Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(Deborah @ 2008 07 25, 12:11)

labai nemegstu dviauksciu, bet sita itraukta i sarasa..neapsisprendziu dar..
user posted image

o cia kokiso firmos ta lovyte?
nes as irgi noreciau kazka panasau.....buna kartais 2 aukstes lovytes ,bet nelabai ausktos....tai gal cia is tu g.gif
Atsakyti
cia CILEK'as ane?
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 07 25, 11:13)
o cia  kokiso firmos ta lovyte?
nes as irgi noreciau kazka panasau.....buna kartais 2 aukstes lovytes ,bet nelabai ausktos....tai gal cia is tu  g.gif

cia Cilek, turku gamybos. SBA baldai prekiauja jom. bet as supratau kad miegojimui tik antras aukstas o pirmam palapine zaidimams... g.gif
Atsakyti
Californiagirl thumbup.gif tikrai kaip is zurnalo thumbup.gif

Deborah, man patinka ax.gif Vaikams manyciau ryskios spalvos turetu patikt smile.gif Dviaukste lova man schmoll.gif Jeigu ir pirmam aukste butu lova, tada butu gerai, bet jei kambary gyvens du vaikuciai g.gif Antros lovos reiks. Nelabai gal praktiska erdves adzvilgiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 07 25, 11:47)
Deborah, man patinka ax.gif Vaikams manyciau ryskios spalvos turetu patikt smile.gif Dviaukste lova man  schmoll.gif Jeigu ir pirmam aukste butu lova, tada butu gerai, bet jei kambary gyvens du vaikuciai g.gif Antros lovos reiks. Nelabai gal praktiska erdves adzvilgiu g.gif

Man ir paciai tos dviaukstes lovos schmoll.gif juo labiau butent sito sloveles atzvilgiu, nes miega tik antram aukste...bet kai pagalvoju ir vyras sako kad musu sunus, kuriam dar tik 2 menesiai tai betkuriuo atveju miegos savo lovytej dar 2 metus tai tikrai. o po dvieju metu gal nulipdysim nameli koki blush2.gif tai gal ir nieko tada ta lovele...nu bus matyt, siandien apsikuiciu namuose biskuti,ir leksiu iki Senuku, i tuos SBA baldu "gyvai" apziuret, apciupinet, issimatuosiu kambary ir bus matyt kas telpa ir kas ne..nes kambarys ne vasaros estrada..viso labo apie 13kv.m. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 07 24, 21:52)
Vilija, taikiau kažkiek į temą tau.... Su gelsva/ružava nelabai dažnai pastebiu interjerus 'nete'. Dažniau žalsva/ružava. Bet gelsva arti žalsvos, jei taip švelniai  g.gif  Daug baltos komponuoja... O medžiagiškumą kaip išspręst ?g.gif

aciu labai uz patarimus. Gal kazka dar rimciau pagalvosiu. tik noriu derinti gelsva su sviesiai ruzava todel kad ant ruzavos piesim saulyte laikroduka . Nesinori perkrauti spalvomis kambario
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 07 25, 11:05)
Man ir paciai tos dviaukstes lovos  schmoll.gif  juo labiau butent sito sloveles atzvilgiu, nes miega tik antram aukste...bet kai pagalvoju ir vyras sako kad musu sunus, kuriam dar tik 2 menesiai tai betkuriuo atveju miegos savo lovytej dar 2 metus tai tikrai. o po dvieju metu gal nulipdysim nameli koki blush2.gif  tai gal ir nieko tada ta lovele...nu bus matyt, siandien apsikuiciu namuose biskuti,ir leksiu iki Senuku, i tuos SBA baldu "gyvai" apziuret, apciupinet, issimatuosiu kambary ir bus matyt kas telpa ir kas ne..nes kambarys ne vasaros estrada..viso labo apie 13kv.m. doh.gif

Na taip, maziukas tai savo lovelej drasiai iki 3 m. gali miegot. Jei ziuret ta dviaukste vienam vaikui, tai thumbup.gif O be to, maziukui irgi bus idomu toj palapinej pasislept smile.gif
Atsakyti
californiagirl, grazus kambarys, neperkrautas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mamytes 4u.gif Malonu, kad patiko wub.gif

QUOTE(MikaPuk @ 2008 07 25, 07:53)
drinks_cheers.gif labai jauku, saunuoles tos mamos , kurios tiek sirdies ideda i jaukia vaikuciu aplinka, o kas del lentyneles tai sita neblogai ziurisi, kai zema tai negriozdina kambario, bet jei norisi aukstesnes galima antvirsaus sumeistrauti, arba taikyti prie apatines ar sukontrastuoti, o gal siaip ant sienos lentynas deti, na bet ziurint i turima vaizdeli, tikiu , kad padarysi  

Dekui uz patarimus 4u.gif Taciau ta lentynele man nesiziuri...nei spalvom, nei stiliuku(o gal dar todel, kad ji jau beveik 7 metai...dar nuo pirmagimio leliukisko kambario likusi biggrin.gif ) Realiai gal gleciau perdazyti, bet kaip sakiau- noriu aukstesnes. Ant sienu kabinamu lentynu nelabai megstu ax.gif

QUOTE(mamius @ 2008 07 25, 08:57)
Californiagirl - as apakus ir susizavejus
Uzmaciau keleta Ikejiniu dalykeliu, ar tiesa?  ax.gif  Ir labai uzklotukas patiko ant lovytes - kur tokiu buna ?

