Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių metinės

QUOTE(index @ 2011 08 09, 14:19)
o aš ėjau su megzta pieno spalvos suknele smile.gif
http://www.mezginys....ohera-83099.htm

žiūriu kaip tikros vestuvės, suknelė, šukuosena, puokštė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 15:30)
žiūriu kaip tikros vestuvės, suknelė, šukuosena, puokštė  wub.gif

Na as irgi ruosiuosi kaip vestuvems, ir sukuosena darysiuos ir makiazas ir viska kas priklauso. Zodziu svente mums smile.gif
suknelei medziaga jau nusipirkau ryskiai melynos neradau siek tiek i violetine-atlasine, mmm biggrin.gif O MB sugalvojau detis juodus marskinukus, kelnes ir tos pacios medziagos kaip mano suknele skarele po kaklu, nes marskinukus tokios spalvos sudetinga butu gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 09 rugpjūčio 2011 - 14:45
O jus nesuidūrėte kad aplinkiniai kreivai į tai žiūrėtų, na aš alvoju mani giminė pasakys :"neturi kur pinigų dėt, pasirodyt nori, " ir pan. g.gif na nėra pasipiktinimo kokio, aš net nežinau kaip tą pavadinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 15:48)
O jus nesuidūrėte kad aplinkiniai kreivai į tai žiūrėtų, na aš alvoju mani giminė pasakys :"neturi kur pinigų dėt, pasirodyt nori, " ir pan.  g.gif  na nėra pasipiktinimo kokio, aš net nežinau kaip tą pavadinti  g.gif

Kad mes baliuka darom tik su draugais, giminiu nejudinam. Ir siaip labai visiems nesigiriam, vat darom svente-baliuka. KAs svencia gimtaidienius, kas nori vardadienius, mes svenciam savo svente, kolkas jokiu piktu repliku nesulaukem, ziuresim kaip bus po visko, nors man tai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 14:35)
Gal galima smulkiau kaip vyko visa ceremonija, nekantrauju sulaukti musu sventes, bet ydomu kaip pas kitus vyko. Ar priesaika reikejo kartoti? Ziedelius laimino? 4u.gif

Šitoj temelėj dar pasakojau neseniai, bet matyt čia viskas nuo kunigo priklauso ir gal nuo to kelių metų proga einat. Mes ėjom 5ių, tai mums priesaikų kartoti nereikėjo, kunigas palaimino mūsų šeimą, pašventino tuos pačius žiedelius (nors klausė ar atsinešim naujus, ar tuos pačius). Jei rimtai kuri susidomėjus, tai galėčiau gal parodyt savo albumą internete iš tos šventės, bendram vaizdui susidaryt.

QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 15:30)
žiūriu kaip tikros vestuvės, suknelė, šukuosena, puokštė  wub.gif

Iš tikrųjų tai ruošiaus labiau nei vestuvėms kas liečia mano pačios išvaizdą smile.gif Dariausia šukuoseną, makiažą, užsisakiau suknutę, puokštę. smile.gif Per vestuves negalėjom dar sua to leisti.

QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 15:48)
O jus nesuidūrėte kad aplinkiniai kreivai į tai žiūrėtų, na aš alvoju mani giminė pasakys :"neturi kur pinigų dėt, pasirodyt nori, " ir pan.  g.gif  na nėra pasipiktinimo kokio, aš net nežinau kaip tą pavadinti  g.gif

Mes gal 15 žmonių pasikvietėm. Niekas nieko nesakė bent jau garsiai. O ta mūsų šventė tikrai daug nekainavo. Darėm pavasarį, gyvenam name, turim nuosavą kiemą, tai po ceremonijos visus čia it pakvietėm kur buvo dekoruotas stalas ir mano pačios ruoštos vaišės, bei vyro kepami kepsniai smile.gif

QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 15:53)
Kad mes baliuka darom tik su draugais, giminiu nejudinam. Ir siaip labai visiems nesigiriam, vat darom svente-baliuka. KAs svencia gimtaidienius, kas nori vardadienius, mes svenciam savo svente, kolkas jokiu piktu repliku nesulaukem, ziuresim kaip bus po visko, nors man tai irnesakyk.gif

vava ir mes panašiai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 09 rugpjūčio 2011 - 15:05
QUOTE(index @ 2011 08 09, 16:03)
Šitoj temelėj dar pasakojau neseniai, bet matyt čia viskas nuo kunigo priklauso ir gal nuo to kelių metų proga einat. Mes ėjom 5ių, tai mums priesaikų kartoti nereikėjo, kunigas palaimino mūsų šeimą, pašventino tuos pačius žiedelius (nors klausė ar atsinešim naujus, ar tuos pačius). Jei rimtai kuri susidomėjus, tai galėčiau gal parodyt savo albumą internete iš tos šventės, bendram vaizdui susidaryt.
Iš tikrųjų tai ruošiaus labiau nei vestuvėms kas liečia mano pačios išvaizdą smile.gif  Dariausia šukuoseną, makiažą, užsisakiau suknutę, puokštę. smile.gif Per vestuves negalėjom dar sua to leisti.
Mes gal 15 žmonių pasikvietėm. Niekas nieko nesakė bent jau garsiai. O ta mūsų šventė tikrai daug nekainavo. Darėm pavasarį, gyvenam name, turim nuosavą kiemą, tai po ceremonijos visus čia it pakvietėm kur buvo dekoruotas stalas ir mano pačios ruoštos vaišės, bei vyro kepami kepsniai smile.gif
vava ir mes panašiai:)

Labai noreciau pamatyti. jeigu nenorite cia ikelti meskite i pasta jurguze25@gmail.com aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 16:28)
Labai noreciau pamatyti. jeigu nenorite cia ikelti meskite i pasta jurguze25@gmail.com aciu  4u.gif

pažiūrėkit pašte, turėjo ateit nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 09, 16:45)
pažiūrėkit pašte, turėjo ateit nuoroda smile.gif

nera nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 16:58)
nera nieko g.gif

velnias, pabandžiau dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 09, 17:03)
velnias, pabandžiau dar kartą.

Kaip graazuuuuuuu, kaip nuostabu. wub.gif wub.gif Keleta ideju galima pasiskolinti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 09 rugpjūčio 2011 - 16:12
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 17:08)
Kaip graazuuuuuuu, kaip nuostabu. wub.gif  wub.gif  Keleta ideju galima pasiskolinti? blush2.gif

Ačiū labai. Dėl pasiskolinimo - taigi žinoma smile.gif
o ką ir kur jūs planuojat po ceremonijos? Ir apskritai kada pati šventė?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 08 09, 17:17)
Ačiū labai. Dėl pasiskolinimo - taigi žinoma smile.gif
o ką ir kur jūs planuojat po ceremonijos? Ir apskritai kada pati šventė?

po ceremonijos esu uzsakiusi kavine, bus apie 15 zmoguciu. O svente rugsejo 16(rugsejo15d, musu 10metis). Labai noreciau kazkaip padekoruoti sale, kad butu MBir sveciam staigmena ir jaustusi, kad tai desimtmetis, kad vestuves. Apie zvakutes buvau pamirsusi, skolinuosi jusu ideja, o vat dar apie sienas glvoju. Stala gal dar puokstelemis kokiomis papuosti, net nzn.
Atsakyti