QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 25, 14:45)
O tai taip ir vadinasi 'baltas plastelinas'?
QUOTE(MONAS @ 2008 08 26, 12:02)
nia kazkaip kitaip neatsimenu
bet daznai matau senukuose prie kasu net
ar siaip kanceliarinese pasiklausk tikrai pasakys, apie 4 Lt gal kainuoja ir supakuotas i toki maisiuka ir tarsi mazais kvadraciukais sudelioti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 26, 13:05)
nia kazkaip kitaip neatsimenu
ar siaip kanceliarinese pasiklausk tikrai pasakys, apie 4 Lt gal kainuoja ir supakuotas i toki maisiuka ir tarsi mazais kvadraciukais sudelioti
gal modalinas?
QUOTE(MONAS @ 2008 08 26, 12:02)
Radau tokį daiktą po ranka, tai lietuviškai išversta "savaime prisiklijuojanti masė Pritt"
QUOTE(Aila @ 2008 08 26, 16:00)
Radau tokį daiktą po ranka, tai lietuviškai išversta "savaime prisiklijuojanti masė Pritt"
aga sitas
QUOTE(Ponike @ 2008 08 21, 14:58)
Remontuojant vaiko kambari patariama nuleisti apsvietimo jungikli, ir siaip irgi gerai kad vaikas pasiektu vonios ir tualeto apsvietimo jungiklius.
Pas mus ir visur nuleisti ir neįsivaizduoju kitaip
QUOTE(Kristuks @ 2008 08 23, 22:00)
Aš irgi ją žiūrinėjau, bet man pasirodė, kad per mažai bus šviesos, nes vaikų kambarys ne mažas....
Pas mus yra lėktuvėlis tai man šviesos mažai
QUOTE(Blond @ 2008 08 24, 01:27)
Idedu savo dukrytes "kampeli". Kadangi atskiro vaiku kambario neturim, tai teko kiek imanoma jaukiau ikurdint ja musu miegamajame
Labai gražus kampelis
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 24, 11:47)
mūsų kambarys 18 kvadratų, lemputė 100 vatų labai gerai apšviečia geriau net nei tikėjausi + prie lovytės bus lemputė kirmėliukas, o prie stalo, stalinė lempa- langai dideli, nestandartiniai- šviesos sočiai, o dar į saulėtą pusę
Gražios tos Jūsų labai lempos bet iš karto pamaniau kad stipresnės nei 60W negalima sukti,nes pas mus tik tokią galima ir man labai mažai šviesos ir niekaip neišsirenku tinkamo šviestuvo
QUOTE(ABocius @ 2008 08 27, 23:40)
vaiku kambarys yra ponu ismislas ir jis niekam nereikalingas. pas mus kaime visi vaikai sutelpa i viena puse grycios ir dar tevai telpa. o cia gi uzsimane burzujai vaikam atskiro kambario reikia.
Prajuokinot
vaiku kambarys yra ponu ismislas ir jis niekam nereikalingas. pas mus kaime visi vaikai sutelpa i viena puse grycios ir dar tevai telpa. o cia gi uzsimane burzujai vaikam atskiro kambario reikia.
vienam kambary 10 vaiku, tevai seneliai ir dar visi kiti darbininkeliai
jau tamstele , gal eik į virtuvės baldus, ten tavo mintys auksinės
gaila man jusu vaiku