Viliuteee tie tavo moheriniai stebuklai Niekaip neatsistebiu,kaip tokį grožį rankomis pagaminti galima Neįtikėtina
Viliuteee, nuostabus darbelis
Viliuteee, prisidedu prie visų pagyrimų, labai labai dailu ir gražu
Sveikutes Na ir grozybiu cia pas jus
Prisiziurejau, ir prisiminiau kad kazkada akciines kid-mocheros prisipirkau Nes labai jau pigiai buvo, nuo 12 lt nukainavo iki 4,99 Nes atsirado nauja kolekcija
Tai pripirkau ir padejau laukt geresniu laiku Nes pagrinde mezgu is pusvilnes, labiausiai ji man patinka Greitai ir smagiai gaunas...Taciau laaabai noreciau minkstucio lengvucio megztuko
Ismezgiau gabaliuka, isskalbiau, pamatavus pamaciau kad visiskai nepasikeite ismatavimai Maniau, kad mochera pasiduoda siek tiek Bijau megzti, nes jau isardyt neiseis Gal galit isduot paslapti - kaip elgiasi kid-mochera po protingo skalbimo
Prisiziurejau, ir prisiminiau kad kazkada akciines kid-mocheros prisipirkau Nes labai jau pigiai buvo, nuo 12 lt nukainavo iki 4,99 Nes atsirado nauja kolekcija
Tai pripirkau ir padejau laukt geresniu laiku Nes pagrinde mezgu is pusvilnes, labiausiai ji man patinka Greitai ir smagiai gaunas...Taciau laaabai noreciau minkstucio lengvucio megztuko
Ismezgiau gabaliuka, isskalbiau, pamatavus pamaciau kad visiskai nepasikeite ismatavimai Maniau, kad mochera pasiduoda siek tiek Bijau megzti, nes jau isardyt neiseis Gal galit isduot paslapti - kaip elgiasi kid-mochera po protingo skalbimo
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 10 12, 21:07)
kaip elgiasi kid-mochera po protingo skalbimo
as mezgiau pernai tunikute is plooonytes kidmoheros
po protingo skalbimo-tai yra vesus vandenukas ir atsargus pagniauzymas- jai tikrai nieko blogo neatsitiko
o mamai iz dvigubo siulo numezgiau sali-ten buvo kidmoheris su silku-tai sake kad po skalbimo salis pailgejo
zodziu net pasakyt sunku
megztukas gal neturetu labai tampytis
QUOTE(Viliuteee @ 2008 10 11, 18:03)
ech grazu...
as irgi baigiau savo moherinuka (sijonukas virbalasi, o virsus vaseliu), tik vis dar nemoku ikelti nuotrauku i foruma
Po Viliuteee grožybių kaip ir neturiu kuo besigirti
Bet visgi - mano šalis
Bet visgi - mano šalis
QUOTE(Viliuteee @ 2008 10 11, 18:03)
oi kaip grazu, pasikartosiu, man tai cia aukstasis pilotazas
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 10 13, 09:06)
Nesikuklink, tavo salis labai grazus, savo darbais reikia didziuotis
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 10 13, 10:06)
Na ka jau ir besakyti Groziu grozis Apskritai, visi jusu darbeliai fantastiski
QUOTE(saulėlydis* @ 2008 10 13, 09:06)
Labai gražus ir kruopščiai atliktas darbas , labai gražūs siūliukai
Toks šiltas ir minkštas atrodo tas šalis