janike1, Lusasita aciu
dovyda, gražu
Sveikos auksarankės! Norėčiau patarimo
Kažkada esu pirkus tokių triušio vilnos siūlų ir numezgus iš jų kelis dalykėlius. Vadinasi ANDORA. Džiaugiausi, kad labai švelnūs, tinka vaikams, nebrangūs ir metražas geras. Išskalbiau rankomis su paprastais skalbimo milteliais leliuko liemenę ir visi pūkeliai sulipo.
Tai vyresnioji dukra iš šitų siūlų megztą suknytę taip neskalbtą ir nešioja - bijau sugadint
Gal patartumėt, kaip šituos mezginius skalbti ir džiovinti? O gal tie siūliukai labai prasti? Dabar jau jų niekur nebematau pirkti
Kažkada esu pirkus tokių triušio vilnos siūlų ir numezgus iš jų kelis dalykėlius. Vadinasi ANDORA. Džiaugiausi, kad labai švelnūs, tinka vaikams, nebrangūs ir metražas geras. Išskalbiau rankomis su paprastais skalbimo milteliais leliuko liemenę ir visi pūkeliai sulipo.
Tai vyresnioji dukra iš šitų siūlų megztą suknytę taip neskalbtą ir nešioja - bijau sugadint
Gal patartumėt, kaip šituos mezginius skalbti ir džiovinti? O gal tie siūliukai labai prasti? Dabar jau jų niekur nebematau pirkti
...jau atšilo, bet karts nuo karto šiltas macheriukas praverčia, rodau savąjį:
Vyna o tas grazus sargas megztinuko taip pat siluma megsta
Vyna ,dailus ir idomus megztukas ,o cia masina ar rankom megztas Fainuolis suniukas
QUOTE(janike1 @ 2008 05 08, 20:42)
Vyna ,dailus ir idomus megztukas ,o cia masina ar rankom megztas Fainuolis suniukas
rankom megztas, pačiu papraščiausiu raščiuku, o sargui ir patinka į megztinuka susisukti.
QUOTE(Vyna @ 2008 05 08, 20:00)
...jau atšilo, bet karts nuo karto šiltas macheriukas praverčia, rodau savąjį:
labai gražus moheriukas. Dekoras ir spalva ypač liuks Šuniukas irgi
grazus megztukelis ir toksai pavasariskai zalias.....o jau sargo grazumelis
kuklus mano darbelis iš itin plono moherio