Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

QUOTE(Chilli @ 2005 05 05, 10:50)
o aš kažkaip pavydžiu toms kurios prisiruošė užsisakyti fotosesijas...labai dabar norėčiau turėti savo pirmojo pilvūzo profesionalių fotkių, ale kad nėra schmoll.gif patingėjau doh.gif

va ash irgi shito gailiuos, ir ishvis dabar atrodo, kad labai mazai nestuke.gif fotkinausi verysad.gif Nu bet tikesimes dar bus progu ax.gif
Atsakyti
aga, šita fantastiška thumbup.gif
QUOTE(agnilina @ 2005 05 05, 10:06)
Man tai nuostabiausia - Veidrodinis atspindys  thumbup.gif ir dar ta studijinė(pamiršau pavadinimą), kur nėščiojo kaip princesė - taip sakė mano dukrytė  biggrin.gif

Atsakyti
Kazkodel man neuzsikrauna psl., po to kai prikabinu nuotrauka....Kazi kas cia?siaip internetas pas mane veikia..
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2005 05 05, 17:22)
Kazkodel man neuzsikrauna psl., po to kai prikabinu nuotrauka....Kazi kas cia?siaip internetas pas mane veikia..

Man irgi tas pats cry.gif Tai ka gi daryti??
Atsakyti
tipo HELP! cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Toshe @ 2005 05 05, 20:24)
tipo HELP! cry.gif

gal per didelė nuotrauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 05 04, 20:33)
kaip keista, tiek daug nestukiu tokios kudos, kiba dietos nescios laikesi? g.gif

Nusiunciau dar viena, todel pamatysi, kad ne visos kudos blush2.gif Tikiuosi, kad si karta nuotrauka bus ryskesne ir ja patvirtins 4u.gif
Atsakyti
"Pilvukai, ka sakai?" - nuostabi, shilta nuotrauka... nereali tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2005 05 06, 06:34)
"Pilvukai, ka sakai?" - nuostabi, shilta nuotrauka... nereali tiesiog thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man irgi wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
"Besilaukiančios moterys neišrankios...nesvarbu kur, svarbu prisėst!" Linksma nuotraukėlė, tik pavadinimas netinkamas ax.gif

"Atokvėpis.." Su dvasia rolleyes.gif

"Ku ku. Aš čia. Pasislėpiau už kalno" thumbup.gif

"Čia mes dar trise, o po mėnesio sužinojom, kad keturiese..." thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 05 06, 07:33)
"Besilaukiančios moterys neišrankios...nesvarbu kur, svarbu prisėst!" Linksma nuotraukėlė, tik pavadinimas netinkamas ax.gif

... kodel jis tau netinkamas g.gif gali pasiulyti ka nors geresnio rolleyes.gif
Atsakyti
Idėja, kur prisėsti, gal ir nieko, bet kažkai neskamba. Į tokią nuotrauką pasižiūrėjus, norisi, kad pavadinimas prajuokintų. Čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti