Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

Man jėginė fotkė -ei tu aname pilve -labas thumbup.gif nereali thumbup.gif
Atsakyti
kaip keista, tiek daug nestukiu tokios kudos, kiba dietos nescios laikesi? g.gif
Atsakyti
Kokios gražios nėštukės user posted image
o mane tai sužavėjo nėštukė, kuri prie kompo patogiai įsitaisiusi user posted image , net savo vyrui rodžiau, kaip reik nėštukėms prie kompo sėdėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 05 04, 11:25)
ai įdėk, pažvengsim hah.gif  ax.gif

QUOTE(Chilli @ 2005 05 04, 13:25)
dėk dėk hah.gif pavadinimą gerą sumąstyk ir tiks biggrin.gif

Chilli, tikiesi su musu nuotraukom laimet? hah.gif hah.gif
Atsakyti
Nu man labai norisi vyro mena parodyt, konkursui netinka, tai tikiuosi niekas nebars, kad chia idesiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 05 04, 21:39)
Nu man labai norisi vyro mena parodyt, konkursui netinka, tai tikiuosi niekas nebars, kad chia idesiu blush2.gif
user posted image

nu, vyras tikras menininkas, labai grazi Kamilyte thumbup.gif
gaila, kad netinka konkursui, noretusi ir tavo veideli pamatyt, gal ir ispiestas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 05 04, 22:33)
Chilli, tikiesi su musu nuotraukom laimet? hah.gif  hah.gif

schmoll.gif aš gi nedalyvauju šitam konkurse schmoll.gif
Atsakyti
nuotraukoj "ir džiaugsmelis ir vargelis maname pilvely" kartais ne ta Daiva is "Keiciu zmona"? g.gif nu labai panasi g.gif
Atsakyti
taip pat man dar labai patinka nėštukių nuotraukos, kur tėčiai prie pilvuko prisiglaudę 4u.gif
Atsakyti
O man tai bežiūrint į visas tas tokias fainas nuotraukėles smagu prisiminti visą nėštumą thumbup.gif , tik va gaila, kad tai mažai su savo pilvūzu nuotraukėlių pasidariau cry.gif . Niu, kai kito nestuke.gif, tai fotiko is rankų neišleisiu laugh.gif
Atsakyti
o aš kažkaip pavydžiu toms kurios prisiruošė užsisakyti fotosesijas...labai dabar norėčiau turėti savo pirmojo pilvūzo profesionalių fotkių, ale kad nėra schmoll.gif patingėjau doh.gif
Atsakyti
Man tai nuostabiausia - Veidrodinis atspindys thumbup.gif ir dar ta studijinė(pamiršau pavadinimą), kur nėščiojo kaip princesė - taip sakė mano dukrytė biggrin.gif
Atsakyti