Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 04, 00:30)
farma vaistinese tai tikrai rastum, o kazin eurovaistineje akropoly nera? g.gif  savaitgali nuolaidos, apsimoketu.

tai kad aš neturiu tos naujos kortelės. seną turiu, bet "atseit" jau netinka doh.gif
gal gedimo vaistinėj bus.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 03, 23:42)
tai kad aš neturiu tos naujos kortelės. seną turiu, bet "atseit" jau netinka doh.gif

kaip tai, tos senos korteles negalioja jau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 03, 23:42)

bet juk nereikia korteles ar reikia? blink.gif turiu omenyje kur -15% nuolaida visoms kosmetikos ir higienos prekėms savaitgaliais! o tikrai, apie kokia sena kortele kalbi?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 03, 23:57)
bet juk nereikia korteles ar reikia? blink.gif turiu omenyje kur -15% nuolaida visoms kosmetikos ir higienos prekėms savaitgaliais!  o tikrai, apie kokia sena kortele kalbi?

man rodos tik su maxima kortele taikoma ta 15proc. nuolaida g.gif o nauja dabar vadinasi 'aciu' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 07 04, 00:49)
kaip tai, tos senos korteles negalioja jau?  blink.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 04, 00:57)
bet juk nereikia korteles ar reikia? blink.gif turiu omenyje kur -15% nuolaida visoms kosmetikos ir higienos prekėms savaitgaliais!  o tikrai, apie kokia sena kortele kalbi?

QUOTE(Kelsey @ 2008 07 04, 01:01)
man rodos tik su maxima kortele taikoma ta 15proc. nuolaida g.gif o nauja dabar vadinasi 'aciu'  smile.gif

man jau pačioj maximoj pasakė, kad ji negalioja. turiu tą seną mėlyną.
o nuolaida tai su maximos kortelėm eurovaistinėse. kiek žinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 04, 00:03)
man jau pačioj maximoj pasakė, kad ji negalioja. turiu tą seną mėlyną.
o nuolaida tai su maximos kortelėm eurovaistinėse. kiek žinau unsure.gif

aaa doh.gif as jau seniai pasikeitus, jau net pamirsau. ja juk labai lengvai pakeicia, pacioj maximoj. o kad tik su kortele, tai nezinojau, bet gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 04, 01:09)
aaa doh.gif  as jau seniai pasikeitus, jau net pamirsau. ja juk labai lengvai pakeicia, pacioj maximoj. o kad tik su kortele, tai nezinojau, bet gali buti g.gif

radau info, kad 15proc nuolaida iki 08 04. nemini jokios kortelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 03 liepos 2008 - 23:15
sveikos
QUOTE(Odora @ 2008 07 01, 19:22)
galiu prisideti prie pagiriamojo zodzio weledos rozmarinu sampunui, tikrai ispurina plaukus kaip ne vienas kitas iskaitant cheminius, va tik idomu ar ir su pleiskanom susitvarkys jis smile.gif

o as naudojau kastonu man patiko labai-plauku atrodo daug storesni veslesni ir graziai blizga
sumasciau rozmarinu nusipirkt ir nusivyliau sad.gif
man rozmarinu sampunas plauku visai nepurino ir net blizga maziau nei su kastonu
dar nezinau ar man pasirode kad rozmarinu skystesnis uz kastonu
ar kazi tikrai ar kazkas ne taip su juo g.gif
meginsiu dar plaut gal del pakeitimo cia taip atvirksciai sureagavo
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 18, 09:57)
sveikos

o as naudojau kastonu man patiko labai-plauku atrodo daug storesni veslesni ir graziai blizga
sumasciau rozmarinu nusipirkt ir nusivyliau sad.gif
man rozmarinu sampunas plauku visai nepurino ir net blizga maziau nei su kastonu
dar nezinau ar man pasirode kad rozmarinu skystesnis uz kastonu
ar kazi tikrai ar kazkas ne taip su juo  g.gif
meginsiu dar plaut gal del pakeitimo cia taip atvirksciai sureagavo

kaip idomu g.gif siandien kaip tik ji gausiu, tikiuosi man patiks ir tiks rolleyes.gif
Atsakyti
nelabai aš čia į temą, bet gal kam reiktų:
naujas muilas, aliejus kūdikio pilvukui ir masažo aliejus - panaudota po apie 1/6 buteliuko.
user posted image

Kaunas, į Vilnių galėčiau kitą penktadienį atvežti, kitur galiu siųsti.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 18 liepos 2008 - 12:25
man tai rozmarinu sampunas kazkaip nelabai. galbut reiktu isbandyti ta kita, bet rodos jis skirtas riebiems plaukams. nelabai zinau, kokiems priskirti saviskius - antra diena po plovimo atrodo dar puse bedos, o paskui susiriebaluoja. bet galai sausi kaip sachara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 19, 00:36)
man tai rozmarinu sampunas kazkaip nelabai. galbut reiktu isbandyti ta kita, bet rodos jis skirtas riebiems plaukams. nelabai zinau, kokiems priskirti saviskius - antra diena po plovimo atrodo dar puse bedos, o paskui susiriebaluoja. bet galai sausi kaip sachara  unsure.gif

sausiems galiukams turetu pagelbeti kokiu nors aliejuku tepimas pries plovima g.gif
Atsakyti