Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Kai laukiau tavęs..."

QUOTE(kajote @ 2005 05 06, 18:15)
"Tuoj sprogs"  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bet koooooooks pilvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga888 @ 2005 05 06, 19:58)
bet koooooooks pilvas  thumbup.gif

MAn irgi "Tuoj sprogs" kol kas favorite 4u.gif
Atsakyti
Gyvenimo džiaugsmai, Aukselio belaukiant:D - labai faina nuotraukytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man tai pati paciausia ta kur su gaubliu ax.gif o vat kaip kitas issirinkt nezinau-per mazai galima balsuot...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 05 06, 22:36)
man tai pati paciausia ta kur su gaubliu ax.gif o vat kaip kitas issirinkt nezinau-per mazai galima balsuot...

aha, man irgi su gaubliu pati pačiausia wub.gif thumbup.gif , labai jau tokia dvelkianti šiluma wub.gif , ir mamytė labai jau simpatiška ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 07 gegužės 2005 - 12:57
o as balsuosiu uz ne pacias graziausias nuotraukas, nes jos ir taip daug tasku surinks tongue.gif , yra ir paprastu , bet siluma dvelkianciu nuotrauku wub.gif
tik labai neteiskit manes blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Geras konkursas, ir nuotraukos visų tokios fainos, net neisivaizduoju už ką balsočiau. Gaila, kad aš neturiu tinkamos nuotraukitės sad.gif , bet gal paieškosiu doh.gif
Atsakyti
kokios visos grazios,nuostabios.Neisivaizduoju uz ka reiks balsuoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
" KŪ-KŪ AŠ PASISLĖPIAU UŽ KALNO" LABAI ĮDOMI NUOTRAUKYTĖ- KOJOS thumbup.gif
Atsakyti
"Tai kas iš mūsų gimdys dukrytę?" - grazhi nuotraukyte ir teveliai zurnale matyti mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad aš negaliu sudalyvaut šiame konkurse, bet oi kaip norėčiau. Vaikelį parsivežėme iš vaikų namų, taip kad ir nuotraukyčių su pilvuku neturiu. Bet laukėm tai tikrai...
Atsakyti
"Pazvekl i pasauli kitaip, mazyle" pavadinimas tikrai labai tinkantis tai nuotraukytei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 09 gegužės 2005 - 16:56