Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

Ir vaikeli nesakyk, kad prie jūros nebuvai (linksma nuotrauka ax.gif )
Ką sakai, pilvuke (labai šilta nuotraukytė , nors ir kita su sesyte labai labai liuks, gaila, kad tik 3 balsai doh.gif )
Jau greitai būsime kartu (nu labai jau priminė mano gimdymą, ir palata jaučiu ta pati ir apsirengus panašiai biggrin.gif ir tokią panašią nuotrauką pati turiu)

QUOTE(Agotukas @ 2005 05 16, 21:49)
Ir dar pasiskusiu, kad vienas zmogus neidejo cia savo super grazios fotkes su alyvom cray.gif nu ten ziauriai grazi fotke   blush2.gif

ax.gif nespėjau doh.gif
vis galvojau spėsiu spėsiu doh.gif
nu man pačiai gaila labai cool.gif bet kaip fainai, kad tau patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Racegirl: 18 gegužės 2005 - 11:16
QUOTE(edinka @ 2005 05 16, 17:24)
4u.gif  Ir aš prabalsavau už (mano manymu) gražias ir įdomias nuotraukytes. Dar pasakysiu, už kurias nebalsavau: 1. Už profesionalias - jos labai gražios ir labai neįdomios. 2. Už tas, kuriose "tiesiog rėkia" nuogas pilvas. 3. Ir tas, kuriose vyksta apatinių demonstravimas  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Ačiū, Jūra, už balsą  biggrin.gif

Norėčiau pakomentuoti "rėkiantį nuogą pilvą" ir "apatinių demonstravimą" rolleyes.gif
Kadangi nėštumas - labai svarbus įvykis gyvenime, norisi viską užfiksuoti. Nuogą pilvą fotografuoji todėl, kad manai, jog fotografuoji ne tik mamytę, bet ir vaikiuką (nesinori vaikiuką fotkinti, kai jis užmaskuotas).
O dėl trikotažo - jei negali eiti pas "menininką" ir fotografuotis prisidengus paklodėlėm ir skudurėliais, namuose fotografuojiesi ne visiškai nuoga... mirksiukas.gif Ir aš to netraktuoju kaip apatinių demonstravimą, tai vis gi nėštumo akimirkų įamžinimas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausyte1 @ 2005 05 18, 12:51)
Norėčiau pakomentuoti "rėkiantį nuogą pilvą" ir "apatinių demonstravimą"  rolleyes.gif
Kadangi nėštumas - labai svarbus įvykis gyvenime, norisi viską užfiksuoti. Nuogą pilvą fotografuoji todėl, kad manai, jog fotografuoji ne tik mamytę, bet ir vaikiuką (nesinori vaikiuką fotkinti, kai jis užmaskuotas).
O dėl trikotažo - jei negali eiti pas "menininką" ir fotografuotis prisidengus paklodėlėm ir skudurėliais, namuose fotografuojiesi ne visiškai nuoga...  mirksiukas.gif  Ir aš to netraktuoju kaip apatinių demonstravimą, tai vis gi nėštumo akimirkų įamžinimas...  rolleyes.gif

Parašykit kur žiūrėti nuotraukas, noriu balsuoti negaliu rasti cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausyte1 @ 2005 05 18, 12:51)
Norėčiau pakomentuoti "rėkiantį nuogą pilvą" ir "apatinių demonstravimą"  rolleyes.gif
O dėl trikotažo - jei negali eiti pas "menininką" ir fotografuotis prisidengus paklodėlėm ir skudurėliais, namuose fotografuojiesi ne visiškai nuoga...  mirksiukas.gif  Ir aš to netraktuoju kaip apatinių demonstravimą, tai vis gi nėštumo akimirkų įamžinimas...  rolleyes.gif

sutinku drinks_cheers.gif , man irgi labai grazu nuogi pilvukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 05 18, 13:55)
Parašykit kur žiūrėti nuotraukas, noriu balsuoti negaliu rasti  cry.gif  cry.gif  cry.gif

http://www.supermama...7a4325633869ddc
Atsakyti
QUOTE(Ausyte1 @ 2005 05 18, 13:51)

Ausyte1, mano pasisakymas labai užgavo tave, nes tai buvo tavo nuotraukytė...Ar ne? g.gif ATSIPRAŠAU mirksiukas.gif Nieko nenoriu įžeisti, sumenkinti ar kritikuoti schmoll.gif Tiesiog pasakiau savo nuomonę. Atsiprašau, kad ją turiu.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2005 05 18, 16:16)
Ausyte1, mano pasisakymas labai užgavo tave, nes tai buvo tavo nuotraukytė...Ar ne?  g.gif ATSIPRAŠAU  mirksiukas.gif  Nieko nenoriu įžeisti, sumenkinti ar kritikuoti  schmoll.gif Tiesiog pasakiau savo nuomonę. Atsiprašau, kad ją turiu.

Tikrai neužgavo tongue.gif mirksiukas.gif
O dėl nuotraukų - taip, yra ten ir mano nuotrauka, bet čia visai nesvarbu...
Aš esu prie tų mamyčių, kurioms nėštukės visokios ir visokiomis "pozomis" gražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Racegirl @ 2005 05 18, 12:16)
Ką sakai, pilvuke (labai šilta nuotraukytė , nors ir kita su sesyte labai labai liuks, gaila, kad tik 3 balsai doh.gif )

O iš kur tu žinai kiek balsų? blink.gif
Atsakyti
Tik trys balsai nuo dalyvio laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 05 18, 19:40)
Tik trys balsai nuo dalyvio  laugh.gif  biggrin.gif

Ot apsijuokiau doh.gif Nebežinau kur lįst...ka ma dabar daryt, kad vėl protinga atrodyčiau? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 05 18, 19:30)
O iš kur tu žinai kiek balsų?  blink.gif

aš taip pat pagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 05 18, 18:41)
Ot apsijuokiau  doh.gif Nebežinau kur lįst...ka ma dabar daryt, kad vėl protinga atrodyčiau?  cool.gif

hah.gif saukstai po pietu biggrin.gif
Atsakyti