Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

Niu va parodau savo vaikinų kambarį blush2.gif jis nedidukas, todėl toks sprendimas buvo funkcionaliausias thumbup.gif tikrai nesigailėsi pasirinkus tokį išplanavimą. Mes dar laiptukuose spinteles padarėm
simsi mes darėm Virūnoj, aš pati pabraižiau ko noriu ir jie padarė-kokybė super, tik kaina doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na musu uz ta komplektuka praso 7300 lt. (be ciuziniu) Man atrodo brangoka. Kiek cia pasiskaitinejau uz panasius kompletus gamintus tuose paciuose Puikio balduose mokejo ~1000-2000 lt. pigiau ir atvezimas i Vilniu buvo 150, dabar 250 lt. Negi per metus taip viskas pabrano? O gal cia deretis labai reikia?
Atsakyti
MAMUSIUKA labai gražu 4u.gif ir spalvos tokios šiltos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2008 05 19, 11:52)
Na musu uz ta komplektuka praso 7300 lt. (be ciuziniu) Man atrodo brangoka. Kiek cia pasiskaitinejau uz panasius kompletus gamintus tuose paciuose Puikio balduose mokejo ~1000-2000 lt. pigiau ir atvezimas i Vilniu buvo 150, dabar 250 lt. Negi per metus taip viskas pabrano? O gal cia deretis labai reikia?

Žinok pabrango, nes mes kai gaminomės baldininkai sakė, kad viskas 30% brangs doh.gif mes mokėjom 9000 blink.gif labai išbrangino bliuminiai stalčiai-na kurie patys užsidaro

Ačiū Jasmin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 05 17, 10:54)
jeeeeeeeeeeeee atveze musu leliaus tapetus.. siandien pasiimsim, per savaite gal sutvarkysim ir imesiu parodyt...  biggrin.gif  dickio jau irengem, bet imesiu abu kartu  bigsmile.gif

Vau, Akvilyte, jūs jau turite BROLĮ! bigsmile.gif clap.gif wub.gif Didžiausi sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2008 05 19, 11:23)
Niu va parodau savo vaikinų kambarį blush2.gif jis nedidukas, todėl toks sprendimas buvo funkcionaliausias thumbup.gif tikrai nesigailėsi pasirinkus tokį išplanavimą. Mes dar laiptukuose spinteles padarėm

Labai jaukus vaikų kambariukas thumbup.gif

Tik vat kaip jau viena buvo pastebėjusi,kuo daugiau atvirų lentynų tuo didesnė netvarka atrodo,tai žinokite pilnai sutinku su tuo posakiu blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

mamusiuka - labai saunus berniuku kambariukas
ir spalvytes taip gaivu svelnu ir jauku thumbup.gif

a kad atviros lentynos sudaro "bardako" ivaizdi tai taip doh.gif bet vaikuciam manau patogu
ten vaiku erdve, jiem smagu taip - ten skaitos jie taip sutvarke doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2008 05 19, 11:52)

sakė ir dar brangs, kadangi viskas brangtsa, mes atsisakė, tų brangių bėgelių kelių stalčių ir dar kažko, tai mums komplektas kainavo 4660 lt. su veinu čiužinuku, nes kito kol kas nereikia. Musm vakar komplektą pastatė, tikrai gera , tvirta kokybė, mano mergytė net nuo jų nenulipa. Meistras viską sumontavo pats ir labai kruopščiai. Bandysiu nufotografuoti ir įdėti.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 20, 13:33)
sakė ir dar brangs, kadangi viskas brangtsa, mes atsisakė, tų brangių bėgelių kelių stalčių ir dar kažko, tai mums komplektas kainavo 4660 lt. su veinu čiužinuku, nes kito kol kas nereikia. Musm vakar komplektą pastatė, tikrai gera , tvirta kokybė, mano mergytė net nuo jų nenulipa. Meistras viską sumontavo pats ir labai kruopščiai. Bandysiu nufotografuoti ir įdėti.

laukiam nesulaukiam nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitn: 20 gegužės 2008 - 20:00
KAip ir žadėjau įdedu nuotraukytes, tik va niekaip negaliu nufotografuoti , kad visas matytusi, o tai kambariukas mūsų fotoaparatui per mažas.
user posted image

user posted image

o čia mano džiaugsmas džiaugiasi savo naujais baldeliais
user posted image

norėčiau paklausti dabar kokiso spalvos sienas tapetuori, norisi kažko balto su žalsvom gėlytėm?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 21, 11:20)

o as norejau paklausti, kiek tokie grazus baldeliai kainavo ir kiek laiko gamino, ar kaina nuo spalvos priklauso ar nelabai, ir ten laipteliuose padaryti stalciukai ar dureles?? ACIU is anksto
Atsakyti
Saldainia, labai gražūs baldai wub.gif
O kas gamino, gal galima kontaktus ax.gif
Atsakyti