Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių metinės

QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 18:32)
Draugus kvieciame i musu baliuka, bet kaip neikeista visi zino kokia porga  biggrin.gif Kvieciame visus asmeniskai

Vat dabar nekuklus klausimas, jei aš būčiau pakviesta į tokį baliuką aš sukčiau galvą ar reikia kokios dovanos, na nes netradiciška šventė Lietuvoje, sutikite, o draugai Jūsų to neklausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 18:41)
Vat dabar nekuklus klausimas, jei aš būčiau pakviesta į tokį baliuką aš sukčiau galvą ar reikia kokios dovanos, na nes netradiciška šventė Lietuvoje, sutikite, o draugai Jūsų to neklausia  blush2.gif

Tikriausiai i daugeli klausimu riketu numoti ranka mirksiukas.gif Kolkas dar neklause niekas, o veliau matysim. Drauge prasitare, kad dovanos iesko, reiskias su dovanomis eis, nors ne tame esme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 18:48)
Tikriausiai i daugeli klausimu riketu numoti ranka mirksiukas.gif  Kolkas dar neklause niekas, o veliau matysim. Drauge prasitare, kad dovanos iesko, reiskias su dovanomis eis, nors ne tame esme smile.gif

Tai aš jei balių daryčiau sau, žinoma ne dovanose esmė, bet jei bučiau kaip svečias bučiau pasimetus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 18:41)
Vat dabar nekuklus klausimas, jei aš būčiau pakviesta į tokį baliuką aš sukčiau galvą ar reikia kokios dovanos, na nes netradiciška šventė Lietuvoje, sutikite, o draugai Jūsų to neklausia  blush2.gif

na pas mus niekas nebuvo pasimetę, visi atėjo su dovanom, nors sakiau geriau atsinešti sumuštinių, bet kaip ir į bet kokią šventę eidami atnešė dovanų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 18:28)
Labai noreciau geltonu jurginu su rugiais, jeigu jau bus nuzydeje arba nusale jurginai tuomet bandysiu gvazdikus arba kalijas. Nediduke tokia simboline daugiau. Renkuosi geltona puokste, nes minejau suknele bus ryski melynai violetine. 4u.gif

jurginai super thumbup.gif man labai gražu puokštės iš sezoninių gėlių. Dar astrai rudenį žydi.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 09, 20:56)
jurginai super  thumbup.gif  man labai gražu puokštės iš sezoninių gėlių. Dar astrai rudenį žydi.

tikrai visiskai pamirsau astras, ju buna yvairiausiu geltonu gal nerasiu bet melynu tai tikrai rasiu thumbup.gif jeigu jurginu nebus astru tikrai bus, aciu uz minti, labai dekinga aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
sveikutes,kaip grazu skaityti kad su uzsidegimu ruosiates savo grazioms sukaktims. wub.gif o jus tariates su savo mb ka ta ipatinga diena veiksite,ar tiesiog darote staigmenas. skaitau ir net truputi pavydas ima verysad.gif siand 10 metu kaip mes su mb vede....siaip visada kokias staigmenas ruosiu as, niekada jokiu staigmeneliu nneruosia.ir dabar pries jubilieju net kalbos nebuvo ar svenciam ar kur vaziuojam ir pan. taigi ir man svyra rankos,nebenoriu nieko ruosti...tik pakviesiu i restorana vakarienes.kazkaip liudna sirdy....
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 11, 09:28)
sveikutes,kaip grazu skaityti kad su uzsidegimu ruosiates savo grazioms sukaktims. wub.gif  o jus tariates su savo mb ka ta ipatinga diena veiksite,ar tiesiog darote staigmenas.  skaitau ir net truputi pavydas ima verysad.gif    siand 10 metu kaip mes su mb vede....siaip visada kokias staigmenas ruosiu as, niekada jokiu staigmeneliu nneruosia.ir dabar pries jubilieju net kalbos nebuvo ar svenciam ar kur vaziuojam ir pan. taigi ir man svyra rankos,nebenoriu nieko ruosti...tik pakviesiu i restorana vakarienes.kazkaip liudna sirdy....

Visų pirmą sveikinu su tokia gražia švente smile.gif
Vakarienę tikrai užsisakykite, pasipuoškite, paruoškite kuom pasipuoš vyras ir nieko jam nepaaiškinusi važiuokite paminėti Jūsų šventę smile.gif Po visą ko aš pasakyčiau, kad kažko tokio tai tikėjausi iš jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 11, 11:25)
Visų pirmą sveikinu su tokia gražia švente smile.gif
Vakarienę tikrai užsisakykite, pasipuoškite, paruoškite kuom pasipuoš vyras ir nieko jam nepaaiškinusi važiuokite paminėti Jūsų šventę smile.gif Po visą ko aš pasakyčiau, kad kažko tokio tai tikėjausi iš jo  blush2.gif

na va,mes jau po sventes.panasiai ir padariau.pasipuosiau,palikau suruostus drabuzius jam pasipuosti ir padariau kvietima i restorana pasimatymui. atvaziavo su ispudinga roziu puokste ir uzsakymu pasidaryti naujus vestuvinius ziedus. ( as buvau minejusi,kad kai sulauksim 10metu ,noresiu graziu vestuviniu ziedu,nes kai tuokemes pirkom paprastucius) taigi buvau maloniai nustebinta,ir romantiskai paminejome sukakti.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 08 12, 09:30)
na va,mes jau po sventes.panasiai ir padariau.pasipuosiau,palikau suruostus drabuzius jam pasipuosti ir padariau kvietima i restorana pasimatymui. atvaziavo su ispudinga  roziu puokste ir uzsakymu pasidaryti naujus vestuvinius ziedus. ( as buvau minejusi,kad kai sulauksim 10metu ,noresiu graziu vestuviniu ziedu,nes kai tuokemes pirkom paprastucius)  taigi buvau maloniai nustebinta,ir romantiskai paminejome sukakti.

thumbup.gif visgi pasistengė ir jis, o bendrom pastangom turėjot gražų vakarą wub.gif smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 12, 11:29)
thumbup.gif visgi pasistengė ir jis, o bendrom pastangom turėjot gražų vakarą  wub.gif smagu  mirksiukas.gif

tikrai taip,vakaras buvo tiktai musu wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, musu paruosiamieji darbai vyksta. Suknele jau siuvama, ziedai jau pas juvelyra ant stalo taipogi koreguojami, viskas pagal plana smile.gif

Ideju daug, norisi, kad viskas butu nepriekaistingai. Bet kuo arciau svente tuo didesnis jaudulys g.gif
Atsakyti