[quote=raselle,2008 09 11, 19:24]
Na stai ir maniskis moheriukas
Ojej kaip praverstų man tokį šaltą rytą
QUOTE(raselle @ 2008 09 11, 20:24)
nuostabus salikelis
Laba diena
As po ilgu metu nemezgimo, vel atradau si malonu uzsiemima O dabar kadangi ruduo uz lango, tai pradejau narpliot moherinius salikiukus Mezgu 3.5 nr. virbalais, italiskais, maisytais su silku siuliukais Jau vienas iskeliavo ant mamos kaklo, bus jai silta zvarbu rudeni. o dabar jau narpliosiu sau
Prisirinkau visokiu rastu savo salikiukui, bet vis norisi dar... Ar jus kur nors dedat dar savo schemeles? nes dauguma rodot tik nuotraukytes, o schemu ne
As po ilgu metu nemezgimo, vel atradau si malonu uzsiemima O dabar kadangi ruduo uz lango, tai pradejau narpliot moherinius salikiukus Mezgu 3.5 nr. virbalais, italiskais, maisytais su silku siuliukais Jau vienas iskeliavo ant mamos kaklo, bus jai silta zvarbu rudeni. o dabar jau narpliosiu sau
Prisirinkau visokiu rastu savo salikiukui, bet vis norisi dar... Ar jus kur nors dedat dar savo schemeles? nes dauguma rodot tik nuotraukytes, o schemu ne
Sveika prisijungus, zis, Virbaliukai tikrai geras daiktas, juolab kai orai taip smarkiai vesta... Su schemutem buna ivairiai, jei randi koki modeli, kas tau patinka, visada galima paprasyti, kad seimininke pasidalintu. Be to, yra atskira tema apie mezgimo rastus, dalis rastu yra ten. O savo megzto salio pasirodyt nenori? As kaip tik irgi pradejau moherio sali megzti, su 3 nr virbalais
QUOTE(eya @ 2008 09 11, 14:50)
Man irgi su tuo plaukavimusi normaliai Aisku, priklauso nuo kokybes, bet pradzioj beveik visi pasiplaukuoja, ir kai "issiseria", likes pukas jau stabilus, bent jau man nors balta mohera ant juodo drabuzio tikriausia vis tiek paliktu pedsaku
gal jus ir teisios nes as tik nusimezgiau, isploviau, uzsidejau gal 2sykius ir viskas , matyt reikia gerai panesiot, kad nusisertu kailis
QUOTE(eya @ 2008 09 12, 14:09)
Sveika prisijungus, zis, Virbaliukai tikrai geras daiktas, juolab kai orai taip smarkiai vesta... Su schemutem buna ivairiai, jei randi koki modeli, kas tau patinka, visada galima paprasyti, kad seimininke pasidalintu. Be to, yra atskira tema apie mezgimo rastus, dalis rastu yra ten. O savo megzto salio pasirodyt nenori? As kaip tik irgi pradejau moherio sali megzti, su 3 nr virbalais
Dekui, uz silta sutikima Mielai parodyciau, bet jau kaip minejau salikelis iskeliaves pas mama. dabr pradesiu megzti saviski, tada jums jau ir parodysiu
QUOTE(raselle @ 2008 09 11, 19:24)
Koks grozis Noriu mamai dovanu toki nuregst...nezinau kiek mocheriuko reikia tokio dydzio saliui
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 09 14, 08:06)
Koks grozis Noriu mamai dovanu toki nuregst...nezinau kiek mocheriuko reikia tokio dydzio saliui
priklauso nuo rasto, virbalu storio ir moherio metrazo viena sali esu mezgusi, tai prireike net! 10 kamuoliuku moherio ( cia tas, kur is @musyciu@), o kita numezgiau is 3 man regis
Sveikos mergaite, suknelėse jau pasirodžiau, bet noriu dar ir čia pasigirti, kaip pasiruošiau šiam rudeniui
ogo kaip grazhu
QUOTE(raselle @ 2008 09 11, 19:24)
Labai dailus salikelis
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 09 14, 12:54)
Sveikos mergaite, suknelėse jau pasirodžiau, bet noriu dar ir čia pasigirti, kaip pasiruošiau šiam rudeniui
Be žodžių, kaip gražu