Sveikutes!
Dar prisiminiau: butinai tures susokti jaunuju valsa , dar noreciau padaryti loterija, kad visi gautu po atminimo dovanele, gal paruosiu juokingus klausimus apie jaunuosius.
Na, vestuves yra vestuves. Tikuosi, teveliams patiks.
mes savo tevam vestuviu metiniu proga padovanojom delione su ju paciu nuotrauka
dar buvom padovanoja kelione , darviena tai uzsakem visai dienai sveikatingumo centre ,dar buvo ir kelione gal kam pades
o siandien mum 5metai kai susituoke
dar buvom padovanoja kelione , darviena tai uzsakem visai dienai sveikatingumo centre ,dar buvo ir kelione gal kam pades
o siandien mum 5metai kai susituoke
Kur rasti kokia dovanele su perliukais tevu vest.metinems Vilniuje?
Tiek visko prigalvota, nes smagu skaityti Ką čia daugiau ir pridursi, belieka palinkėti smagios šventės ir kad viskas vyktų kaip suplanavote.
P.S. aš su broliuku darėme tėvams taip pat sidabrinių vestuvių proga didelę šventę. O padarėme taip kaip tą dieną kada jie tuokėsi. Pakvietėm tuos pačius piršlius ir svotus, buvo tie patys pabroliai ir pamergės. Buvo super gražu, o bromai buvo nerealūs!!!!! Apkeliavome daug vietų, tėtis net per tiltą mama nešė... Žodžiu, buvo smagu ir labai žaisminga. O stalus nupuošėme buteliais ir saldainiais su tėvelių foto (užsakinėjome per http://public.fotki....tineAtributika), dar buvo svečių kortelės, kurias suklijavome į knygą.
P.S. aš su broliuku darėme tėvams taip pat sidabrinių vestuvių proga didelę šventę. O padarėme taip kaip tą dieną kada jie tuokėsi. Pakvietėm tuos pačius piršlius ir svotus, buvo tie patys pabroliai ir pamergės. Buvo super gražu, o bromai buvo nerealūs!!!!! Apkeliavome daug vietų, tėtis net per tiltą mama nešė... Žodžiu, buvo smagu ir labai žaisminga. O stalus nupuošėme buteliais ir saldainiais su tėvelių foto (užsakinėjome per http://public.fotki....tineAtributika), dar buvo svečių kortelės, kurias suklijavome į knygą.
Kaip faina skaityt tokius scenarijus...As irgi planavau kadaise padaryti tevams tokia dovana, bet bet ....25 metu vestuviu proga jie pasuko skirtingais keliais.... issikyre...
Mano tevu 20 metines sventem taip:
Nuvarem i Gruto parka keturiese (mano tevai, as ir MB), visa kelione filmavom, pasidarem ir labai daug nuotrauku. Paskui lekem i druskininkus, i vandens atrakcionu parka. Galiausiai grizom i vln, ir gerai keturiese atsventem
Dovanojom DVD, nes teveliai neturejo, tai paskui dar ziurejom senus seimos video per dvdiaka
Nuvarem i Gruto parka keturiese (mano tevai, as ir MB), visa kelione filmavom, pasidarem ir labai daug nuotrauku. Paskui lekem i druskininkus, i vandens atrakcionu parka. Galiausiai grizom i vln, ir gerai keturiese atsventem
Dovanojom DVD, nes teveliai neturejo, tai paskui dar ziurejom senus seimos video per dvdiaka
A6 dar manau, kad moteriai galima padovanoti, pvz, auskarus, o vyrui - sąsagas su perliukais/perlamutrinius. Poriniai daiktai simbolizuos porot tvirtuma ir nadalomuma per visus tuos metus.
Nors aš savo tėveliams dovanojau brangia dovana (kavos aparata) + po upini perliuka.
Nors aš savo tėveliams dovanojau brangia dovana (kavos aparata) + po upini perliuka.
Mes kaip sveikinom draugus - PERLINIŲ vestuvių praga tai jiems padovanojom perlinių kruopų maiša . Visi labai smagiai pasijuokė ir vienbalsiu nusprendė kad tai buvo pati originaliausia dovana .
Mes uosviams dovanojom taures ant kuriu buvo isgraviruoti ziedai ir skaicius 30.
Perlines vestuves tai 30 m kartu.
Papildyta:
o sveciams dovanu darem skareles su sukaktuvininku inicialais ir skaiciumi 30.
Perlines vestuves tai 30 m kartu.
Papildyta:
o sveciams dovanu darem skareles su sukaktuvininku inicialais ir skaiciumi 30.
Savo tevu 30-uju vestuviu metiniu proga su broliu padovanojom puokste is 30 raudonu roziu, ant kuriu paprasiau, kad priklijuotu perliniu karoliuku (ten buvo apie 10 karoliuku) ir + perliniu kruopu maisiuka Mama aisku susilyde del geliu o tetis apsidziauge, kad namie perliniu kruopu bus (nes jis labai megsta kose, o namie jau nebeturejo) tai mama jam vire ta diena
Merginos padekit
Seses ir jos vyro 20 vedybu metines Per ju vestuves buvau svocia----noreciau dabar suorganizuoti svente
Gal kokiu ideju turit ????Galvoju gal is namu su liumuzinu paiimti juos su vaikais .Liumuzino vidu papuosti ju vestuviu nuotraukom Padovanot taures su sirdele,kad turetu is ko sampe gerti,,bet ka dar.......Gal kokiu zodziu ,eilerasciu tokia proga turit?
20metu-tai cia kokios vestuves iseina
Seses ir jos vyro 20 vedybu metines Per ju vestuves buvau svocia----noreciau dabar suorganizuoti svente
Gal kokiu ideju turit ????Galvoju gal is namu su liumuzinu paiimti juos su vaikais .Liumuzino vidu papuosti ju vestuviu nuotraukom Padovanot taures su sirdele,kad turetu is ko sampe gerti,,bet ka dar.......Gal kokiu zodziu ,eilerasciu tokia proga turit?
QUOTE(isdykelee_ @ 2009 05 04, 15:03)
Porcelianines
Paskaitinek pries tai- ideju yra