jeeeeeeeeeeeee atveze musu leliaus tapetus.. siandien pasiimsim, per savaite gal sutvarkysim ir imesiu parodyt... dickio jau irengem, bet imesiu abu kartu
QUOTE(Kaliteja @ 2008 05 15, 20:23)
Dekui, pati sugalvojau, kaip turi atrodyt baldeliai pas vaikiukus. Lentynos ir man lb patinka, padare tikrai tokias, apie kokias ir planavau.
Papildyta:
QUOTE(QWERTI @ 2008 05 16, 07:41)
Gitatuka dukriuko kambarys man irgi labai patiko
Papildyta:
QUOTE(agnesa @ 2008 05 16, 08:13)
Sveikutės
Gitatuka labai super nuotraukytės
pati auginu dvi panas labai patiko mergaitės kambarys ir sudomino lentynos jei nepaslaptis kur pirkot kiek kainavo
Gitatuka labai super nuotraukytės
pati auginu dvi panas labai patiko mergaitės kambarys ir sudomino lentynos jei nepaslaptis kur pirkot kiek kainavo
Mums gamino http://www.originalu...i.lt/index.html
Atskirai nesigilinom i kiekviena baldeli, kiek kainavo, taciau dukters kambario baldeliu kaina 3300lt.
Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2008 05 16, 08:53)
Gitatuka labai gražūs vaikučių kambariai. O kas projektavo ir darė ? Ir kiek kainavo
Dekui,
As pati sau dizainere , tad savo vizija isklojau ant popieriaus lapu ir pateikeme Baldziui, jis MB draugas, todel gavome didele nuolaida. Sunaus baldai kainavo 2000lt. Dukters 3300lt. Kaip supratau, nemaza suma sudaro lentynu, tie metaliniai strypeliai.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 05 16, 12:59)
Gitatuka - kokie grazuciai kambariukai
ir berniuko toks fainas (man uzklotukas ant lovytes patinka)ir viskas taip svelnu ramu
ir dukriuko kambarys toks stilingai vaikiskas
super
ir berniuko toks fainas (man uzklotukas ant lovytes patinka)ir viskas taip svelnu ramu
ir dukriuko kambarys toks stilingai vaikiskas
super
aciu..
Uzklotuka siuvo mano senuke siuveja. Skiauteliu prisirinkau pas mociute palepej. Mes jau tuo uzkloteliu dziaugiames penkiari meteliai. Anksciau jis tarnavo dukros lovelei. Dabar jau palikimas broliui
Tiesa, baldus pagamino labai greitai, per pusantros savaites, tik loveles atveze tada, kai jau buvome gave ciuzinius. Nes ciuziniu reikejo laukti visa menesi
QUOTE(Gitatuka @ 2008 05 17, 12:16)
Lentynos ir man lb patinka, padare tikrai tokias, apie kokias ir planavau.
Tai čia man vienai lentynos nepatinka Netvarkos ir chaoso įnešaO va kas patiko- gražiai 'žiūrisi' spinta
Akvilyte - lb gražūs tavo rūbeliai langams . Žiūrėjau tavo albume sėdmaišius. Kažin, jie dulkių nepritraukia Labai jaukumo suteikia kambariui, gundausi... tik dėl valymo suabejojau...
QUOTE(Spyglienė @ 2008 05 17, 14:46)
Tai čia man vienai lentynos nepatinka Netvarkos ir chaoso įneša
O va kas patiko- gražiai 'žiūrisi' spinta
skonio reikalas...nesiginciju, bet uzdaru spinteliu nenorejau
Gitatuka - faini kambariukai...o ant sienu nieko nezadi kabint?...... man kazko truksta.
o dukriuko kambary nuo lentynu kas dulkes valo?....siaip super- bet man ir ju kiekis uzkliuvo- nu vien del valymo----kol nurenki tiek turto- kol vel....
o dukriuko kambary nuo lentynu kas dulkes valo?....siaip super- bet man ir ju kiekis uzkliuvo- nu vien del valymo----kol nurenki tiek turto- kol vel....
