QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 14:35)
Gal galima smulkiau kaip vyko visa ceremonija, nekantrauju sulaukti musu sventes, bet ydomu kaip pas kitus vyko. Ar priesaika reikejo kartoti? Ziedelius laimino?
Šitoj temelėj dar pasakojau neseniai, bet matyt čia viskas nuo kunigo priklauso ir gal nuo to kelių metų proga einat. Mes ėjom 5ių, tai mums priesaikų kartoti nereikėjo, kunigas palaimino mūsų šeimą, pašventino tuos pačius žiedelius (nors klausė ar atsinešim naujus, ar tuos pačius). Jei rimtai kuri susidomėjus, tai galėčiau gal parodyt savo albumą internete iš tos šventės, bendram vaizdui susidaryt.
QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 15:30)
žiūriu kaip tikros vestuvės, suknelė, šukuosena, puokštė
Iš tikrųjų tai ruošiaus labiau nei vestuvėms kas liečia mano pačios išvaizdą
Dariausia šukuoseną, makiažą, užsisakiau suknutę, puokštę.
Per vestuves negalėjom dar sua to leisti.
QUOTE(Olinda @ 2011 08 09, 15:48)
O jus nesuidūrėte kad aplinkiniai kreivai į tai žiūrėtų, na aš alvoju mani giminė pasakys :"neturi kur pinigų dėt, pasirodyt nori, " ir pan.
na nėra pasipiktinimo kokio, aš net nežinau kaip tą pavadinti
Mes gal 15 žmonių pasikvietėm. Niekas nieko nesakė bent jau garsiai. O ta mūsų šventė tikrai daug nekainavo. Darėm pavasarį, gyvenam name, turim nuosavą kiemą, tai po ceremonijos visus čia it pakvietėm kur buvo dekoruotas stalas ir mano pačios ruoštos vaišės, bei vyro kepami kepsniai
QUOTE(emigrante @ 2011 08 09, 15:53)
Kad mes baliuka darom tik su draugais, giminiu nejudinam. Ir siaip labai visiems nesigiriam, vat darom svente-baliuka. KAs svencia gimtaidienius, kas nori vardadienius, mes svenciam savo svente, kolkas jokiu piktu repliku nesulaukem, ziuresim kaip bus po visko, nors man tai
vava ir mes panašiai:)