Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

Man irgi šita "joginė"nuotrauka labai šauni thumb_yello.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 05 09, 17:54)
"Pazvekl i pasauli kitaip, mazyle"  pavadinimas tikrai labai tinkantis tai nuotraukytei  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu kokia nuotaikinga fotkė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 05 10, 10:07)
nu kokia nuotaikinga fotkė thumbup.gif  thumbup.gif

ir žinau kieno...
aišku, perskaičiau vienam skyrelyje, taigi kaip sakant agitacija šiokia tokia vyksta visada ax.gif
Atsakyti
ai,man tai nesvarbu kieno ta foto, bet už ją balsuosiu ne dėl agitacijos, o dėl išradingumo biggrin.gif
Atsakyti
aš nieko ir nesakau... savaime aišku, kad foto viena originalesnių mirksiukas.gif
aš tai gal visai nebalsuosiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 05 10, 10:16)
aš nieko ir nesakau... savaime aišku, kad foto viena originalesnių mirksiukas.gif
aš tai gal visai nebalsuosiu...  blush2.gif

kodel sitaip g.gif
tai nors pabalsuok uz nuotraukas, kurios gali negauti balsu mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai visos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai labai grazi foto man "tu ateini" tikrai super thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 05 10, 15:43)
kodel sitaip g.gif
tai nors pabalsuok uz nuotraukas, kurios gali negauti balsu mirksiukas.gif

matai, bijau pražiopsot balsavimą, nes esu užsiknisusi su savo diplominiu (vertimu) doh.gif
o nuotraukų yra nemažai gražų - sunku išrinkti tik 3 ax.gif
Atsakyti
Sveiki, iki gegužės 16 d. dar yra laiko, turbūt nuobodžiaujat ax.gif , kol galėsit balsuoti šiame fotokonkurse, tad siūlau balsuoti kitame konkurse mirksiukas.gif
Ką tik prasidėjo konkurso "Mano lieknėjimo istorija" finalas - balsuojame už vieną iš 4 geriausių lieknėjimo istorijų. "Iškomandiruosim" vieną iš dalyvių pasportuoti į "Impuls" sporto klubą, tad reikia jūsų pagalbos vertinant finalo nugalėtoją (istoriją) Ačiū, kas nepatingėsit ir perskaitysit 4 istorijas bei balsuosit! finalas štai čia
smile.gif
Atsakyti
Man nestumas buvo,vienas graziausiu periodu gyvenime biggrin.gif tokie nepakartojami pojuciai!Beziurint nuotraukas tokia nostalgija aniems laikams uzejo wub.gif
O siap tai visos nuotraukos laaabai grazios!!!O labiausiai man patiko ei,tu,aname pilve,labas...ji tokia linksma.pasviesk,saulute,i pilvuka...apgaubta mistika,super thumbup.gif ,ota su kaktusaisTai cool thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man tai grazhiausia ta kur prie juros mama, tokia romantishka wub.gif

ykishau ir ash sawo arbuza biggrin.gif
Atsakyti