kaip keista, tiek daug nestukiu tokios kudos, kiba dietos nescios laikesi?
Kokios gražios nėštukės
o mane tai sužavėjo nėštukė, kuri prie kompo patogiai įsitaisiusi , net savo vyrui rodžiau, kaip reik nėštukėms prie kompo sėdėt
o mane tai sužavėjo nėštukė, kuri prie kompo patogiai įsitaisiusi , net savo vyrui rodžiau, kaip reik nėštukėms prie kompo sėdėt
QUOTE(Chilli @ 2005 05 04, 11:25)
QUOTE(Chilli @ 2005 05 04, 13:25)
dėk dėk pavadinimą gerą sumąstyk ir tiks
Chilli, tikiesi su musu nuotraukom laimet?
Nu man labai norisi vyro mena parodyt, konkursui netinka, tai tikiuosi niekas nebars, kad chia idesiu
QUOTE(Eos @ 2005 05 04, 21:39)
Nu man labai norisi vyro mena parodyt, konkursui netinka, tai tikiuosi niekas nebars, kad chia idesiu
nu, vyras tikras menininkas, labai grazi Kamilyte
gaila, kad netinka konkursui, noretusi ir tavo veideli pamatyt, gal ir ispiestas
QUOTE(Eos @ 2005 05 04, 22:33)
aš gi nedalyvauju šitam konkurse
nuotraukoj "ir džiaugsmelis ir vargelis maname pilvely" kartais ne ta Daiva is "Keiciu zmona"? nu labai panasi
taip pat man dar labai patinka nėštukių nuotraukos, kur tėčiai prie pilvuko prisiglaudę
O man tai bežiūrint į visas tas tokias fainas nuotraukėles smagu prisiminti visą nėštumą , tik va gaila, kad tai mažai su savo pilvūzu nuotraukėlių pasidariau . Niu, kai kito , tai fotiko is rankų neišleisiu
o aš kažkaip pavydžiu toms kurios prisiruošė užsisakyti fotosesijas...labai dabar norėčiau turėti savo pirmojo pilvūzo profesionalių fotkių, ale kad nėra patingėjau
Man tai nuostabiausia - Veidrodinis atspindys ir dar ta studijinė(pamiršau pavadinimą), kur nėščiojo kaip princesė - taip sakė mano dukrytė