Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

jeeeeeeeeeeeee atveze musu leliaus tapetus.. siandien pasiimsim, per savaite gal sutvarkysim ir imesiu parodyt... biggrin.gif dickio jau irengem, bet imesiu abu kartu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 17 gegužės 2008 - 09:56
QUOTE(Kaliteja @ 2008 05 15, 20:23)
Gitatuka labai patiko mergaitės kambaryje lentynos  wub.gif
Gražiai įrengti kambariukai  thumbup.gif

4u.gif Dekui, pati sugalvojau, kaip turi atrodyt baldeliai pas vaikiukus. Lentynos ir man lb patinka, padare tikrai tokias, apie kokias ir planavau.
Papildyta:
QUOTE(QWERTI @ 2008 05 16, 07:41)
Gitatuka  dukriuko kambarys man irgi labai patiko  thumbup.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesa @ 2008 05 16, 08:13)
Sveikutės 4u.gif

Gitatuka labai super nuotraukytės

pati auginu dvi panas labai patiko mergaitės kambarys ir sudomino lentynos jei nepaslaptis kur pirkot kiek kainavo ax.gif

Mums gamino http://www.originalu...i.lt/index.html
Atskirai nesigilinom i kiekviena baldeli, kiek kainavo, taciau dukters kambario baldeliu kaina 3300lt.
Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2008 05 16, 08:53)
Gitatuka   labai gražūs vaikučių kambariai. O kas projektavo ir darė ? Ir kiek kainavo  blush2.gif

Dekui,
4u.gif As pati sau dizainere biggrin.gif, tad savo vizija isklojau ant popieriaus lapu ir pateikeme Baldziui, jis MB draugas, todel gavome didele nuolaida. Sunaus baldai kainavo 2000lt. Dukters 3300lt. Kaip supratau, nemaza suma sudaro lentynu, tie metaliniai strypeliai.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 05 16, 12:59)
Gitatuka - kokie grazuciai kambariukai
ir berniuko toks fainas (man uzklotukas ant lovytes patinka)ir viskas taip svelnu ramu

ir dukriuko kambarys toks stilingai vaikiskas smile.gif
super thumbup.gif

blush2.gif aciu..
Uzklotuka siuvo mano senuke siuveja. Skiauteliu prisirinkau pas mociute palepej. Mes jau tuo uzkloteliu dziaugiames penkiari meteliai. Anksciau jis tarnavo dukros lovelei. Dabar jau palikimas broliui biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Tiesa, baldus pagamino labai greitai, per pusantros savaites, tik loveles atveze tada, kai jau buvome gave ciuzinius. Nes ciuziniu reikejo laukti visa menesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 05 17, 12:16)
Lentynos ir man lb patinka, padare tikrai tokias, apie kokias ir planavau.
Tai čia man vienai lentynos nepatinka unsure.gif Netvarkos ir chaoso įneša
O va kas patiko- gražiai 'žiūrisi' spinta 4u.gif

Akvilyte - lb gražūs tavo rūbeliai langams 4u.gif . Žiūrėjau tavo albume sėdmaišius. Kažin, jie dulkių nepritraukia g.gif Labai jaukumo suteikia kambariui, gundausi... tik dėl valymo suabejojau...
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 05 17, 14:46)
Tai čia man vienai lentynos nepatinka unsure.gif  Netvarkos ir chaoso įneša
O va kas patiko- gražiai 'žiūrisi' spinta  4u.gif 

notworthy.gif skonio reikalas...nesiginciju, bet uzdaru spinteliu nenorejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gitatuka - faini kambariukai...o ant sienu nieko nezadi kabint?...... man kazko truksta. g.gif

o dukriuko kambary nuo lentynu kas dulkes valo?....siaip super- bet man ir ju kiekis uzkliuvo- nu vien del valymo----kol nurenki tiek turto- kol vel....
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 05 17, 15:54)
Gitatuka - faini kambariukai...o ant sienu nieko nezadi kabint?...... man kazko truksta.  g.gif

o dukriuko kambary nuo lentynu kas dulkes valo?....siaip super- bet man ir ju kiekis uzkliuvo-  nu vien del valymo----kol nurenki tiek turto- kol vel....

