Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

Vilija, taikiau kažkiek į temą tau.... Su gelsva/ružava nelabai dažnai pastebiu interjerus 'nete'. Dažniau žalsva/ružava. Bet gelsva arti žalsvos, jei taip švelniai g.gif Daug baltos komponuoja... O medžiagiškumą kaip išspręst ?g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

jei būtų princesė
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 24 liepos 2008 - 22:28
vietoj užuolaidų
user posted image
user posted image

berniukams porą crasy idėjų
user posted image
user posted image

kukliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 24 liepos 2008 - 22:31
QUOTE(Vilija+ @ 2008 07 24, 21:13)
Tik kazin ar geras spalvu pasirinkimas?: gelsva ir ruzava ? gal kas turit tokiu spalvu kambariukus. Noriu akd butu sviesus ir jaukus smile.gif Nors ir taip bus sviesus nes uzuolaidu nebus, nes negalime ju deti sad.gif

Manau grazus derinys ir turetu tikti mirksiukas.gif
Pas mano jauniausia kambarys gelsvas, patalybe gelsva/zalsva su trupuciu rudos ir chaki...rasomas stalas zalsvas, komoda gelsva biggrin.gif O kambario tematika- safari. Tiesa, pamaciau cia medzius ant sienu rodomus....turim ir medi ant sienos biggrin.gif Tik dar zaislu lentyna likusi nuo leliukisku baldeliu...niekaip nerandu kuo galeciau pakeisti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 24 liepos 2008 - 22:40
šokoladas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Californiagirl - o gal imestum nuotrauku is vaiku kambario?

Kazkaip pilna graziu paveiksleleiu, bet labai pasigendu tikru vaiku kambariuku, jau irengtu, arba pradetu irengineti. Viena yra matyt is katalogu, o kita - "gyvenimiskai".

Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2008 07 24, 23:01)
Californiagirl - o gal imestum nuotrauku is vaiku kambario?

Imetu mirksiukas.gif cia pagranduko kambarys...
Is zydro su debeseliais padarem gelsva...Gal dar truksta kokios vienos kitos detales, gal dar kokio paveikslelio...bet su laiku...

user posted image

Sioje vietoje kur leliukiska lentyna ieskau nupirkt gerokai aukstesne, tik nerandu zalsvos ar gelvos, kad stilius atitiktu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 liepos 2008 - 00:35
californiagirl -> kaip iš katalogo blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 07 25, 07:23)
californiagirl -> kaip iš katalogo  blink.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai jauku, saunuoles tos mamos , kurios tiek sirdies ideda i jaukia vaikuciu aplinka, o kas del lentyneles tai sita neblogai ziurisi, kai zema tai negriozdina kambario, bet jei norisi aukstesnes galima antvirsaus sumeistrauti, arba taikyti prie apatines ar sukontrastuoti, o gal siaip ant sienos lentynas deti, na bet ziurint i turima vaizdeli, tikiu , kad padarysi thumbup.gif

as pati pradejau grazint vaiku kambari, vyresnelis pageidavo gyventi suryje kaip ziurkiukas, tai geltonas kambarys visgi realiai linksmiau pradejo ziuretis (anksciau buvo melsvas su kreminiu, ramesnis bet vesesnis), o va kaip pabaigti nepsisiruosiu, vasara daug norisi papromogauti, vakarais po darbo upo nebelieka
reikia dar kelis ziurkiukus i kompanija, cia jau mazojo pageidavimas, lyg ju ten dvieju permaza butu biggrin.gif
Atsakyti
Californiagirl - as apakus ir susizavejus wub.gif thumbup.gif
Uzmaciau keleta Ikejiniu dalykeliu, ar tiesa? ax.gif Ir labai uzklotukas patiko ant lovytes - kur tokiu buna ? rolleyes.gif

Zinai sitas kambarelis man kaip geras spyris uzpakalin, kad reikia tik truputi pasistengi ir galima sukurti tokius grozius wub.gif

Oj, dar skubu klausti ir del spintos stumdomom duris, mums labail labai tokiu reik rolleyes.gif Gal bruksteltum kur ir kaip daretes? blush2.gif ACIU
Atsakyti
californiagirl, labai "light" kambarelis, maloniai raminantis, estetiskas, labai tvarkingas.
tai dabar ir metausi as tarp temu: vyras nori kazko su paveiksliukais..na jam patiko internete matyti Safari temu kambaareliai, man patinka taip pat..bet jau esu nusprendus pagal LT siulomu vaikisku loveliu asortimenta... doh.gif lovele is Cilek imti, keleta baldeliu is LEGO..na kambary irengineju tik viena, kuriame augs mergyte 3m ir berniukas leliukas, tai spalvos dominuos pagrindines 4":zalia, melyna, raudona, geltona..(kaip ir lego), taciau graziu kambario dekoro elementu randu tik usa internetinese parduotuvese, tai teks siustis...
veliau sudesiu foto, ka esu issirinkus, taciautai bus pavieniai daiktai, bet gal bendra vaizda mintyse susideliosit ka esu uzmascius as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 25, 02:32)
Imetu mirksiukas.gif cia pagranduko kambarys...
Is zydro su debeseliais padarem gelsva...Gal dar truksta kokios vienos kitos detales, gal dar kokio paveikslelio...bet su laiku...

user posted image

wub.gif wub.gif FANTASTISKAS KAMBARYS.....
ramiu spalvyciu bet labai mielas smile.gif
Atsakyti
Na kaip ir zadejau bandysiu sukelt daiktus, ka esu mazdau nuziurejus, o jus susideliokit mintyse kaip tai atrodyt galetu..ir dauokit man kritikos, kol dar nevelu!!!
Loveles:
user posted image

labai nemegstu dviauksciu, bet sita itraukta i sarasa..neapsisprendziu dar..
user posted image

sienu spalvos : tokios kaip sitoj nuorodoj. gal kuri esat uzmacius kur galima butu gauti tokiu "taskuotu" tapetu? ar kokiu lipduku??
spintele is desines pati pirma..
sienu spalva, spintele

stalas ir kedutes
user posted image

na ir kaip jums?
aisku tie mieli dekoro niekuciai palaipsniui uzsigyvens... bet kilimo kazkokio reika, ar nia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborah: 25 liepos 2008 - 10:35