Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių metinės

Gal kokių idėjų galite pasiūlyti molinėms vestuvėms?
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Måke @ 2011 06 11, 22:53)
labutis, noriu patarimu ar prisiminimu kaip atsventet MEDINES vestuves?  rolleyes.gif

jei dar aktualu, tai mes medines atšventėm gegužės pradžioj.
Pasikvietėm artimiausius draugus, gimines ir tokiam negausiam gal 15 žmonių būrelyje paminėjom.
Aš pasipuošiau nerta balta suknute, vėl ėjom į tą pačią bažnyčią, kur kunigas mus palaimino, o tada į mūsų namo kiemą kur buvau paruošus dekoruotą stalą ir papuošus aplinką. Labai smagiai pavakarojom, pavalgėm kepsnių, pasišnekėjom. Super smile.gif
O po to pakeliavom po Italiją ir Šveicariją smile.gif
jei dar kas įdomu bus klausk, nenoriu čia išsiplėt be reikalo smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 08 liepos 2011 - 10:20
Sveikos 4u.gif Neuzilgo svesime savo 3-cias vestuviu metines -odines wub.gif
Gal turit ideju ka butu galima padovanot is odos ? dirzu nauju turi , pinigine taip taip ....ka pasiulytumet ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 07 10, 11:39)
Sveikos  4u.gif  Neuzilgo svesime savo 3-cias vestuviu metines -odines  wub.gif
Gal turit ideju ka butu galima padovanot is odos ? dirzu nauju turi , pinigine taip taip ....ka pasiulytumet ? g.gif

Pinigine, tasyke per peti
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 07 13, 20:07)
Pinigine, tasyke per peti

Jau minejau kad nauja pinigine turiu , deje ne itin megejas tokiu tasyciu doh.gif Ka dar ? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 07 10, 11:39)
Sveikos  4u.gif  Neuzilgo svesime savo 3-cias vestuviu metines -odines  wub.gif

telefonui idekla
Atsakyti

štai gal kam pravers. mums laai pasisekė viskas, svečius sukvietėm tėvams nežinant thumbup.gif , ir jų paprašėm kad atsineštų truputį maisto, viskas gavosi labai šauniai, ir nebuvo perkrauta. o tėvai galvojo, kad mes tik šašlykų atvažiuojam kepti lotuliukas.gif , o gavosi vestuvės. jei kil neaiškumų klauskit. ir tiesa, kai truputį bus visi apšilę, būtinai žaiskit meilės prisipažinimą kur reikia piešti, labai liuks gavosi. wub.gif
Perlinės vestuvės
(tėvams prieš 1 val. Pasakom, kad už valandos būtų apsirengę ir stovėtų kieme )
1. Prieš išvykstant į Karpynę
Emilija: Kai paukščiai gers dangaus žydrynės gaivą,-
Mylėkit vienas kitą.
Kai viesulai ims siausti
Ir negandom dangus pajuos,-
Laikykit vienas kitą.
Kai laiko rūdys bandys pagraužti Jūsų meilę,-
Matykit vienas kitą.
Kai džiaugsmas degs,
Ar skausmas maus Jums širdį,-
Girdėkit vienas kitą.
2. Merginos puošia mašiną kaspinais
Emilija: Šiandien į kelionę Jus lydės piršlys Vytelis ir svočia Roma.
Emilija: Lauksim Jūsų sugrįžtant.
3. Tėvai su piršliais išvažiuoja trim valandom į „Karpynę“, kur užsakytas boulingas ir pietūs.
4. Likę svečiai kieme ruošia vaišes, puošia stalus ir kiemą.
5. 15:00 val. Pasiimam padarytą juostą keliui užtverti ir bėga keletas svečių su visais vaikais ant kelio jį užtverti .
6. Grįžta visi į kiemą. Monika groja su akordeonu. Pasitinkame su duona ir druska bei degtinike.
7. Dovanos.
Emilija: Metai tegu sensta-Jūs nesenkit
Audros tegu verkia-Jūs neverkit
Vėtros tegu siaučia-Jūs mylėkit
Svajos tegu grįžta, nusilenkia ir pasiduoda išsipildymui.
Tad linkim nepavargt gyvenimo kely,
Laimingi būkite džiaugsme ir stiprūs liūdesy.
Vestuvių sukakties proga jus sveikina vaikai su šeimomis.
Jei dar kas nori sveikinti pasveikina
8. Emilija: o dabar visus kviečiam prie stalo.
9. Po kiek laiko:
Emilija: jau 30 metų namuose yra labai aiškiai paskirstyti darbai, dėl kurių beveik kasdien kyla ginčai , tad laikas juos padalinti iš naujo. (tėvai traukia po lapelį ir skaito kokį darbą dirbs)
Valgį gaminsiu aš
Po turgus lakstysiu aš
Indus plausiu aš
Alų gersiu aš
Nervais grosiu aš
Pinigus uždirbsiu aš
Pinigus leisiu aš
Gulėsiu ir laikraštį skaitysiu aš
Ryte kavą į lovą nešiu aš
Filmus žiūrėsiu aš
Anūkus per vasaras žiūrėsiu aš
Pas vaikus į svečius važinėsiu aš.
Viskam užtvirtinti kviečiu pakelti taureles .
10. Po kiek laiko
Emilija: Kadangi mama jau nebežino kaip maitinti savo vyrą, siūlome jai naują meniu
Pirmadienis: Prie parūgusio kefyro dėti porą saujų žvyro, dilgių lapų ir pipirų ir maitinti savo vyrą.
Antradienis: Duoti bulvių su lupyna, prie česnako vieną blyną. Vietoj šimtgramio degtinės, čysto vandenio stiklinę.
Trečiadienis: Žmonės nuo senų laikų valgė viską su saiku, nes kai pasniko diena, bliūdo barščių ir gana.
Ketvirtadienis: 3 cm dešros, tik labai labai riebios.
Penktadienis: Pasniko diena, valgyt mėsą nevalia. Jei nors kąsnį jos praris, grieką didį padarys. Tad penktadienį nič nieko, kad nebūtų vyrui grieko.
Šeštadienis: Jei grindis išplaus, duok jam butelį alaus, o jei skalbinius velės, lašinių dar gaut galės. O jei dar daugiau norės-špygos galą ant lėkštės.
11. Žaidimai: (pasiruošti centus sumaišytu su pupom, ir laikraščių).

