ir vėl aš turiu štai tokių spalvų moheros.... mezgant dryžuotą megztuką jos užtektų ar dar maišyti kokią pvz.pieno spalvytę? niekaip nelimpa nei rašteliai, nei modeliukai gal galėtų kas nors patarti o štai mano paskutinis moheriukas
labai fainuolis Čia rankovės išvien su priekiu megztos, ane? O kaip nugara - nuo apačios ir prisiųta ties pečiais, ar kaip?
O dėl mocheriukų siūliukų, tai man kažkaip tos trys spalvytės nesiriša kiekvienos dvi tarpusavy kaip ir nieko, bet va trečioji Toks tai mano pamąstymas
LeTa-BeTa, del spalvyciu pritariu neringatai, kad jos trys kazkaip nelabai limpa tarpusavyje, man graziausias derinukas butu ta oranzine su tamsiai ruda. man ta rozine kazkaip nelabai tinka... o naujausias tavo moherinukas- labai liuks, ir spalvyte, ir modeliukas, ir figuryte
Leta-Beta - man ta rozine irgi iskrenta is konteksto butu ne tokia intensyvi, galbut idejus kokia dramblio kaulo ar svelniai smeline - butu super - dabar tiesiog per intensyvi jinai
Labutis, esu nauja forume, bet megzt labai mėgstu, o va tokio grožio tai begalo noriu. tad turiu klausymukų, iš plonosios mahieros mezgėt ir kokio numerio virbalais..
žiūriu aktyvi tema, tad labai noriu paklausti kodėl mano mezginys riečiasi mezgu ne iš mocheros o iš paprastų siūlų šaliką mezgejėlės atsakykit atsiprašau už offtopic