Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 10, 11:27)
va va tikrai kad  thumbup.gif musu kambarys numatytas mergytei tai kaip tik toks pailgas o cia super gerai isspresta viskas smile.gif

bigsmile.gif
aga
man tai labai spalvynas patinka bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
na ir as papildysiu tema nuotraukutem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 10, 11:08)
bigsmile.gif
a davai tuos kursus issiaiskinkit kitoj temoj ir davai apie vaikuciu kambariukus
user posted image

drinks_cheers.gif

zinai lygiai tokia pat spinta pas mano tevus salione stovi thumbup.gif tik rudos spalvos, tai man sita kazko visai ne i vaikiska panasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 10, 13:31)
bigsmile.gif
aga
man tai labai spalvynas patinka  bigsmile.gif

ir spalvynas neblogas (mano aikmis ziurint ir mergaitei ir berniukui tiktu rolleyes.gif ), o ideja labai gera nes atrodo kambarys neapkrautas labai,tik tie sveituvai balionai jeigu gerai as cia supratau man kazkaip schmoll.gif mirksiukas.gif ..bet tik MAN kitoms gali patikti rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2008 07 10, 13:45)
drinks_cheers.gif

zinai lygiai tokia pat spinta pas mano tevus salione stovi  thumbup.gif  tik rudos spalvos, tai man sita kazko visai ne i vaikiska panasi  doh.gif

taigi ir ne vaikiska galima paversti vaikiska
kai pakeiti spalvas dekoracijas ir visa kita mirksiukas.gif

aga, ten balionai sviestuvai , jie otkie juokingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 10, 12:47)
ir spalvynas neblogas (mano aikmis ziurint ir mergaitei ir berniukui tiktu  rolleyes.gif  ), o ideja labai gera nes atrodo kambarys neapkrautas labai,tik tie sveituvai balionai jeigu gerai as cia supratau man kazkaip  schmoll.gif  mirksiukas.gif ..bet tik MAN kitoms gali patikti rolleyes.gif  smile.gif

lotuliukas.gif geeeeras. Kai iš pradžių įkėlėt paveiksliuką su komentaru - gera idėja; tai aš ilgai spoksojau spoksojau. Bandžiau atspėt - kur gi ta idėja. Ir nusprendžiau, kad Jums patiko šviestuvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 07 10, 14:12)
lotuliukas.gif geeeeras. Kai iš pradžių įkėlėt paveiksliuką su komentaru  - gera idėja; tai aš ilgai spoksojau spoksojau. Bandžiau atspėt - kur gi ta idėja. Ir nusprendžiau, kad Jums patiko šviestuvai  doh.gif

lotuliukas.gif nea,tas patiko kad kambarys bent is foto sprendziant toks pailgas ir jame gerai isdelioti baldai na neaprautas kambarys( bet man taip atrodo,aisku nuomoniu gali buti visokiu , galiu pasirodyt visai kokia ,,beskone,, hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif ax.gif ),taip sveituvai neblogi grazus balionai labai idomus origanus,bet kazkaip man ,,nelipo,, , gal butu ne balionai(kazkokia kitokia forma), kazkaip kitaip ziuretusi rolleyes.gif
va ko landziodama po internetinius psl aptikau-:)idomiu lovu-smile.gif
user posted image
user posted image
idomus,spalvingas kilimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 10 liepos 2008 - 13:30
HABA thumbup.gif Zurkiu vyrui, kaip man ten reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 10, 13:24)

thumbup.gif kaip grazu bigsmile.gif
Papildyta:
jau kazkada buvau idejus panasius baldelius, bet dar idesiu man jie labai grazus
user posted image
Papildyta:
o stai cia IKE'os kambariukai

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rinkites mamkos idejas smile.gif
Papildyta:
idejos kaip galima isdazyti vaiko kambario sienas
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 10, 18:45)
čia ne tapetai g.gif Bet fainą puslapį užrodei thumbup.gif
va man spalviškai gražu
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 10 liepos 2008 - 19:26
Pasidaryk pats

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
eiiiiii...........kur man daugit ta lova -karstykle?????????? vezimuko formos????
NOOOOOOOOOOORRRRRRRRIUUUUUUUUUUU

sito:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dali_m: 10 liepos 2008 - 21:08