labas
na va irenginejam ir mes pagaliau savo vyresnelio kamabari....
sunkiai isrinkau tapetus ,negavau ko norejau.... bet kaip istapetavom visai patikti pradejo
NA kol kas vaizdelis kambario toks
jau isrinkom lova ,kad abu kol kas galetu musu berniukai miegoti ,o veliau su sia lova keliaus jaunelis i savo kambary kaip viska sustatysim idesiu foto
o lovyte musu turetu buti tookia
VAIKISKI BALDAI
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 23, 18:40)
o va štai kokias lempas nusipirkom užvakar į kambarį- pirmoji lubose jau pakabinta, kita bus kabinama prie lovytės kai parkeliaus spalvos abiejų ryškios, tik gal fotkinant nelabai kaip gavosi
Labai panašias lempas žiūrinėjau šiandien Kaune, Irise... tik berniukiškas...
O į tą pirmą lempą dedasi tik viena lemputė? Kiek vatų?
Aš irgi ją žiūrinėjau, bet man pasirodė, kad per mažai bus šviesos, nes vaikų kambarys ne mažas....
labas, ir as ieskau kambario savo mazyliui irengt, dabar ten tuscia tik lempos ,
sienos nudazytos, kambarys dziungliu tema ,kambarys pailgas ,norisi graziai irengti ,bet nerandu nieko tinkamo kaskaip
sienos nudazytos, kambarys dziungliu tema ,kambarys pailgas ,norisi graziai irengti ,bet nerandu nieko tinkamo kaskaip
Idedu savo dukrytes "kampeli". Kadangi atskiro vaiku kambario neturim, tai teko kiek imanoma jaukiau ikurdint ja musu miegamajame
Tik dabar pastebejau, kad lovoj isitaises katinas
Tik dabar pastebejau, kad lovoj isitaises katinas
Blond, jaukus kampelis o kur lovyte pirkot, kokie jos ismatavimai?? labai grazi
QUOTE(Pukė @ 2008 08 23, 21:34)
Cikadele, kokios grazios lempos, is kur uzsisakei? mes irgi irenginejam vaiku kambariuka siuo metu, noreciau kazko panasaus
ačiū net neketinom jų pirkti, nes ieškojom šviestuvo miegamajam, bet kai pamatėm, įsimylėjom pirkom Klaipėdoj Ardenoj yra jų tinklapis www.ardena.lt, bet kažkodėl neatidaro...jie turi ir katalogų, iš kurių galima užsisakyti bet šitos mieliausios, belgų gamybos... idėjos labai fainos labiausiai norėčiau kilimuko ir lipdukų bet kadangi mūsų biudžetas ne toks didelis, tai bandysim piešti kažką ant sienų, užuolaidas, kai minėjau, pati bandysiu, dekoracijas irgi, jau galvoje planelis, kaip kabinti nuotraukas
Papildyta:
QUOTE(Kristuks @ 2008 08 23, 22:00)
Labai panašias lempas žiūrinėjau šiandien Kaune, Irise... tik berniukiškas...
O į tą pirmą lempą dedasi tik viena lemputė? Kiek vatų?
Aš irgi ją žiūrinėjau, bet man pasirodė, kad per mažai bus šviesos, nes vaikų kambarys ne mažas....
mūsų kambarys 18 kvadratų, lemputė 100 vatų labai gerai apšviečia geriau net nei tikėjausi + prie lovytės bus lemputė kirmėliukas, o prie stalo, stalinė lempa- langai dideli, nestandartiniai- šviesos sočiai, o dar į saulėtą pusę O į tą pirmą lempą dedasi tik viena lemputė? Kiek vatų?
Blond- labai faina lovytė kur pirkot? kokia kaina?
Aciu
Lovyte parsivezem is Svedijos IKEA Kainavo juokingai mazai - apie 350 Lt. Ji didinasi iki 2 metru Plotis 80 cm.
Lovyte parsivezem is Svedijos IKEA Kainavo juokingai mazai - apie 350 Lt. Ji didinasi iki 2 metru Plotis 80 cm.
QUOTE(Blond @ 2008 08 24, 13:51)
Aciu
kaaaaip mum tokios reiktu bet vyras nusprendes pats daryt ziuresim, kas jam gausis
Cikadele, o kainavo kiek tos lempos? labai grazus tas kirmeliukas
bet pas mus jau kilimas su katinais, zaliuzes su meskiukais reiktu sviestuvo arba neutralaus, arba is panasios serijos
Blond norejau paklausti ar esat patenkinti Ikeos lentynele? Mes planuojam savo princesei parsivezti is tos pacios kolekcijos lentynele ir spintute, bet patys neciupinesim, per tarpininka. Tai idomu ar maloni liesti ta plokste, nu ir siaip - ar faina
Aciu labai
Aciu labai
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 24, 11:47)
pirkom Klaipėdoj Ardenoj yra jų tinklapis www.ardena.lt, bet kažkodėl neatidaro...
geras, man atidare ta psl, paziurejau, kad ir Kaune yra filialas, ir visai netoli musu namu keliausim apsizvalgyt
QUOTE(Blond @ 2008 08 24, 01:27)
Idedu savo dukrytes "kampeli". Kadangi atskiro vaiku kambario neturim, tai teko kiek imanoma jaukiau ikurdint ja musu miegamajame
[
[
super kampelis
QUOTE(Pukė @ 2008 08 24, 16:14)
Cikadele, o kainavo kiek tos lempos? labai grazus tas kirmeliukas
kirmėliukas apie 180 , o pakabinama apie 240 atrodo o pas mus bus gėlytės, kirmėliukas, boružėlės
Dėl tos lovytės kažkaip taip ir pagalvojau apie IKEA, man tokia nostalgija, pamenu, kiek gerų daiktų ten nusipirkau beje, mūsų lempos irgi labai artimos IKEA`os koncepcijai, todėl ir pirkom