Zinai sitas kambarelis man kaip geras spyris uzpakalin, kad reikia tik truputi pasistengi ir galima sukurti tokius grozius

Oj, dar skubu klausti ir del spintos stumdomom duris, mums labail labai tokiu reik  rolleyes.gif  Gal bruksteltum kur ir kaip daretes?

Aciu 4u.gif Malonu, kad mano kambarelis dar ka nors ir paskatina rolleyes.gif
Taciau jauciu kaip dar nebaigusi savo misijos kol nepakeiciau zaislu lentynos biggrin.gif

Yra Ikejiniu dalykeliu biggrin.gif - Geltona komoda, raudona kede prie staliuko, lempa ant stalo, zalia gyvate, raudonas maisas/deze susimesti minkstiems zaisliukams, ir netgi ta pati leliukiska lentyna kuria noriu atsikratyti- is Ikea'jos. Labai noreciau, kad Ikea turetu ir auksta lentyna tokia geltona kaip komoda... rolleyes.gif

Uzklotas ant lovos ir rasomas stalas ir overstock.com ax.gif Nuo uzkloto viskas ir prasidejo- nupirkau ji ir tada gime visas kambariukas... daiktas po daikto ax.gif Pvz. paveiksliukai virs komodos ir didele zirafa pirkti is padevetu vaiku drabuzeliu parduotuves...pigiai labai biggrin.gif

Spinta...nesidarem biggrin.gif Pas mus tokias automatiskai sudeda statydami namus biggrin.gif

QUOTE(Deborah @ 2008 07 25, 10:11)

Mano skoniui kiek per marga....o dar detales, paveiksliukai, zaisliukai susides. Bet ziurek kas tau paciai ir vaikuciams patinka 4u.gif Jei pirktum tuos baldelius tada sienas tik lygiai dazyciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 liepos 2008 - 16:33
Aciu zu atsakymus aciuks.gif

O del duru.. del duru ... pavydu tongue.gif
Mums ir pas vaikus, ir miegamajam reikia tokiu stumdomu... Vyras sumaste kad bandys daryt is medzio masyvo, tik va kaip su begeliais. Ai nu ziuresim irnesakyk.gif

Musu vaiku kambariai gavosi spalvoti. Mergaitei galvoju Ikejinius baltus baldukus, o berniukui paseke paveldet kelis senovinius baldus, tarp ju grazia azuoline lova, ja kaip tik baigia restauruot. Kada nors turetu but grazu doh.gif
Atsakyti
Dabar gryzus is Senuku SBA baldu pasakoju: graudu, bet mano norimu baldu tektu laukt 3 men, kol turkai pagamins, atves ir t.t. o taip noriu dukrai 3-ju metu proga irengt kambary..o jis nebe uz kalnu..rugsejo 20d. net nezinau ka ir daryt, sivakar vyks pasitarimai seimyniniai...negana to, gyvai taip ir neteko pamatyt tu baldu, nes ner ekspozicijoj, na bet kainas tai susizinojau!
Nezinau ka daryt, pasimetus, laukt ar ne laukt 3 men.? g.gif
tapetus irgi issirinkau kuriu nera reiktu laukt 6-8sav. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2008 07 25, 17:04)
o berniukui paseke paveldet kelis senovinius baldus, tarp ju grazia azuoline lova, ja kaip tik baigia restauruot. Kada nors turetu but grazu  doh.gif

Tikria pasiseke thumbup.gif Kai restauruos pasirodykit ax.gif

QUOTE(Deborah @ 2008 07 25, 18:21)
Dabar gryzus is Senuku SBA baldu pasakoju: graudu, bet mano norimu baldu tektu laukt 3 men, kol turkai pagamins, atves ir t.t. o taip noriu dukrai 3-ju metu proga irengt kambary..o jis nebe uz kalnu..rugsejo 20d. net  nezinau ka ir daryt, sivakar vyks pasitarimai seimyniniai...negana to, gyvai taip ir neteko pamatyt tu baldu, nes ner ekspozicijoj, na bet kainas tai susizinojau!
Nezinau ka daryt, pasimetus, laukt ar ne laukt 3 men.? g.gif
tapetus irgi issirinkau kuriu nera reiktu laukt 6-8sav. doh.gif

Zinok man absurdiskai skamba- laukti baldu 3 men. nemacius ju net gyvai unsure.gif Tapetu 6-8 sav. unsure.gif Toks jausmas, kad jie nieko parduotuvese neturi o siunciasi is JAV ar pan, jei jau tapetu 8 savaites laukti doh.gif
Nepratus as prie tokiu bajeriu ... doh.gif Pas mus uzsakai ka is katalogo ar is interento- atsiuncia per savaite ar pan. Nepatinka daiktas- grazini, daznai net neklausia kodel grazini biggrin.gif
Atsakyti