QUOTE(Babetta @ 2008 05 17, 15:54)
Gitatuka - faini kambariukai...o ant sienu nieko nezadi kabint?...... man kazko truksta.
zadu, belieka tik ireminti kriksto dukters piestus grafikos piesinius ir issiuvineta sunaus metrika, kuri, beje, issiuvinejo viena supermamos forumiete.
Nera, taip sudetinga, tas lentynas nuvalyt Kai dukra, turi laisvo laiko, nuo treniruociu, pati nusivalo ir mane pavaduoja
QUOTE(Spyglienė @ 2008 05 17, 16:46)
Tai čia man vienai lentynos nepatinka Netvarkos ir chaoso įneša
Pritariu Spyglienei-ir man nelabai lentynos, t.y. paziureti grazu, bet pat jokiu budu nenoreciau, dulkiu valyti amzinai nera kam, o dar kai daug visokiu mazmoziu prideta visai nepakeliama nasta
QUOTE(Gitatuka @ 2008 05 17, 17:38)
skonio reikalas...nesiginciju, bet uzdaru spinteliu nenorejau
Pas mane pas vaikus daugiau uzdaros erdves, ir tik kelios lentynos, gyvumui du dileli gana ryskus sedmaisiai, ryskus uzklotas ant lovos, kelios smulkmeneles ant lentynu, ir kaip visada kalnas reikalingu daiktu ant rasomojo stalo.
QUOTE(Babetta @ 2008 05 17, 17:54)
Va va, nurink surink-ooooooooo, nenoreciau, tik akis paganyti grazu bet kai ne as valau, tai atrodo
Labutis
Gal kas galės tokias idėjas pritaikyt http://www.vivababy.com/ Gražu man Dabar mastau kaip iš dviaukštės lovos padaryt vaikam namelį.Mergytei pirmam aukšte nesunku užuolaidėles pridėt,o dėl antro aukšto dar svarstau ir ieškau minčių
Gal kas galės tokias idėjas pritaikyt http://www.vivababy.com/ Gražu man Dabar mastau kaip iš dviaukštės lovos padaryt vaikam namelį.Mergytei pirmam aukšte nesunku užuolaidėles pridėt,o dėl antro aukšto dar svarstau ir ieškau minčių
QUOTE(Gitatuka @ 2008 05 15, 17:22)
Rodausi ir as neseniai irengtus vaiku kambarelius
Gražu QUOTE(Juorita @ 2008 05 17, 09:00)
Ieškojau atskiros temos apie kambarių apšvietimą, bet neradau.
Šiaip įprasta lempa,bet vakare prieš miegą įjungiu oro drėkintuvą toks su plaukiojančiom žuvytėm,besikeičiančiom švieselėm malonus vaizdas vaikam prieš miegą.QUOTE(simsi @ 2008 05 15, 12:51)
Nusprendem ir mes irengti vaikams kambari. Kadangi kambariukas nedidelis, tai man patiko stai tokie baldai.
Mes labai jau panašius baldelius vaikams padarėm, tik spalvytes kitas jei norėsit galiu foto įmest
QUOTE(mamusiuka @ 2008 05 18, 20:11)
Mes labai jau panašius baldelius vaikams padarėm, tik spalvytes kitas jei norėsit galiu foto įmest
Labai laukiu foto ir komentaru. Ar daret pas Puiki, kokia paskaiciavo kaina, ar patenkinti kokybe.
O spalvas ir mes kitas pasirinkom. Cia buvo tik pradinis projektas.
Va tokie bus baldai. Tik dar neapsisprendziu ar gaminta pas juos ar kitu paieskot.
QUOTE(simsi @ 2008 05 19, 08:48)
Labai laukiu foto ir komentaru. Ar daret pas Puiki, kokia paskaiciavo kaina, ar patenkinti kokybe.
Va tokie bus baldai. Tik dar neapsisprendziu ar gaminta pas juos ar kitu paieskot.
man patiko sitas rinkinukas su lovyte,tik mb sake,kad toks stalas blyn poamirsau ka,bet ten kur laiko tie strypeliai ta stalvirsi kazkas nestabilaus jam nu blyn pamirsau kas bet siaip grazu