panasus, nes kazkada kai sudeti ziurejau, tai lyg ir citrinu prideta biggrin.gif ai nu nezinau.. gal nusisneku as cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 08 01, 23:14)
O įdomu koks to beržų eliksyro skonis? Įsivaizduoju, kad turėtų būti kartus  unsure.gif .

tikrai ne kartus ax.gif mamai buvau nupirkus, tai ir pati paragavau ax.gif skonio tiksliai nepamenu, bet man pasirode netgi skanus smile.gif gal i sula panasus g.gif
Atsakyti
gal kuri turit Weledos kokia priemone plaukams su rozmarinais? gali buti losjonas/kauke/sampunas/aliejus. Laukiu i AZ wink.gif
Atsakyti
isbandziau siandien rozmarinu sampuna. nu super, tikrai vertas visu geru zodziu, kuriuos raset thumbup.gif plaukai svelnus, purus, svaruciai smile.gif tikiuosi, jog patiks ir toliau.
Atsakyti