FasolkosMama - puikus, saunus ,grazus darbelis
Labai dailutis, siltutis, pukutis
O tai niekas man nepagelbes ir neisduos paslapties kaip tuos krastelius banguotus padaryti? Prassssssssaaaaauuuuu
O tai niekas man nepagelbes ir neisduos paslapties kaip tuos krastelius banguotus padaryti? Prassssssssaaaaauuuuu
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 10 19, 17:57)
Be galo gražus darbas trūksta žodžių
Gal kas gali pasidalint rašteliu, nes kiek ieškojau , tai randu tik aprašymus užsieninėm kalbom, kurių nesuprantu iš anksto ačiū
QUOTE(qqte @ 2008 10 20, 00:45)
na kadangi prasidejo saliu metas tai ir as atbegu pasigirti savo paskutines savaites darbeliu
ir truputi is arciau...
ir truputi is arciau...
Nuostabus darbelis Gal pasidalintum rasteliu?...
QUOTE(temptress @ 2008 10 19, 13:45)
sveikos mergytes. noreciau jusu patarimo. nusipirkau liemenei siulu su mohera, noriu megzti koki tai kiaurarasti, bet esu ir nezinau, kaip reiktu siaurinti, jei sakykim, pradeciau nuo apacios ir eiciau i virsu, tai reiktu susiaurint ties liemens virsumi. ar yra koks paslankus tokiam dalykui rastelis? ogal tiesiog virbalus siauresnius imti? okaip tada megzt toliau krutine?
Aš mezgiau sau liemenę kai laukiausi...
Tai mezgiau su pynėmis ir mažinau blogųjų akių skaičių tarp pynių. Gavosi visai gražiai, o kiauraraščiui gal reiktų iš šonų siaurinti ?
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 10 19, 16:57)
nu va mergaites leiskite man pasigirti, cia veliausias mano darbelis, as pati juo didziuojuos....
ŠAUNUOLĖ LABAI LABAI.......GRAZUS DARBELIS
ggte ačiū už raštelį labai patiko tavo šalis butinai bandysiu
Sveikos, kaip grazu cia pas jus...
Parodysiu ir as savo pora macheriuku, vienas is labai plono siuliuko
ir kitas is storo
Parodysiu ir as savo pora macheriuku, vienas is labai plono siuliuko
ir kitas is storo
QUOTE(Lina @ 2008 10 20, 14:06)
Aš mezgiau sau liemenę kai laukiausi...
Tai mezgiau su pynėmis ir mažinau blogųjų akių skaičių tarp pynių. Gavosi visai gražiai, o kiauraraščiui gal reiktų iš šonų siaurinti ?
prieki liemenes jau numezgiau, kai numegziu visa - pasirodysiu. emiau pati paprasciausia kiaurarasti, ten tik keletas skyluciu, kuriu net nesimato del siulu truputi atrodo kaip pynes, ir irgi siaurinau blogasias akis. aciu tau