Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

SVEIKUTES

mes tuoj irenginesim savo vyresnelio sunaus kambary...kuriam 9 metai...niekaip nesugalvoju ka idomaus padarytii doh.gif
turime lova ,jauonuolio baldus su melyna spalva...,tai turesim derinti kazkaip g.gif
o siaip galvojau deti melsvus ir orandzinius tapetus...... g.gif

o kaip jus pasiulitumet kambario sienas tapetuoti....gal koki foto tapeta deti berniuka,bet is kur ji toki gauti doh.gif
lauksiu is jusu pasiulimu ir ideju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 07 23, 13:15)
Ir dar bisku vaizdeliu  wub.gif user posted image

labai grazios ramios spalvos ir labai medelis patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(-lelija- @ 2008 07 22, 19:30)
Pamisus ir as del tu vaikisku grozybiu vaiko kambariui. Taip pat zadam irengineti kambariukus savo dukrytem, tai jauciu vieno noriu Barbisko (kaip ir didzioji), o mazajai tikriausiai rozini su violetiniu. Labai norejau viso kambario balto, bet prisiskaiciau, kad vaiko psihologiniam nusiteikimui veikia neigiamai  perdaug baltos.

O gal kam patiks ir mano idejos (parase)

O man tikrai labai patiko 4u.gif wub.gif Ir kilo man įdėja žiūrint į jūsų darbelius, kaip papuošti dukrytės kambario sieną wub.gif Parašysiu į až ar galėsit man įgyvendinti, nes tikrai žavu wub.gif

P.S.
Negražu iš mamyčių pusės, taip komentuoti. Praleiskit pro akis, jei napatinka, nes yra kam tikrai patinka ir semiasi minčių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 24 liepos 2008 - 09:39
Grazus kambariukas
http://www.thewellap...m/Boys room.jpg
Papildyta:
Berniukiskas kambariukas user posted image
Papildyta:
http://s7ondemand5.scene7.com/is/image/roo...M_412x288$
Papildyta:
O cia labai jau drasiems hihihi.gif Man tai baisus modernas, bet gal kam patiks mastau.gif http://freshome.com/...ve-hotel-rooms/
Papildyta:
T.p. tiks berniukui user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 23, 17:45)
labai grazios ramios spalvos ir labai medelis patiko bigsmile.gif

Mna ir labai patinka tokios spalvos wub.gif Tik kai pagalvoju kaip viska valyti blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 07 24, 11:32)
šiam smagu turėtų būt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 07 24, 10:45)
šiam smagu turėtų būt  wub.gif

Man ir šitas labiausiai užkliuvo drinks_cheers.gif Išsisaugojau ateičiai smile.gif
O kiti tai per ryškūs, net akis skauda
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 07 24, 10:32)

oj ne ne, tik ne man schmoll.gif labai apkrautas, apsunkitas

patiko kaip ir daugumai tas palepinis kambarys, faina ideja. aisku bute tokio tipo kambario nepasidarysi, kazkaip neatsiskleistu dvasia to piratinio laivo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2008 07 24, 10:32)

Mna ir labai patinka tokios spalvos  wub.gif  Tik kai pagalvoju kaip viska valyti  blink.gif  doh.gif

g.gif kaip suprast? tipo jei sviesus kambarys tai valgyti sunkiau? manau ar taip ar taip reikia tvarkyti
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 24, 12:33)
O kiti tai per ryškūs, net akis skauda

Na gal kiek ir per rysku, bet gi vaikam patinka ryskios spalvos rolleyes.gif Bent jau as vaikystei labai megdavau, kad kuo ryskiau butu, ypac, kai turejau super ryskius zydrus tapetus su spalvotom gelytem wub.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 07 24, 12:55)
g.gif kaip suprast? tipo jei sviesus kambarys tai valgyti sunkiau? manau ar taip ar taip reikia tvarkyti

Nu jai ne balta, tai uztenka karta per 1-2sav. nuvalyti, o jai balta, tai jau dazniau sveisti reiki, kad grazu butu biggrin.gif Nors man paciai tokios svelnios sviesios spalvytes, tai mmm... wub.gif
Atsakyti
labutis

ziuriu nauju foto atsirado thumbup.gif

man sitas varijantas patinkauser posted image ,bet dyckis jau per didelis...tai sakiau maziukui taip reikes irengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 07 24, 10:38)
Labutis  4u.gif

O man tikrai labai patiko  4u.gif   wub.gif  Ir kilo man įdėja žiūrint į jūsų darbelius, kaip papuošti dukrytės kambario sieną  wub.gif  Parašysiu į až ar galėsit man įgyvendinti, nes tikrai žavu  wub.gif

P.S.
Negražu iš mamyčių pusės, taip komentuoti. Praleiskit pro akis, jei napatinka, nes yra kam tikrai patinka ir semiasi minčių  bigsmile.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif . Kaip sako "nesupratau, bet patiko". Ir ko dabar tas mano parasas uzkliuvo g.gif . Jei turiu e-parduotuve, tai nereiskia, kad negaliu parodyti savo darbeliu kitoms mamoms schmoll.gif . O ir nieko bloga, kad mano skelbimu pilna skelbiu.lt, va ten tai ir noriu parduoti, todel yra visi aprasymai, ir kaina.
KVIECIU VISAS PIRKTI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Spygliene, o uz reklama gal kaip nors atsiskaitysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -lelija-: 24 liepos 2008 - 14:55
jū mergytės, atsargiai, nes yra toks skyrelis, kur padarytas kaip palengvinimas moderatoriams dėl pasikartojančių temų, dar ko nors. Tai yra žmonių kurie ten rašo ir apie tokio pobūdžio žinutes ir parašus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
as pradejau irengineti maziukes kambari ir viska darau pati ax.gif na nezinau kaip ten kokybe gausis, bet........ bandau jei labai baisiai perdarysim. Kadangi mano amzoji serga bronchine asma tai tenka nemazai dauk ko atsisakyti. Dazysiu kambariuka teksturiniais dazais, kazka piesiu ant sienos. Na bus matyt kaip sekasi. Tik kazin ar geras spalvu pasirinkimas?: gelsva ir ruzava ? gal kas turit tokiu spalvu kambariukus. Noriu akd butu sviesus ir jaukus smile.gif Nors ir taip bus sviesus nes uzuolaidu nebus, nes negalime ju deti sad.gif
Atsakyti