Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 27, 23:57)
Aciu mamukai 4u.gif 

Stai cia...Wall Murals Paziurek ten 2 puslapiai vaikisku tapetuku/paveiksliuku. Yra ir musu medis biggrin.gif  Tik as nesisiunciau is cia, bet pasiseke rasti parduotuveje ir nusipirkti. Bet zadu is cia siustis viena is pasaulio zemeliu...vyresnelis labai domisi geografija. Dabar ieskau zemelapiu ir laivu(del vidurinio). Dickiai dalinasi kambariu tai zadu zemelapiu ir laivu tematika padaryti. Aciu dievui pomegiai derinasi tarpusavyje biggrin.gif

aciukas uz nuoroda1 4u.gif
kazkaip safari tema uzkrete mane, nes intike pilna grozybiu...

QUOTE(rokinuke @ 2008 07 28, 08:37)
oj ten pvz tamsiai raudonos ir juodos sienos vaiku kambaryje, o ant sienos dar ispiesta didele juoda zmogysta baltom akim ir uzrasas SLEEP!  br.. unsure.gif
Papildyta:
as gal cia ne i tema, bet turiu 15m labai grazios tapetines juosteles su pukuotukais vaiku kambariui, pati prilimpanti, nereikia su klijais terliotis:) pirkau sau, bet paskui persigalvojau ir vietoj jos pasikvieciau dalininke, tai juosteles galiu kazkam perleisti 4u.gif

jauciu mano dukraai 3 metu patiktu, nes nieko nebijo, palangoj gatava ilyst i ta pabaisos burna, kauakuoles patinka ir t.t.
ech gaila kad man neatidaro nuorodos, gal kurybine faantazija atsirastu ir minciu pasigaaudyciau.
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 07 28, 10:15)
aciukas uz nuoroda1 4u.gif
kazkaip safari tema uzkrete mane, nes intike pilna grozybiu...
jauciu mano dukraai 3 metu patiktu, nes nieko nebijo, palangoj gatava ilyst i ta pabaisos burna, kauakuoles patinka ir t.t.
ech gaila kad man neatidaro nuorodos, gal kurybine faantazija atsirastu ir minciu pasigaaudyciau.

jau ir man ta nuoroda neatsidaro:(
butu smagu, jei ta mamyte pakartotu nuoroda ax.gif

nu ir pakalus tavo maziuke bigsmile.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir pasidziaugsiu savo maziaus kambario baldeliais, tiksliau spinta su lentynom smile.gif user posted image
dar labai patenkinta sitais stalciukais is ThPhilips, kol spintos nebuvo labai gelbejo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 28 liepos 2008 - 13:45
sveikutes

ass vakar radau labai daug graziu tapetu vaiku kambarimas...is katalogu RASH firmos...tai vesiuos dycki issirinkti...bet bijom su vyru kad neisirinku su kaukolem toki juoda blink.gif nes jam labai grazu jos doh.gif

ir idomu bus suzinoti tu tapetu kainas ,ir per kiek laiko atves g.gif tikiuos nesokiruos kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 07 28, 15:49)
sveikutes
ass vakar  radau labai daug graziu tapetu vaiku kambarimas...is katalogu RASH firmos...tai vesiuos dycki issirinkti...bet bijom su vyru kad neisirinku su kaukolem toki juoda  blink.gif nes jam labai grazu  jos doh.gif

ir idomu bus suzinoti tu tapetu kainas ,ir per kiek laiko atves  g.gif tikiuos nesokiruos kaina  ax.gif

plius minus 30lt turėtų būt... aš užsakinėjau.. atvežė per šešias savaites rolleyes.gif
Atsakyti
Vvandene mieli jusu baldukai, medinukai smile.gif

Pasigavau ideja del lentynos su krepsiukais, nes irgi turesim uztektinai laiko gyvent be spintu, kas manes visai nezavi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 07 28, 14:44)
pasirodysiu ir pasidziaugsiu savo maziaus kambario baldeliais, tiksliau spinta su lentynom smile.gif  user posted image
dar labai patenkinta sitais stalciukais is ThPhilips, kol spintos nebuvo labai gelbejo  biggrin.gif
user posted image

man patinka paziuret, bet savo vaikam noriu spalvu... seip raminanciai veikia jusu vaiku kambariukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
vvandene, noriu dukrytei į kambarį tokio kilimo. Kur pirkote?
Atsakyti

! 
Ne į temą žinutės pratrintos. Reklama čia draudžiama.
Atsakyti
http://www.zastavki....oom_005010_.jpg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 29 liepos 2008 - 12:52
QUOTE(vvandene @ 2008 07 28, 14:44)
pasirodysiu ir pasidziaugsiu savo maziaus kambario baldeliais, tiksliau spinta su lentynom smile.gif  user posted image
dar labai patenkinta sitais stalciukais is ThPhilips, kol spintos nebuvo labai gelbejo  biggrin.gif
user posted image

labai faina spinta wub.gif o kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Mes irgi pirkom mažėliui tokius baldelius, kaip vvandenės. labai labai super, jie pušies masyvo yra. O kaina spintos, jeičia ta didesnė tai kažkur 1150 g.gif
Atsakyti