1. Melės prisipažinimas. Pakviesti dalyvauti visus vyrus, duoti spalvotas kreideles ir lai ant asfalto nupeišia meilė prisipažinimą savo mylimosioms. Laikas 5 min. Po to pakomentuoja kiekvienas savo piešinį.
Vertinimo komisija: mama, Daunienė, dajorienė, motinėlė.
Prizas-čiulpinukas.
2. Dalyvauja 2 poros. Kas greičiau suvynios vyrą į touletinį popierių. Dovana-po spalvotinę.
3. Dalyvauja 3 poros. Kas per 5 min daugiau pripins kasyčių plaukuose. Prizas-šampūnas.
4. Kas valdo pinigus?. Dalyvauja tėvai: atskirti centus nuo žirnių ar pupų, kas daugiau pririnks tas ir valdys, prizas pinigai ir čiulpinukas.
5. Šokis su laikraščiais. Prizas – čiulpinukai.

Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2011 07 08, 10:52)
Gal kokių idėjų galite pasiūlyti molinėms vestuvėms?
AČIŪ

as sia proga nupirkau ranku darbo "butely"(pricipas kaip grafinas tik molinis ir forma labai idomina net nemoku nupasakot tikrai fainas ir skirtas vynui laikyti,(kadangi jie pasigamina naminio vyno,tai dovana buvo super thumbup.gif )
Papildyta:
QUOTE(ErVy @ 2011 07 06, 21:39)
Sveikos mergaites, kazkaip ir pasimeciau, vienur raso, kad 10 metu alavines, kitur rozines vestuviu metines. Tai ties kuom apsistoti?  unsure.gif

as pati ir buvau susidurusi su sia problema,tad galima rinktiks arba alavines arba rozines,kadangi roziu dovanoti nenorejau tai pasirinkau alavines ,pasidomejau tai jos lyginamos su spalva kaip folija g.gif tai tokios spalvos radau didziule lekste vaisiams,o kadangi jie ten vertinami tai lekste labai tiko ir patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(broma @ 2011 06 15, 21:56)
Gal turite idėjų ką dovanoti vyrui 10-ų santuokos metinių proga.  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

visu pirma butu idomu suzinoti ar norit kazka dovanoti kas susija su metiniu pavadinimu?o jei tai jums visai nesvarbu tai manau padovaokit kas butu praktiska ,gal kazka is buities reikmenu 4u.gif
Atsakyti
Laba merginos, mes uz gero menesiuko svesime vestuviu 10meti. Gal kas esate buve tokioje sventeje?
Noreciau suznoti kokios apeigos buna baznycioje? Ar liudininkai salia reikalingi?
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 02, 14:00)
Laba merginos, mes uz gero menesiuko svesime vestuviu 10meti. Gal kas esate buve tokioje sventeje?
Noreciau suznoti kokios apeigos buna baznycioje? Ar liudininkai salia reikalingi?

O išvis būna kažkokios apeigos po 10-žies metų, kiek žinau būna po 25-ierių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 03, 12:31)
O išvis būna kažkokios apeigos po 10-žies metų, kiek žinau būna po 25-ierių  g.gif

Vakar buvau pas kunigeli, taip apeigos buna. Ziedu palaiminimas, priesaika(tik gal kiek kitokia) iskilmingas iejimas i baznycia grojant vargonams. Tik liudininku, pamergiu ir pabroliu nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 03, 12:42)
Vakar buvau pas kunigeli, taip apeigos buna. Ziedu palaiminimas, priesaika(tik gal kiek kitokia) iskilmingas iejimas i baznycia grojant vargonams. Tik liudininku, pamergiu ir pabroliu nebereikia smile.gif

Kokiam mieste? O žiedukus tuos pačius laimina? Kokia viso šito dalyko prasmė? blush2.gif Gal kiek ir kvailokas klausimas bet apie tai nieko negirdėjau bet pati norėčiau dar kartą gauti palaiminimą kunigėlio, o aprangą kokią rinksitės ax.gif
Atsakyti