Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(Deborah @ 2008 07 28, 23:23)
man patinka paziuret, bet savo vaikam noriu spalvu... seip raminanciai veikia jusu vaiku kambariukas 4u.gif  wub.gif

mes baigiam irenginet vaiku kambary,jis bus laaaabai spalvotas tongue.gif
pabandysiu sian ikelt pora foto:)
Atsakyti
Sveikos,

Gal jau buvo kas rašę, bet aš neradau. verysad.gif

Mes savo mergytės kambary norim padaryti tokį kampą, kuriame ji galėtų laipiot: laipiojimo sienelė, kopėtėlė ir pan. Tik va bėda, kad nežinom kur tokių "baldų" ieškot Lietuvoj.

Gal kas žinot ir galit pasidalinti info?
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 07 29, 17:25)
Sveikos,

Gal jau buvo kas rašę, bet aš neradau.  verysad.gif

Mes savo mergytės kambary norim padaryti tokį kampą, kuriame ji galėtų laipiot: laipiojimo sienelė, kopėtėlė ir pan. Tik va bėda, kad nežinom kur tokių "baldų" ieškot Lietuvoj.

gal sporto prekese bandyk ziuret arba pas kokius baldzius... g.gif
cia tu savo trimetei taip sugalvojai? nenusisuks sprando g.gif man tai baisu kaip mano maze zopsciasi kur laiptukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 07 29, 16:25)
Sveikos,

Buvau aš tokį klausimą uždavus, nes norėjau savo bernams padaryt vietelę garo nuleidimui, kai už lango oras nelabai tam tinkamas mirksiukas.gif Bet neradau bendraminčių. Tiesa, po sporto prekių parduotuves pati nesugalvojau pavaikščiot doh.gif
Radfom IKĖJOJ pakabinamas virvines kopėčias, ir, nežinau kaip tai vadinasi žmonių kalba, tokius žiedus pakabinamus, kur rankom įsikibę gimnastai "tamposi" lotuliukas.gif Pradžiai turės užtekt, o paskui matysim. Tiesa, dar turim prie lovos čiuožyklą... bet trauk ją devynios doh.gif laukiu kol mažasis į protą ateis (jam dabar 1,5 m)... tad dabar tą čiuožynę prikabinu tik kai pati sėdžiu su savo džigitais kambary, vienus baisu dar palikt, nes didysis dar daug ką daro negalvodamas, o mažasis kaip beždžionė. Kartais rezultatas būna "užmušantis" doh.gif
Atsakyti
A79,
o tavo pusantrinukas neciuozineja pats dar?
ar tu tik kopeteles pakabini , kai priziuri?
nes as galvoju pirkt lova su nuciuozimu,o manasis irgi - pusantrinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2008 07 29, 10:01)
vvandene, noriu dukrytei į kambarį tokio kilimo. Kur pirkote?

pirkau 'Iris' , Kaune.
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2008 07 29, 16:39)
labai faina spinta  wub.gif  o kiek kainavo? blush2.gif

spinta + 2 dalys lentynu + zaislu deze kainavo apie 2000.
tikrai esu patenkinta. mediniu baldeliu ieskojau apie metus. labai nenorejau i vaiko kambari is ploksciu ax.gif
Atsakyti
ačiū vvandene, o gal prisimeni išmatavimus ir kainą?
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 07 30, 10:08)
A79,
o tavo pusantrinukas neciuozineja pats dar?
ar tu tik kopeteles pakabini , kai priziuri?
nes as galvoju pirkt lova su nuciuozimu,o manasis irgi - pusantrinis  lotuliukas.gif

Mes irgi apie tokia mastem, bet nuomone pakeitem suzinoje, kad tokios lovos su ciuozyklom ir laiptukais saugumo sumetimais rekomenduojamos tik nuo 6 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 07 29, 19:53)
gal sporto prekese bandyk ziuret arba pas kokius baldzius... g.gif
cia tu savo trimetei taip sugalvojai? nenusisuks sprando g.gif  man tai baisu kaip mano maze zopsciasi kur laiptukais doh.gif

Geriau tegul karstosi ant spec įrangos, nei ant palangių, o vėliau dar ir ant spintų gali sugalvot. ax.gif
O kai mieste nueini į tas karstykles, tai tikras bezdžioniukas, laiptukais net nelipa, o tik kopėtėlėm, kad įdomiau būtų. biggrin.gif

O taviškė 9men jaunesnė, tokkiam amžiui dar labai jaučias.

QUOTE(a79 @ 2008 07 30, 00:06)
Buvau aš tokį klausimą uždavus, nes norėjau savo bernams padaryt vietelę garo nuleidimui, kai už lango oras nelabai tam tinkamas  mirksiukas.gif Bet neradau bendraminčių. Tiesa, po sporto prekių parduotuves pati nesugalvojau pavaikščiot  doh.gif
Radfom IKĖJOJ pakabinamas virvines kopėčias, ir, nežinau kaip tai vadinasi žmonių kalba, tokius žiedus pakabinamus, kur rankom įsikibę gimnastai "tamposi"  lotuliukas.gif Pradžiai turės užtekt, o paskui matysim. Tiesa, dar turim prie lovos čiuožyklą... bet trauk ją devynios  doh.gif laukiu kol mažasis į protą ateis (jam dabar 1,5 m)... tad dabar tą čiuožynę prikabinu tik kai pati sėdžiu su savo džigitais kambary, vienus baisu dar palikt, nes didysis dar daug ką daro negalvodamas, o mažasis kaip beždžionė. Kartais rezultatas būna "užmušantis"  doh.gif

Ačiū 4u.gif IKĖJOS puslapy aš irgi radau, bet parduotuvė, tik Lenkijoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 07 28, 14:44)
pasirodysiu ir pasidziaugsiu savo maziaus kambario baldeliais, tiksliau spinta su lentynom smile.gif

vvandene, gal praleidau, bet nepastebejau, kur pirkai baldelius, kokios cia firmos?

Papildyta:
QUOTE(jovka @ 2008 07 29, 17:25)
Sveikos,

Geriausia butu sisigalvoti ir uzsisakyti pas baldzius. Mes uzsakinejom medines kopeteles prie sienos. Baldziai spyriojosi, kad jie nedirba su medziu, ale kazkaip per partnerius padare. Tiksliai nepasakysiu, kiek jos kainavo, bet tikrai nepapigiai...
Atsakyti
tos kopėčios švediška sienele vadinasi. ir i googla imetus va ka duoda
http://www.teida.lt/...c...&pcat_id=47

bet siaip tai sporto prekese reiktu ieskoti.

Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 07 30, 10:33)
pirkau 'Iris' , Kaune.
Papildyta:

spinta + 2 dalys lentynu + zaislu deze kainavo apie 2000.
tikrai esu patenkinta. mediniu baldeliu ieskojau apie metus. labai nenorejau i vaiko kambari is ploksciu  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va va as irgi i vaiko kambari noriu butinai mediniu baldu kazkodel biggrin.gif kadangi medis tai ir brangiau is karto doh.gif bandysim ir mes ieskoti,tik mums reiktu didesnes nes mes vaikiui savo didziausia kambari atidavem,tai dabar apstatyti reiks toki dideli biggrin.gif
Atsakyti