aha ir man idomu kaip
beveik sunešiotas,nes lb smagus
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 13, 23:48)
Eilini karta - kazkas neralaus!!! Be zodziu, superiniai darbeliai, as apsalus
Papildyta:
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 19:42)
Na ikišiu ir čia savo trigraši, labai jau maga pasigirti ką per atostogas nunarpliojau iš mocheros. (siūlas - kidmohair, reikėjo 230gr, užtrukau 2sav.)
2 savaites??? neralu, koks grozis. Saunuol! Laaaabai grazu!
As baigineju vasarine suknyte is Maxi siuliuku, tai dabar eile moherinukei. Reikia tik modeli savo mintyse subrandinti...
Gerą dieną mamos
prie Jūsų grožių aš čia nelabai tiksiu, bet vistiek įkeliu savo paskutinį darbelį:
šeštadienį sesę į Angliją išleidau tai čia kaip ir atminimui- susivynios ir eis i darbą sunaudojau 4 matkučius po 25 gr/250m Kid Mohair (70 prc. mohair, 30 prc poliesteris) ir matkutį apdailos siūlų. gavosi metro pločio ir 2.20 metrų ilgio- tikra paklodė, bet kadangi mergina didelė tai atrodo normaliai
prie Jūsų grožių aš čia nelabai tiksiu, bet vistiek įkeliu savo paskutinį darbelį:
šeštadienį sesę į Angliją išleidau tai čia kaip ir atminimui- susivynios ir eis i darbą sunaudojau 4 matkučius po 25 gr/250m Kid Mohair (70 prc. mohair, 30 prc poliesteris) ir matkutį apdailos siūlų. gavosi metro pločio ir 2.20 metrų ilgio- tikra paklodė, bet kadangi mergina didelė tai atrodo normaliai
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 20, 15:26)
Ačiū labai, Viliuteee Gaila, kad aš nemoku su šakute, labai jau dailiai atrodo
Viliuteee, gal mažesni, bet nepalyginamai gražesni
nesuprantu, mezgimo raštus skaityti moku, rodos abi rankos ne kairios, bet kiekaip neišgaunu raštų mezgant moherą pabandau du tris raštus - nesigauna, tada imu 9 ar 10 numerio virbalus ir nuraizgau tinklus. tuom ir baigiasi mano menas
nesuprantu, mezgimo raštus skaityti moku, rodos abi rankos ne kairios, bet kiekaip neišgaunu raštų mezgant moherą pabandau du tris raštus - nesigauna, tada imu 9 ar 10 numerio virbalus ir nuraizgau tinklus. tuom ir baigiasi mano menas
QUOTE(axioma @ 2008 08 20, 17:06)
Viliuteee, gal mažesni, bet nepalyginamai gražesni
kodėl taip save nuvertini,o tu mums net neparodei jo rašto,ar ten be rašto mezgei,o mezgu aš laisvai ir bet kokiais virbalais nuo 3 iki 5
va čia irgi retesnis,daug kas ir nuo rašto priklauso
jį bemezgant kilo mintis,numegzti dar vieną suknelę,netrukus ir ją parodysiu