Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių metinės

QUOTE(Jollyk @ 2009 05 14, 16:37)
labai patiko isdykeles scenarijus  bigsmile.gif
butinai reiks isbandyti,nes seniai svaojojau su uzsakytu limuzinu...ir visa kita atributika...ir dar lavas ir t.t.... bigsmile.gif

Planai ir norai geri---bet nieko neisdeks-----porcelianiniu vestuviu jaunieji nusprende ta proga i Prancuzija isvaziuoti--tai teks i voklei prideti euruku ir tegul Paryziuje i koki mandra restorana nueje atsvencia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Šiemet mums sukaks 5 metai, kaip vedę. Tačiau visai neseniai išgyvenome gilią krizę santykiuosi, net buvome nusprendę skirtis. Tačiau, susiėmėme ir nusprendėme lipdyti šeimyną iš naujo. Kol kas sekasi neblogai. Tačiau aš labai noriu atnaujinti įžadus šiemet. Manau, išgyvenę tokią krizę tai būtų geras spyris ir jam, ir man. Tik vat klausimukas - nenoriu tradiciškai į bažnyčią. Norėčiau saulei tekant gamtoje... blush2.gif Kaip manote, ar sutiktų kūnigėlis??? Nes jau žada Lietuvoje net leisti tuoktis ant jūros kranto ir t.t. Tai čia ne vestuvės, o įžadų atnaujinimas. Tai gal sutiktų kūnigėlis. Ar geriau net garsiai nešnekėti apie tai? Aišku, noriu, kad tai būtų staigmena vyrui mano. wub.gif
Atsakyti
Na mums irgi šiemet 5 metai kai vedę, visada sakiau, kad ta proga važiuosim į Graikiją, bet ekonominis nuosmukis, pakoregavo planus, tai manau, kad bandysiu organizuotis, bent savaitgalį į Birštoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2009 05 27, 22:22)
Sveikos.

Šiemet mums sukaks 5 metai, kaip vedę. Tačiau visai neseniai išgyvenome gilią krizę santykiuosi, net buvome nusprendę skirtis. Tačiau, susiėmėme ir nusprendėme lipdyti šeimyną iš naujo. Kol kas sekasi neblogai. Tačiau aš labai noriu atnaujinti įžadus šiemet. Manau, išgyvenę tokią krizę tai būtų geras spyris ir jam, ir man. Tik vat klausimukas - nenoriu tradiciškai į bažnyčią. Norėčiau saulei tekant gamtoje...  blush2.gif Kaip manote, ar sutiktų kūnigėlis??? Nes jau žada Lietuvoje net leisti tuoktis ant jūros kranto ir t.t. Tai čia ne vestuvės, o įžadų atnaujinimas. Tai gal sutiktų kūnigėlis. Ar geriau net garsiai nešnekėti apie tai? Aišku, noriu, kad tai būtų staigmena vyrui mano.  wub.gif

Smagu, kad pavyko išsaugoti santuoką ir gražūs tavo planai, bet apie tokius dalykus reiktų pasakyti vyrui. Mes taip pat atnaujinome įžadus 10 metų proga. Vyras sutiko, bet jei aš bučiau jam tai pateikus kaip siurprizą, tai nžn kaip būt sureagavęs. Tiesa, mes tai darėme bažnyčioje, o kunigėlis buvo jaunas wub.gif , kaip mano draugė sakė, vertas grieko smile.gif ceremonija buvo paprasta, bet labai šilta ir graži. Džiaugiuosi, kad nepataikėm pas kokį seną užkietėjusi kunigą, kad nebuvo to griežtumo ir tos geležinės tvarkos, kuri kartais pasitaiko bažnyčioje.
Atsakyti
o pas mane tokia situacija kad per 1 vestuviu metines krikstysim klecka smile.gif jam dar tik menuo o metines 06 14, tai nz ka galima butu vyrui padovanoti ar sugalvoti originalaus verysad.gif nes visa diena busime su sveciais o ir maziaus vakare nebus kam palikti schmoll.gif gal galite padeti blush2.gif juk norisi kazkaip mylimaji nustebinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milasa: 29 gegužės 2009 - 11:23
QUOTE(Milasa @ 2009 05 29, 12:22)
o pas mane tokia situacija kad per 1 vestuviu metines krikstysim klecka  smile.gif  jam dar tik menuo o metines 06 14, tai nz ka galima butu vyrui padovanoti ar sugalvoti originalaus  verysad.gif  nes visa diena busime su sveciais o ir maziaus vakare nebus kam palikti  schmoll.gif  gal galite padeti  blush2.gif  juk norisi kazkaip mylimaji nustebinti  4u.gif

