Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

Prabalsuota ok.gif
Atsakyti
jau maniau, kad nesugebesiu prabalsuoti, bet kadangi nepavyko niekur išvažiuoti, likau Lietuvoj ir SM. Labai sunku buvo išrinkti 3 pačias fainiausias, jų tiek daug... Net pakilo dar didesnis noras patapti nestuke.gif
Atsakyti
Balsavau už: 1. "Ir, vaikeli, nesakyk, kad prie jūros nebuvai"; 2. "Čia mes dar trise, o po mėnesio sužinojome, kad keturiese"; 3. "Mrrr, pagulėsiu, kol neužimta". Pačios nuotaikingiausios ir linksmiausios jos man smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ir aš prabalsavau už (mano manymu) gražias ir įdomias nuotraukytes. Dar pasakysiu, už kurias nebalsavau: 1. Už profesionalias - jos labai gražios ir labai neįdomios. 2. Už tas, kuriose "tiesiog rėkia" nuogas pilvas. 3. Ir tas, kuriose vyksta apatinių demonstravimas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Ačiū, Jūra, už balsą biggrin.gif
Atsakyti
kadangi mėgstu "nestandartą", visada balsuoju už tas nuotraukas, kurios tikrai nebus prizinės tongue.gif
Atsakyti
Balsavau, bet nesakysiu už ką tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Po galais !!!!! Kas cia darosi ??? Kodel man neleidzia pabalsuoti ???? Raso, kad balsuoti gali tik prisiregistrave cry.gif Taigi prisiregistravusi as umn.gif Kasdien kaip darbe cia sedziu, kas per betvarke umn.gif
Atsakyti
Agotuk, turbūt tau yra kaip ir man buvo, gal pas tave neuždėta varnelė "Atsiminti mane?", aš kai uždėjau varnelę, viskas susitvarkė ax.gif
Atsakyti
Aciu, Dikute, jau... blush2.gif
Balsavau uz lekstute ant pilvo, staciai as ten pries metus sedejus buciau laugh.gif O nebalsavau uz triusikines fotkes ir profu darytas.
Ir dar pasiskusiu, kad vienas zmogus neidejo cia savo super grazios fotkes su alyvom cray.gif nu ten ziauriai grazi fotke blush2.gif
Atsakyti
Aš irgis prabalsavau:
Už kareivėlį pilvuky angel_not.gif
Už nuotrauka su nėščiu tėčiu (arba apsimetėliu su ūsais) friends.gif
Už kopūstienę (už ūkiškumą) ok.gif
photo.gif
Atsakyti
Nubalsavau už veidrodinį atspindį, čia man topas thumbup.gif
O paskui galvojau galvojau: už kaktusinius pufus ir „Ką sakai, pilvuke“, dėl tos mergytės turbūt wub.gif
Bet dar man labai patiko apsimetėlis, tik va balso pritrūkau 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios visos nuotraukos !! Pritrukau maziausiai desimties balsu...
Atsakyti