Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių metinės

QUOTE(Žiemutė @ 2011 08 29, 18:24)
Sveiki smile.gif
mano tėvai savo metines švenčia kasmet vis kitaip. Vienais metais važiavo savaitgaliui į Palangą, kitais- į Druskininkų sanatoriją. Jų metines rugsėjo d. smile.gif Paisbūna sau vieni, o paskui grįžta smile.gif

Kaip fainai,kad žmonės kasmet vis prisimena savo šventės dieną...Kad ir minimaliom išlaidom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2011 08 29, 16:38)
Merginos gelbėkit, visai ant nosies 5- osios metinės, o idėjų apvalus nulis.  Gal kas galit ką pasiųlyti???

perskaičiau visą forumą ir nieko sau tinkamo neradau schmoll.gif kelionė būtų gerrai, prieš metus apie tai tegalvojau, bet dabar ir su pinigėliais striuka ir gandrai parskridę dovanėlių paliko, taip kad reikia kažko seslaus pakankamai, skirto tik mums dviems. Norėčiau apsieit su 500 lt. Gal ką rekomenduosit vakarų Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(orchideja99 @ 2011 08 22, 02:11)
bilietai i koki nors rengini  ax.gif

jo, mąstau ir apie tokį variantą smile.gif
Atsakyti
Ką dovanosiu jau žinau - medinį šaukštą - kad ir toliau srėgtų gyvenimą kartu su manimi lotuliukas.gif šianakt neimiegojo tai ir sumasčiau.
Bet va kur atšvęst tai nzn. Žiūrėjau visokius viešbutukus ale vakarų LT, bet beveik visi pasiųlymai kurie man tinka tik nuo rugsėjo pusės prasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2011 08 30, 08:10)
Ką dovanosiu jau žinau - medinį šaukštą - kad ir toliau srėgtų gyvenimą kartu su manimi  lotuliukas.gif  šianakt neimiegojo tai ir sumasčiau.
Bet va kur atšvęst tai nzn. Žiūrėjau visokius viešbutukus ale vakarų LT, bet beveik visi pasiųlymai kurie man tinka tik nuo rugsėjo pusės prasideda  doh.gif

o gal pora mediniu saukstu ir statinele medaus(jei megsta) smile.gif su medaus kopinejimo ideja(kad nesibaigtu medaus kopinejimas ir gyvenime metams begant) smile.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
tik statinaitę dabar reikia iš kažkur ištraukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2011 08 31, 08:55)
thumbup.gif
tik statinaitę dabar reikia iš kažkur ištraukt  g.gif

na gal ir stiklainiuka,juk galima irgi idomiai pateikt-uzklijuot koki uzrasa,kaspinu aprist,na zodziu fantazijos reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 08 31, 12:12)
na gal ir stiklainiuka,juk galima irgi idomiai pateikt-uzklijuot koki uzrasa,kaspinu aprist,na zodziu fantazijos reikalas smile.gif

Galima, bet man tai medinės simbolikos trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2011 08 31, 13:52)
Galima, bet  man tai medinės simbolikos trūksta  mirksiukas.gif

na tada tikrai statinaite medine neissivaizuoju kur rasti doh.gif smile.gif
Atsakyti
kai jau po laiko tai pamačiau aš tą statinaitę turguje kur pardavinėja visą medinį inventirių" lenteles, menteles, šaukštus... ten ir medinių gėlių būna kurių man taip ieškojo vyras, bet irgi negavo doh.gif
Atsakyti
patarkit ka 6 m proga padovanot, jau galva neisnesa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rimančius @ 2011 08 29, 17:38)
Merginos gelbėkit, visai ant nosies 5- osios metinės, o idėjų apvalus nulis.  Gal kas galit ką pasiųlyti???

5 m liktai medines, jai neklystu, pasidairyk gal kas patiks

http://www.tindirind...php?pid=1348299
Atsakyti
Sveikos,

Artėja mūsų vestuvių 5-metis. Labai norėčiau, kad pasidalintumėte savo, o gal matytų vestuvių metinėmis, tiesiog nors trumpai scenarijus ir įsimintiniausios vietos.
Kas paliko didžiausią įspūdį, o ko galbūt nereikėtų planuoti?

Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti