Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(Nerytė @ 2008 05 26, 14:23)
user posted image

labai patiko si lovos - ziuozyklos ideja thumbup.gif

analogisku galima nusipirkti Kaune (turbut ir kt miestuose), -mes taip ir padarem, cia:

http://www.monoideja.lt/index.php?id=8

PS oi kaip man patiko puslapio fonas (ar pagrindas- kaip cia geriau blush2.gif )- kaip reeiktu tokio kilimo vaiku kambariui biggrin.gif
Atsakyti
nu va pasirodom rolleyes.gif
dickio kambarys:
user posted image
user posted image
biski patobulinta lempa:
user posted image
ajej kaip angokrasciai akis bado doh.gif liko ciut kliju tai reik ryt sutvarkyt juos blush2.gif
ir sito kambario spalva kazkokia ne tokia gavos.. realiai gyvesne ir ryskesne rolleyes.gif

o cia leliuko wub.gif per savo nestuke.gif ziopluma biski per mazai tapetu uzsakiau doh.gif tai sukomes is padeties.. ir yra taip kaip yra.. bet man visai patinka bigsmile.gif
tiesa kolkas ten bazuosimes ir mes su vyru ax.gif musu miegamasis dar tik laukia savo eimes.. o miegot pirmam aukste ir lakstyt pas leliuka i antra nelabai patogu nakti.. tai prisiglaudem ir mes su savo lova blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

naujiem baldam kazkaip poreikio nejauciam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 29 gegužės 2008 - 21:28
akvilyte, grazu ir jauku wub.gif Malonios spalvos wub.gif Ir patinka tai, kad atskiri baldai t.y. ne vienas gremezdas- lova/spinta/stalciai/lentynos...viename gabale (kas, dabar, ziuriu labai populiaru, nors suprantu kad zmones sukasi is padeties kai vietos mazai, bet man nelabai nepatinka blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 gegužės 2008 - 07:37
QUOTE(raganele @ 2008 02 26, 20:53)
Na, vaikų kambario temai - ką tik sumontuota lova:
user posted image
Liuks lovytė, mažiui labai patiko biggrin.gif Čia ta pati, kurios vieną dalį siūlo ROMEO. Aš gundžiausi ir tiek persigundžiau, kad nusipirkau visą dviaukštę - ir sūneliui ir dukrytei friends.gif tik kiekvienas savo kambary turės, vieną ant kitos kelsim, jei šeimyna tiek padidės, kad į atskirus kambarius nebetilps lotuliukas.gif

gal as siek tiek ne i tema,bet gal kas parduoda tokia lova? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
norejau paklaust,kokias uzuolaidas renkates vaiku kambariui?nes man tai didziausias galvosukis doh.gif pas mus langai iki pat zemes dideli,ir net nezinau kokios tiktu? ax.gif
Atsakyti
Radau keleta man visai patikusiu vaiku kambariu paveiksleliu smile.gif Gal kas nors sau pritaikys kokia ideja 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Man kai kurie labai labai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 05 29, 22:24)
nu va pasirodom  rolleyes.gif

Šaunūs kambariukai thumbup.gif Iš pradžių neįsižiūrėjusi maniau - nugi kam berniukui tos gėlėtos sienos? O pasirodo, ten bezdžionėlės lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Žinai, kas meno akimis neįsipaišo? Tas tamsus rašomasis stalas ir spinta... Bet matau, ir dekupažu užsiimi drinks_cheers.gif tai tikrai nebijai imtis didesnių dalykų - nudažyk tą stalą ir spintą derančia spalvele, dar kokią bezdžionėlę užtupdyk - bus nepakartojamas komplektas mirksiukas.gif
O kambarėlis mažajam/-jai labai mielas, viskas dera 4u.gif

QUOTE(tikurila @ 2008 05 30, 14:36)
Radau keleta man visai patikusiu vaiku kambariu paveiksleliu  smile.gif  Gal kas nors sau pritaikys kokia ideja  4u.gif
Man kai kurie labai labai mieli  wub.gif

Ir man kai kurie mieli 4u.gif perfrazavus į lietuvio akiai artimas spalvas galima sukurti tikrai jaukius kambarėlius. Jau tie barbių rūbeliai rėmelyje... rolleyes.gif o tos lovos už užuolaidėlių/// rolleyes.gif thumbup.gif
Geros idėjos, ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as, kai vaikiuku susilauksiu kada nors, tai ir bandysiu kazka panasaus lipdyti wub.gif Beje, man biski nepatinka tiesiog dazytos sienos vaiku kambary, kazkaip plikai atrodo ir saltai, o vat tapetai, tai jau kazkas... ir labai patiko akvilytes kambiariukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 30 gegužės 2008 - 13:57
tikrai yra graziu pavyzdeliu,as kazkaip blaskausi tarp romaneciu ir paprastu uzuolaidu ax.gif galvoju kas labiau tiktu dideliem langam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2008 05 30, 13:24)
Sveikos 4u.gif
norejau paklaust,kokias uzuolaidas renkates vaiku kambariui?nes man tai didziausias galvosukis doh.gif pas mus langai iki pat zemes dideli,ir net nezinau kokios tiktu? ax.gif

Turim ir mes tokį klaustuką smile.gif Bet jau beveik apsisprendėm dėti širmutes (stumdomas užuolaidas). Bet mūsų mergina jau nemaža, su jomis laisvai susitvarkys, o jeigu jūsų vaikutis nedidelis, tai kažin ar tinka, nebėgiosi kas rytą vakarą užuolaidų traukyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 05 30, 13:56)
Na as, kai vaikiuku susilauksiu kada nors, tai ir bandysiu kazka panasaus lipdyti  wub.gif  Beje, man biski nepatinka tiesiog dazytos sienos vaiku kambary, kazkaip plikai atrodo ir saltai, o vat tapetai, tai jau kazkas... ir labai patiko akvilytes kambiariukai  4u.gif

Na taip, gal ir šilčiau tapetai, bet aš džiaugiuosi,kad neradom vaikiškų patinkančių kai darė apdailą ir tiesiog nudažėm - nugi jau būtų nukrapštęper pusmetį gyvenimo name kipšiukai devil.gif lupa lipdukus nuo visko,ką pasiekia, tapetuota tik viena siena visam name - miegamajame - tai tik pasiekia iškart grybši doh.gif
Akvilytės kambariukai liuks thumbup.gif o spintos kampasman priminė,kad tokių dalykų yra mamos namo rūsy - gal rimtai dekupažą ant jų išbandyt bigsmile.gif nes labai jau reikia dukrytę į jos kambarį kraustyt,o net komodėlės nuosavos pupa neturi kol kas...
Atsakyti
Miargos, gelbėkit doh.gif
Šiandien užklausėm savo didžiojo (4 m.), kokį jis įsivaizduoja savo kambarį, tai apart n spalvų, buvo užsakymas ant sienos arba žmogus - voras, arba vėžliukai nindzės doh.gif DAbar jau tik apie tai ir kliedi doh.gif
GAl matėt kur foto tapetą tokia tematika? Margi tapetai su smulkiais paveiksliukais, kaip kad būna su meškiukais ar dar kokiais žąsiukais netinka doh.gif Neužsidėsim pliuso vaikio akyse su tokiu sprendimu blush2.gif GAl įmanoma iš kur nors parsisiųst?
Atsakyti