Vakare, kai mazulis uzmigs, galit sau kuo puikiausiai dviese susesti ir pamineti savo svente mirksiukas.gif O is dovanu gali buti knyga ar siaip kas is popieriaus- kad tavo pacios iskarpyta sirdele, meiles lektuvelis, laivelis, snaige. As tai islanksciau origamio gerviu ir padariau kaip sapnu gaudykle, kuri iki siol (jau 5 metai) kabo virs musu miegamojo lovos mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmųjų metinių proga visi artimieji tikėjosi baliaus ar kažko panašaus, bet iš mūsų jokių kvietimų niekur neišgirdo. Mes tyliai ramiai nusipirkom kelionę į Rodo salą ir praleidom ten nuostabią savaitę. Nesigailiu, kad taip nusprendėm, liko nuostabūs prisiminimai apie kartu praleistą laiką toli nuo visų. Darysim taip kasmet turbūt biggrin.gif
Atsakyti
Mums greitai bus 8 metai kaip vede tai reikes galvele pasukti ka ir kaip cia. O kai buvo 5 metu sukatis, tai buvome susikviete maza gimines rata ( pabrolius su pamergemis) pasedejome pasokome, o ir islaidu nebuvo daug, nes nieko pompastisko nedareme, saslykiuko, vyrai siek tiek stipresnio, merginos prie vyno taures, dar sumustinuku vieno kasnio buvo super, o kiek medzio dovanu gavome, tai dar kai kas neispakuota stovi biggrin.gif
Atsakyti
sekmadieni musu pirmosios metines wub.gif taciau sekmadienis tokia diena...tai siastadieni suruosiu romantiska vakariene dviems.na bus ir sunelis salia...o vakare.. wub.gif turiu naujus naktinukas super jie tinka mano apvalumams thumbup.gif
Atsakyti
šiemet bus mūsų tėvai 40 metų kaip vedę, tai organizuosiu pasiplaukiojimą jachta po Galvės ežerą, paskui vakarienę restorane. o ką dar galima butų pagalvoti tokia proga? kokių pramogų?
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2009 05 27, 23:22)
Sveikos.

Šiemet mums sukaks 5 metai, kaip vedę. Tačiau visai neseniai išgyvenome gilią krizę santykiuosi, net buvome nusprendę skirtis. Tačiau, susiėmėme ir nusprendėme lipdyti šeimyną iš naujo. Kol kas sekasi neblogai. Tačiau aš labai noriu atnaujinti įžadus šiemet. Manau, išgyvenę tokią krizę tai būtų geras spyris ir jam, ir man. Tik vat klausimukas - nenoriu tradiciškai į bažnyčią. Norėčiau saulei tekant gamtoje...  blush2.gif Kaip manote, ar sutiktų kūnigėlis??? Nes jau žada Lietuvoje net leisti tuoktis ant jūros kranto ir t.t. Tai čia ne vestuvės, o įžadų atnaujinimas. Tai gal sutiktų kūnigėlis. Ar geriau net garsiai nešnekėti apie tai? Aišku, noriu, kad tai būtų staigmena vyrui mano.  wub.gif

Ir man panasi situacija, rugpjucio 7d. penktasias metines ir santykiai siek tiek susvyravo. Na (tfu tfu tfu) ne ant issiskyrimo ribos, bet priverte apmastyti daug dalyku. Abu manom kad metines butu puiki proga atsvesti tai, kad nepasidavem ir vel atradom savo meile vienas kitam.

Tai dabar rankioju ideju, minciu ka ir kaip suplanuot isimintina diena ar net savaitgali mums abiem. Viena ideja jau turim - norim nauju vestuviniu ziedu, tik izadu atnaujinimo ceremonija surengsim patys. Klausimas - kur? : ))
Siaip noreciau graziai apsirengti, pasivazineti limuzinu (kaip per vestuves) arba karieta, kur nors isgerti sampana, nueiti i fotosesija, pavakarieniauti romantiskoj vietoj, viesbuty pernakvoti. Cia butu 1 diena ir 1 naktis. Gal ir uztektu, o gal kita diena ir nakti kur nors nuvaziuot. Tik kur? (Beje, mes vilnieciai).

Gal zinot kokiu vietu - restoranu/kavinukiu, graziu vietu, viesbutuko, fotografo ar salono - kuri tiktu tokiai progai?

Pries keleta metu buvom nuvaziave i Latvija, uzsakiau 2 naktis Birinu pily, jaunavedziu apartamentuose. Vyras iki siol prisimena.
Pasiziurekit, gal susidomesit www.birinupils.lv
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hegesihora: 06 birželio 2009 - 17:41
Sveiki, pasidalinsiu savo patirtimi dėl vestuvių metinių minėjimo bigsmile.gif Pirmasias metines atšventėm namie, su tėvais bei keliais draugais, šventinė vakarienė, kurios metu žiūrėjom filmuotą vestuvių medžiagą, vyrui padovanojau Kamasutros knygą (nes kažkaip pirmosios lyg ir popierinės skaitosi - nors kiti sako, kad antrosioso popierinės, bet ne čia esmė). Antrasias šventėm tik dviese, pasigrobiau vyrą ir išvažiavom į Birštoną, ten ilsėjomės visą savaitgalį "Sofijos rezidencijoje", buvau užsakius paketą su viduramžių vakarienę, pirtis, baseinas, pasivažinėjimas dviračiais ir neapsakomo gerumo 2 val. trukmės masažas man ir jam, o prisiminimui gavom fotosesiją apsirengę ala viduramžių rūbais rolleyes.gif Na štai ant nosies trečiosios, tai šiandien jau užsakiau jaunavedžių apartamentus Palangoje (su apvalia raudona lova, bei dvigule vonia ax.gif ), pramogos - pirtis, baseinas, dviračiai. O taip pat jodinėjimas arkliais pajūriu... wub.gif Tokiomis progomis, norisi pabūt tik dviese tongue.gif
Atsakyti