Gavau dovanu lamos moheros. Tai dabar galvos skausma turiu - issirinkti rasta, kokio megztuko noriu
QUOTE(komsugnatik @ 2008 09 10, 16:11)
Gavau dovanu lamos moheros. Tai dabar galvos skausma turiu - issirinkti rasta, kokio megztuko noriu
jooooooo cia pati sunkiausia ir atsakingiausia proceso dalis
QUOTE(Betti @ 2008 09 10, 16:16)
jooooooo cia pati sunkiausia ir atsakingiausia proceso dalis
sutinku As pradejau daryti kitaip - renkuosi ne rasta, o modeli, tada jau daugmaz matosi, kokia visuma. Bet sita proceso dalis ir kurybiskiausia, po to daugiau techninis ispildymas seka
QUOTE(komsugnatik @ 2008 09 10, 15:11)
as irgi tokius grazius siuliukus nusipirkau,bet niekaip neishsirenku,ka is ju tokio lengvo,plono nusinarplioti
o merginos ka jus darot kad taip nesiplaukuotu nes neymanoma nesiot, ar cia tik man taip
QUOTE(RSebes @ 2008 09 11, 15:59)
o merginos ka jus darot kad taip nesiplaukuotu nes neymanoma nesiot, ar cia tik man taip
Gal tai priklauso nuo rūšies? Kokybiška, brangesnė mochera neitin plaukuojasi (ar tik man taip atrodo? )
QUOTE(RSebes @ 2008 09 11, 15:59)
Man irgi su tuo plaukavimusi normaliai Aisku, priklauso nuo kokybes, bet pradzioj beveik visi pasiplaukuoja, ir kai "issiseria", likes pukas jau stabilus, bent jau man nors balta mohera ant juodo drabuzio tikriausia vis tiek paliktu pedsaku
Na stai ir maniskis moheriukas
QUOTE(raselle @ 2008 09 11, 19:24)
Na stai ir maniskis moheriukas
Labai dailus, ir nuotrauka tokia meniška
Labai gražu .
Gal galima būtų schemą ar aprašymą, nes vis renkuosi kokį raščiuką savąjam. Noriu dviejų skirtingų spalvų banguotą tokį , o čia tokios gražios bangelės-lapeliai .
oi koks garzus ir rudeniskai siltas