Aciu mamytes
Malonu, kad patiko
QUOTE(MikaPuk @ 2008 07 25, 07:53)
labai jauku, saunuoles tos mamos , kurios tiek sirdies ideda i jaukia vaikuciu aplinka, o kas del lentyneles tai sita neblogai ziurisi, kai zema tai negriozdina kambario, bet jei norisi aukstesnes galima antvirsaus sumeistrauti, arba taikyti prie apatines ar sukontrastuoti, o gal siaip ant sienos lentynas deti, na bet ziurint i turima vaizdeli, tikiu , kad padarysi
Dekui uz patarimus
Taciau ta lentynele man nesiziuri...nei spalvom, nei stiliuku(o gal dar todel, kad ji jau beveik 7 metai...dar nuo pirmagimio leliukisko kambario likusi
) Realiai gal gleciau perdazyti, bet kaip sakiau- noriu aukstesnes. Ant sienu kabinamu lentynu nelabai megstu
QUOTE(mamius @ 2008 07 25, 08:57)
Californiagirl - as apakus ir susizavejus
Uzmaciau keleta Ikejiniu dalykeliu, ar tiesa?
Ir labai uzklotukas patiko ant lovytes - kur tokiu buna ?
Zinai sitas kambarelis man kaip geras spyris uzpakalin, kad reikia tik truputi pasistengi ir galima sukurti tokius grozius
Oj, dar skubu klausti ir del spintos stumdomom duris, mums labail labai tokiu reik
Gal bruksteltum kur ir kaip daretes?
Aciu
Malonu, kad mano kambarelis dar ka nors ir paskatina
Taciau jauciu kaip dar nebaigusi savo misijos kol nepakeiciau zaislu lentynos
Yra Ikejiniu dalykeliu
- Geltona komoda, raudona kede prie staliuko, lempa ant stalo, zalia gyvate, raudonas maisas/deze susimesti minkstiems zaisliukams, ir netgi ta pati leliukiska lentyna kuria noriu atsikratyti- is Ikea'jos. Labai noreciau, kad Ikea turetu ir auksta lentyna tokia geltona kaip komoda...
Uzklotas ant lovos ir rasomas stalas ir overstock.com
Nuo uzkloto viskas ir prasidejo- nupirkau ji ir tada gime visas kambariukas... daiktas po daikto
Pvz. paveiksliukai virs komodos ir didele zirafa pirkti is padevetu vaiku drabuzeliu parduotuves...pigiai labai
Spinta...nesidarem
Pas mus tokias automatiskai sudeda statydami namus
QUOTE(Deborah @ 2008 07 25, 10:11)
Mano skoniui kiek per marga....o dar detales, paveiksliukai, zaisliukai susides. Bet ziurek kas tau paciai ir vaikuciams patinka
Jei pirktum tuos baldelius tada sienas tik lygiai dazyciau