4u.gif zadu, belieka tik ireminti kriksto dukters piestus grafikos piesinius ir issiuvineta sunaus metrika, kuri, beje, issiuvinejo viena supermamos forumiete.
Nera, taip sudetinga, tas lentynas nuvalyt mirksiukas.gif Kai dukra, turi laisvo laiko, nuo treniruociu, pati nusivalo ir mane pavaduoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 05 17, 16:46)
Tai čia man vienai lentynos nepatinka unsure.gif  Netvarkos ir chaoso įneša
O va kas patiko- gražiai 'žiūrisi' spinta  4u.gif 

Pritariu Spyglienei-ir man nelabai lentynos, t.y. paziureti grazu, bet pat jokiu budu nenoreciau, dulkiu valyti amzinai nera kam, o dar kai daug visokiu mazmoziu prideta doh.gif visai nepakeliama nasta biggrin.gif
QUOTE(Gitatuka @ 2008 05 17, 17:38)
notworthy.gif skonio reikalas...nesiginciju, bet uzdaru spinteliu nenorejau mirksiukas.gif

Pas mane pas vaikus daugiau uzdaros erdves, ir tik kelios lentynos, gyvumui du dileli gana ryskus sedmaisiai, ryskus uzklotas ant lovos, kelios smulkmeneles ant lentynu, ir kaip visada kalnas reikalingu daiktu ant rasomojo stalo.

QUOTE(Babetta @ 2008 05 17, 17:54)
o dukriuko kambary nuo lentynu kas dulkes valo?....siaip super- bet man ir ju kiekis uzkliuvo-  nu vien del valymo----kol nurenki tiek turto- kol vel....

Va va, nurink surink-ooooooooo, nenoreciau, tik akis paganyti grazu rolleyes.gif bet kai ne as valau, tai atrodo thumb_yello.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Gal kas galės tokias idėjas pritaikyt 4u.gif http://www.vivababy.com/ Gražu man ax.gif Dabar mastau kaip iš dviaukštės lovos padaryt vaikam namelį.Mergytei pirmam aukšte nesunku užuolaidėles pridėt,o dėl antro aukšto dar svarstau ir ieškau minčių smile.gif

QUOTE(Gitatuka @ 2008 05 15, 17:22)
4u.gif Rodausi ir as  mirksiukas.gif  neseniai irengtus vaiku kambarelius
Gražu 4u.gif

QUOTE(Juorita @ 2008 05 17, 09:00)
Ieškojau atskiros temos apie kambarių apšvietimą, bet neradau.
Šiaip įprasta lempa,bet vakare prieš miegą įjungiu oro drėkintuvą biggrin.gif toks su plaukiojančiom žuvytėm,besikeičiančiom švieselėm wub.gif malonus vaizdas vaikam prieš miegą.
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2008 05 15, 12:51)
Nusprendem ir mes irengti vaikams kambari. Kadangi kambariukas nedidelis, tai man patiko stai tokie baldai.
user posted image

bigsmile.gif Mes labai jau panašius baldelius vaikams padarėm, tik spalvytes kitas jei norėsit galiu foto įmest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2008 05 18, 20:11)
bigsmile.gif Mes labai jau panašius baldelius vaikams padarėm, tik spalvytes kitas jei norėsit galiu foto įmest mirksiukas.gif

Labai laukiu foto ir komentaru. Ar daret pas Puiki, kokia paskaiciavo kaina, ar patenkinti kokybe.
O spalvas ir mes kitas pasirinkom. Cia buvo tik pradinis projektas.
Va tokie bus baldai. Tik dar neapsisprendziu ar gaminta pas juos ar kitu paieskot.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2008 05 19, 08:48)
Labai laukiu foto ir komentaru. Ar daret pas Puiki, kokia paskaiciavo kaina, ar patenkinti kokybe.
O spalvas ir mes kitas pasirinkom. Cia buvo tik pradinis projektas.
Va tokie bus baldai. Tik dar neapsisprendziu ar gaminta pas juos ar kitu paieskot.
user posted image

man patiko sitas rinkinukas su lovyte,tik mb sake,kad toks stalas g.gif blyn poamirsau ka,bet ten kur laiko tie strypeliai ta stalvirsi kazkas nestabilaus jam doh.gif nu blyn pamirsau kas doh.gif bet siaip grazu 4u.gif
Atsakyti