Man irgi šita "joginė"nuotrauka labai šauni
QUOTE(kajote @ 2005 05 09, 17:54)
"Pazvekl i pasauli kitaip, mazyle" pavadinimas tikrai labai tinkantis tai nuotraukytei
nu kokia nuotaikinga fotkė
QUOTE(Chilli @ 2005 05 10, 10:07)
ir žinau kieno...
aišku, perskaičiau vienam skyrelyje, taigi kaip sakant agitacija šiokia tokia vyksta visada
ai,man tai nesvarbu kieno ta foto, bet už ją balsuosiu ne dėl agitacijos, o dėl išradingumo
aš nieko ir nesakau... savaime aišku, kad foto viena originalesnių
aš tai gal visai nebalsuosiu...
QUOTE(Zanetux @ 2005 05 10, 10:16)
aš nieko ir nesakau... savaime aišku, kad foto viena originalesnių
kodel sitaip
tai nors pabalsuok uz nuotraukas, kurios gali negauti balsu
man tai visos
Labai labai grazi foto man "tu ateini" tikrai super
QUOTE(babuska @ 2005 05 10, 15:43)
matai, bijau pražiopsot balsavimą, nes esu užsiknisusi su savo diplominiu (vertimu)
o nuotraukų yra nemažai gražų - sunku išrinkti tik 3
Sveiki, iki gegužės 16 d. dar yra laiko, turbūt nuobodžiaujat , kol galėsit balsuoti šiame fotokonkurse, tad siūlau balsuoti kitame konkurse
Ką tik prasidėjo konkurso "Mano lieknėjimo istorija" finalas - balsuojame už vieną iš 4 geriausių lieknėjimo istorijų. "Iškomandiruosim" vieną iš dalyvių pasportuoti į "Impuls" sporto klubą, tad reikia jūsų pagalbos vertinant finalo nugalėtoją (istoriją) Ačiū, kas nepatingėsit ir perskaitysit 4 istorijas bei balsuosit! finalas štai čia
Ką tik prasidėjo konkurso "Mano lieknėjimo istorija" finalas - balsuojame už vieną iš 4 geriausių lieknėjimo istorijų. "Iškomandiruosim" vieną iš dalyvių pasportuoti į "Impuls" sporto klubą, tad reikia jūsų pagalbos vertinant finalo nugalėtoją (istoriją) Ačiū, kas nepatingėsit ir perskaitysit 4 istorijas bei balsuosit! finalas štai čia
Man nestumas buvo,vienas graziausiu periodu gyvenime tokie nepakartojami pojuciai!Beziurint nuotraukas tokia nostalgija aniems laikams uzejo
O siap tai visos nuotraukos laaabai grazios!!!O labiausiai man patiko ei,tu,aname pilve,labas...ji tokia linksma.pasviesk,saulute,i pilvuka...apgaubta mistika,super ,ota su kaktusaisTai cool
O siap tai visos nuotraukos laaabai grazios!!!O labiausiai man patiko ei,tu,aname pilve,labas...ji tokia linksma.pasviesk,saulute,i pilvuka...apgaubta mistika,super ,ota su kaktusaisTai cool
man tai grazhiausia ta kur prie juros mama, tokia romantishka
ykishau ir ash sawo arbuza
ykishau ir ash sawo arbuza