Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

QUOTE(babuska @ 2005 05 07, 14:39)
o as balsuosiu uz ne pacias graziausias nuotraukas, nes jos ir taip daug tasku surinks tongue.gif , yra ir paprastu , bet siluma dvelkianciu nuotrauku wub.gif
tik labai neteiskit manes blush-anim-cl.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
nuotrauka "kelios valandos pries gimdyma" pasirtode nedidelis pilvelis gal ir lelius jame mazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 05 07, 15:39)
o as balsuosiu uz ne pacias graziausias nuotraukas, nes jos ir taip daug tasku surinks tongue.gif

O aš tai už pačias gražiausias biggrin.gif Na, kurios MAN gražiausios bus. Tik va dar nežinau, kurias smile.gif Vieną tik nusižiūrėjau, bet ot ir nesakysiu, kurią ax.gif

Man šiaip gražiausios tos, kur neštumas pateikiamas kaip simbolis. O kur fiziologiškai - vajei, ne. Nes asmeniškai mano abu nėštumai buvo ganėtinai sunkūs, gresiantys persileidimai per visą nėštumo trukmę, veeee. Paeit negali, mašina važiuot ne bet kuria ir ne bet kur, tabletes geri, pilvą skauda, nervas ima, eina kakot sad.gif Nei soliariumų, nei sportų, nei gert, nei vonioj maudytis, nei nervuotis - blyn, VISKĄ uždraudė smile.gif Va kaip man blogai buvo, pasiguodžiau smile.gif Tuo metu, tiksliau, visai buvo nieko, bet dabar kai opagalvoju - ui nenoriu būt nėščia smile.gif Gimdyt - maloniai prašom, tik tas nešiojimas 9 mėn. - brrrrrrrrr. O tos buitinės nuotraukos man viską primena smile.gif

Tai aš nėštumą tiek ir vertinu, kaip simbolį... O fiziologiškai man būtų gerokai lengviau kokiais ūgliais daugintis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 gegužės 2005 - 15:36
QUOTE(Noa @ 2005 05 12, 15:26)

Tai aš nėštumą tiek ir vertinu, kaip simbolį... O fiziologiškai man būtų gerokai lengviau kokiais ūgliais daugintis schmoll.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 05 12, 15:26)
Tuo metu, tiksliau, visai buvo nieko, bet dabar kai opagalvoju - ui nenoriu būt nėščia smile.gif Gimdyt - maloniai prašom, tik tas nešiojimas 9 mėn. -  brrrrrrrrr.

o aš norėčiau tongue.gif Gimdyt kad kasnors kitas pagimdytu, o nešiot -prisimenu tą jausmą ir gera yra.....Bet gal jau užtektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 05 12, 17:30)
o aš norėčiau tongue.gif Gimdyt kad kasnors kitas pagimdytu, o nešiot -prisimenu tą jausmą ir gera yra.....Bet gal jau užtektų  smile.gif

Tai galim bendradarbiaut, Tu nešiok, o aš gimdysiu smile.gif Man vieną mergaitę. Po kokių 4 metų smile.gif
Atsakyti
"Kas namelyje gyvena?" ta nuotrauka žavėjausi dar konkursui neprasidėjus wub.gif turiu ir kalendoriuką, tikrai žavinga, šilta wub.gif mano vienas balsas Jums 4u.gif

"Mažyti mano, ar matai, kaip gražiai žydi JURGINAI..." tokia susiderinusi nuotraukytė wub.gif

"Paskutinės dienos pilvelyje." patraukė dėmesį wub.gif

Lyg taip kol kas apsisprendžiau atiduoti balsiukus ax.gif

Atsakyti
O aš vieną savo neįkanuojamą balsą atiduosiu kareiviškai mamytei...bo matos kad žmogus rimtai ruošės vaiko atėjimui..ir dar kad pantinka tongue.gif cool.gif O daugiau nežinau...niišsirenku... ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 05 12, 20:36)
O aš vieną savo neįkanuojamą balsą atiduosiu kareiviškai mamytei...bo matos kad žmogus rimtai ruošės vaiko atėjimui..ir dar kad pantinka  tongue.gif  cool.gif  O daugiau nežinau...niišsirenku... ph34r.gif

kad 2 yra kareiviskos g.gif
Atsakyti
man tai labai grazi nuotraukyte, kur juroje busima mamytuke ir kur laaaabai didelis pilvukis blink.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2005 05 12, 15:26]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Noa,tu nepakartojama...Ne,bet ir sugalvok tu man taip... biggrin.gif
Atsakyti
na turbut as paskutine kuri i konkurso traukini isokt bando biggrin.gif
nu bet ka padarysi, kai paskutine minute prisiminiau, kad manes ten nera tongue.gif
tikiuosi dar kas nors ja patvirtins umn.gif bo liksiu uz borto biggrin.gif

na ir operatyvumas moderatoriu thumbup.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 15 gegužės 2005 - 17:34