Tai, kad zodziais sunku apsakyti, kokie jusu darbai yra puikus, labai kruopstus, visada isbaigti ir skoningi bei nematyti su fantazija, zodziu - tobuli
Tai, kad zodziais sunku apsakyti, kokie jusu darbai yra puikus, labai kruopstus, visada isbaigti ir skoningi bei nematyti su fantazija, zodziu - tobuli
beveik visi mano darbai ir yra mano fantazijos pasekmė ,nebent pasitaiko klientė,kuri turi savo modeliuką,bet aš vistiek bandau į jį įdėti ir ką nors savo visiškai nepripažįstu kopijų, atskirų detalių,puikių yra kiekviename darbe,kartais jas ,,pasiskolinu"
Viliuteee- jus super meistre. Ziuriu su istysusia ilgutele seile ir atsiziuret negaliu. Prie darbeliu nieko nei pridesi , nei atimsi. nu tiesiog SUPER!!!
taip,kaip jūs,mielosios, džiaugiatės mano darbeliais,taip aš džiaugiuosi nuostabiais pagyrimais,skaitau ir vis negaliu patikėti,kad tie gražūs žodžiai skirti man.Jie mane net iki ašarų sujaudina.Kaip Jūs taip mokat. AČIŪ visoms visoms
Na ikišiu ir čia savo trigraši, labai jau maga pasigirti ką per atostogas nunarpliojau iš mocheros. (siūlas - kidmohair, reikėjo 230gr, užtrukau 2sav.)
Fasolkosmama - genialu su ta suknele Gražinos šaliai tai tokie, kur ir norisi vėsų vakarą įsisupti Viliutee - tie princesės rūbeliai, tai griūk stačias
labai gražūs šaliai. tik neįsikertu, koks čia raštelis berods panašų mačiau žurnale, žiūrėjau žiūrėjau, skaičiau aprašymą skaičiau, pabandžiau megzti, bet nesigavo gal galėtum pakonsultuoti