QUOTE(Neffertite_ @ 2009 05 27, 23:22)
Sveikos.
Šiemet mums sukaks 5 metai, kaip vedę. Tačiau visai neseniai išgyvenome gilią krizę santykiuosi, net buvome nusprendę skirtis. Tačiau, susiėmėme ir nusprendėme lipdyti šeimyną iš naujo. Kol kas sekasi neblogai. Tačiau aš labai noriu atnaujinti įžadus šiemet. Manau, išgyvenę tokią krizę tai būtų geras spyris ir jam, ir man. Tik vat klausimukas - nenoriu tradiciškai į bažnyčią. Norėčiau saulei tekant gamtoje...
Kaip manote, ar sutiktų kūnigėlis??? Nes jau žada Lietuvoje net leisti tuoktis ant jūros kranto ir t.t. Tai čia ne vestuvės, o įžadų atnaujinimas. Tai gal sutiktų kūnigėlis. Ar geriau net garsiai nešnekėti apie tai? Aišku, noriu, kad tai būtų staigmena vyrui mano.
Ir man panasi situacija, rugpjucio 7d. penktasias metines ir santykiai siek tiek susvyravo. Na (tfu tfu tfu) ne ant issiskyrimo ribos, bet priverte apmastyti daug dalyku. Abu manom kad metines butu puiki proga atsvesti tai, kad nepasidavem ir vel atradom savo meile vienas kitam.
Tai dabar rankioju ideju, minciu ka ir kaip suplanuot isimintina diena ar net savaitgali mums abiem. Viena ideja jau turim - norim nauju vestuviniu ziedu, tik izadu atnaujinimo ceremonija surengsim patys. Klausimas - kur? : ))
Siaip noreciau graziai apsirengti, pasivazineti limuzinu (kaip per vestuves) arba karieta, kur nors isgerti sampana, nueiti i fotosesija, pavakarieniauti romantiskoj vietoj, viesbuty pernakvoti. Cia butu 1 diena ir 1 naktis. Gal ir uztektu, o gal kita diena ir nakti kur nors nuvaziuot. Tik kur? (Beje, mes vilnieciai).
Gal zinot kokiu vietu - restoranu/kavinukiu, graziu vietu, viesbutuko, fotografo ar salono - kuri tiktu tokiai progai?
Pries keleta metu buvom nuvaziave i Latvija, uzsakiau 2 naktis Birinu pily, jaunavedziu apartamentuose. Vyras iki siol prisimena.
Pasiziurekit, gal susidomesit www.birinupils.lv