Ir aš, pasirodo, balsavau už 1 ir 2 vietų laimėtojas! Ir trečia labai patiko Šaunuolės
O Kopos studijinė neįtikėtina, tai pirma studijinė man patikusi per visus supermamos fotokonkursus, ir ne šiaip patikusi, o sužavėjusi
QUOTE(Ode @ 2005 05 21, 06:24)
Sedžiu visa išraudusi... Net nežinau, ką pasakyt...
Ačiū, turbūt... Gražus mano mažulės paminėjimas...
Ačiū, turbūt... Gražus mano mažulės paminėjimas...
Ode,
Jūsų nuotraukytė superinė...Tokia šilta,tokia tokia....na,tokia sukelianti labai gražius jausmus... Be jokių abejonių išsirinkau ja favorite...
Sveikinu,o kartu labai liūdžiu...
O, geras, konkursas baigėsi Man čia, po teisybei, įdomiausia vieta - sužinot, kuri nuotrauka kieno
Kopos nuotrauka jėginė, irgi balsavau Jinai originali ir nematyta. Vat
Kopos nuotrauka jėginė, irgi balsavau Jinai originali ir nematyta. Vat
Na ir dramatiškas konkursas - pirmą nuo antros ir trečią nuo ketvirtos vietos skirias vos vienas balsas Sveikinu VISAS KETURIAS laimėtojas. O Kopos nuotrauka vis vien mano favoritė (tai buvo vienintelis kartas, kai nedaviau balsuoti dukrai, o balsavau pati - bet vieno balso vis vien pritrūko ), nors pirmos vietos laimėtoja irgi gera
QUOTE(Noa @ 2005 05 21, 11:35)
O, geras, konkursas baigėsi Man čia, po teisybei, įdomiausia vieta - sužinot, kuri nuotrauka kieno
Kopos nuotrauka jėginė, irgi balsavau
Kopos nuotrauka jėginė, irgi balsavau
Aga,man irgi smagu pamatyti autores...Ir Noa,tave "gyvai"---matai,kokia slapukė---čia buvo kalbų "kokia ta faina su gaubliu",tai neišsidavė niekaip...
Balsavau pagal širdies balsą,labai daug gražių nuotraukyčių...Linkėjimai visoms pilvukėms...
Mane Noa nustebino. Tokią rimtą nuotrauką įdėjo... globalinę
QUOTE(Savūnė @ 2005 05 21, 11:50)
Pritariu. Tikrąja to žodžio prasme...
QUOTE(Savūnė @ 2005 05 21, 12:50)
A ką aš galiu padaryt, kad čia ne mano diedas, o Rakauckis fotograpavo? Negaliu gi aš Rakausko nuotraukos pavadint, pvz. "Miela klausyt, kaip jūs visi rėkiat, kai aš tą jūsų žemę va taip vat paspaudžiu..." Ar ką nors tokio
Rakauską aš, matot, gerbiu Jis tikrai žmogus ypatingas. Skambinau jam ir atsiklausiau, ar galiu čia tą nuotrauką dėt. Sakė - maloniai prašom
QUOTE(baltavarna @ 2005 05 21, 12:43)
Aga,man irgi smagu pamatyti autores...Ir Noa,tave "gyvai"
Gali rašyt, kad ir nematei - šita nuotrauka daryta, kai laukiausi vyresnėlio, t.y prieš 9 metus O dar fotomenininkas kur... Pagal tą nuotrauką manęs neatpažintum niekaip. Tada žmonės sunkiai atpažino, o po riek laiko...
Kartą netyčia iš tos fotosesijos nuotrauką į laikraštį įdėjo, tai mano bendradarbės, ja pasiremdamos, pradėjo gyvą diskusiją, ar gražu nėščiosioms su trumpais sijonais vaikščiot. Sakau, o ką, ir vaikščiojau, nu. Tai viena bakst į laikraštį - sako, nu jo, jeigu tu, pvz. taip atrodei, tai tada gal ir galėjai, bet aš apie nemodelius kalbu! Čiurka, sakau, koks dar modelis blyn, čia gi aš ir esu, nu. Patikėjo tik po ilgų įtikinėjimų
QUOTE(Noa @ 2005 05 21, 12:14)
Gali rašyt, kad ir nematei - šita nuotrauka daryta, kai laukiausi vyresnėlio, t.y prieš 9 metus O dar fotomenininkas kur... Pagal tą nuotrauką manęs neatpažintum niekaip. Tada žmonės sunkiai atpažino, o po riek laiko...
Aik tu, mano kaimynka tave pažino šitoj nuotraukoj, nors gyvenime tavęs gyvos nėra mačius ot Sako, a čia kartais ne tu, nu sakau jo, ta pati Tei va matai
Sveikinu nugaletojas! Dziaugiuosi ir del to, kas prabalsavau uz 1 ir 3vietos laimetojas, kurios patiko , tos ir laimejo, man nera graziau, kaip sesute ar broliukas myli mamos pilva...(aktuali tema man )
dar karteli sveikinu!
dar karteli sveikinu!
QUOTE(baltavarna @ 2005 05 21, 12:07)
Ode,
Jūsų nuotraukytė superinė...Tokia šilta,tokia tokia....na,tokia sukelianti labai gražius jausmus... Be jokių abejonių išsirinkau ja favorite...
Odes mažiukas- angeliukas??