Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

QUOTE(DAISY @ 2005 05 15, 18:25)
na ir operatyvumas moderatoriu  thumbup.gif bis.gif

budim, laukiam, be išeiginių dienų bis.gif pioneer.gif mirksiukas.gif

sėkmės visiems dalyviams! balsavimas jau "ant nosies" biggrin.gif
Atsakyti
prabalsavau antra tongue.gif
Atsakyti
jau as irgi prabalsavau,
uz viena "namine",
uz viena menine,
ir uz viena daryta gamtoje

tongue.gif
Atsakyti
O aš negaliu balsuoti cry.gif cry.gif cry.gif
Nors ir būnu prisijungus, bet kai nueinu į ten, kur nuotraukos, mane rodo kaip svečią ir liepia prisijungti, tik tada balsuoti, išeinu atgal i forumą, mane vėl rodo prisijungusią... blink.gif
Nors ir ne kartą dar bandžiau prisijungti, bet vistiek paspaudus ant nuotraukos aš pasidarau tik svečias verysad.gif Ką man daryti? help.gif
Atsakyti
Aš jau prabalsavau drinks_cheers.gif , nors pati nedalyvauju verysad.gif
Atsakyti
o kaip paziureti nuotraukytes?
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2005 05 16, 08:55)
o kaip paziureti nuotraukytes?

http://www.supermama...1764700d4472caf
Atsakyti
As balsavau uz man pacias paciausias.
1. As tavo mazytis pasaulis.........
2. Atokvepis
3. Ka sakai pilvuke?

Dar norejau turet ketvirta balsa, tai buciau atidavusi ji busimai, o gal ir jau esamai mamytei vandenyje su ruvazu maudomuku, na si nuotrauka labai miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staarm: 16 gegužės 2005 - 08:17
Ir aš jau prabalsavau. Už: kur prie kompo abu dalyvauja supermamoj; jūroje mama su rausvu maudymosi kostiumėliu; mama su mėlyna suknele. 4u.gif
Gaila, kad nėra 5 balsų... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewita: 16 gegužės 2005 - 08:46
Prabalsavau...Cia dabar turetu eiti smailikas nusibraukiantis prakaita, nu bet atrodo nera tokio smile.gif

As lengvas debeselis 4u.gif
Kuku. As cia. Pasislepiau uz kalno 4u.gif
Tuoj sprogs 4u.gif

Dar ne vienai nuotraukytei norejosi atiduoti balsa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 05 16, 08:44)
O aš negaliu balsuoti  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Nors ir būnu prisijungus, bet kai nueinu į ten, kur nuotraukos, mane rodo kaip svečią ir liepia prisijungti, tik tada balsuoti, išeinu atgal i forumą, mane vėl rodo prisijungusią...  blink.gif
Nors ir ne kartą dar bandžiau prisijungti, bet vistiek paspaudus ant nuotraukos aš pasidarau tik svečias  verysad.gif  Ką man daryti?  help.gif

Kai iš naujo registruosies į forumą, būtinai uždėk "varnelę" prie " prisiminti mane?" Tuomet turėtų būti viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 05 16, 11:36)
Kai iš naujo registruosies į forumą, būtinai uždėk "varnelę" prie " prisiminti mane?" Tuomet turėtų būti viskas ok  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Aš ne namie dabar prie kompo, tai todėl buvau tą varnelę nuėmus, dabar viskas gerai smile.gif
Atsakyti