Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(irmaMO @ 2008 05 05, 23:23)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,o kur tokia radai?

Jau nebežinau doh.gif landžiojau kažkur ir aptikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marta* @ 2008 05 03, 08:03)
sveikos 4u.gif
sakykit, gal kuri zinote, kur galeciau Siauliuose rasti graziu, spalvotu komplektuku i vaiku kambarius? g.gif visur tokie nuobodus, pilki arba paprasti medzio spalvos, o as taip noreciau kanors mergaitisko ax.gif

man visai patiko cilek turkiški baldeliai SBA balduose, atrodo ir kokybė nebloga mirksiukas.gif ir pasirinkimas iš katalogiuko nemažas. Kita galimybė- gaminti, bet Šiauliuose kokybei didelių reikalavimų gamintojai nekelia, o gaila... unsure.gif
Atsakyti
Mes vaiku baldus daromes, bet ciuzinius reik issirinkt patiems. O man reikia vieno su kietu dugnu, kad pasikeltu (darysim tipo kusete), o kito, kad pasidetu. Kiek domejausi (gal nelabai gerai), bet ciuzinai visi balti- kaip priklauso. Ir cia problema- gobelenas. Reikia, turbut, po baldu padarymo kviestis aptraukejus ar baldu restauratorius g.gif Gal kas jau sprendet panasia problema? Taip isejo, kad vaiku baldus darome ne pas vaiku baldu gamintojus.
Atsakyti
Sveikos mes savo vaikinukam nupirkom cilek baldus is sba, (Marine) tai kol kas labai patenkinti ir jie ir mes 4u.gif
Atsakyti
o mes vakar būsimam pirmokėliui Cilek kėdę nupirkom, tai jau kad patenkintas biggrin.gif faina tokia, su visokiais "vikrutasais" mirksiukas.gif gal nesulaužys iki rugsėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2008 04 30, 20:12)
O kur tokių parametrų į plotį pirkot? Aš tai visur tik siauras matau  g.gif . Kokia kaina, jei ne paslaptis?

Pirkom YSKE Akropolio Vilniuj, tiksliai kainos nepamenu, bet nelabai brangi, ir labai tvirta, na man patinka, po lova telpa zaislu dezes, na nenusvylem. O ciuziniai standartiniai tinka.
Atsakyti
Sveikos, mane, kaip ir dauguma čia apsilankančių, kankina kažkurio laipsnio remonto ir interjero klausimai. Kadangi namie auga dvi jau ne visai mažos panelytės, tai susidūrėm su baldų problema - arba tipo amerikoniški su raukinukais, arba labai ryškūs ir visai vaikiški... Kažką radau beklaidžiodama internete, su kuo pasidalinsiu ir su jumis, o dar ir prašysiu, gal kas turite kokių įdomesnių idėjų, pavyzdžių... merginoms 9 ir 15 4u.gif
user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
dar keli
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 08, 09:13)
Sveikos, mane, kaip ir dauguma čia apsilankančių, kankina kažkurio laipsnio remonto ir interjero klausimai. Kadangi namie auga dvi jau ne visai mažos panelytės, tai susidūrėm su baldų problema - arba tipo amerikoniški su raukinukais, arba labai ryškūs ir visai vaikiški... Kažką radau beklaidžiodama internete, su kuo pasidalinsiu ir su jumis, o dar ir prašysiu, gal kas turite kokių įdomesnių idėjų, pavyzdžių... merginoms 9 ir 15  4u.gif

O jau katinėlių grožis wub.gif
Atsakyti
Nusprendem ir mes irengti vaikams kambari. Kadangi kambariukas nedidelis, tai man patiko stai tokie baldai.
user posted image

user posted image

Cia mums paprojektavo "Puikio baldai". Aisku cia ne galutinis variantas, nes netinka ir spalvos, ir lentyneles kitaip noriu padaryt ax.gif , bet apytiksle kaina yra virs 7000 lt. (be ciuziniu)
Dabar ieskau, kas Vilniuje galetu pagaminti tokius baldelius. Butu gerai, kad ir pigiau. Gal turite ka parekomenduoti?
Atsakyti
mes iš Vilniaus, bet irgi pas Puikį užsakinėjom tik Zig zag modelį, šiandien paskambino, kad pagaminti ir susitarėm, kad pirmadienį atvež ir sumontuos.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 15, 13:02)
mes iš Vilniaus, bet irgi pas Puikį užsakinėjom tik Zig zag modelį, šiandien paskambino, kad pagaminti ir susitarėm, kad pirmadienį atvež ir sumontuos.

lauksim nuotraukyčių ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 15, 14:02)

O tai jie atvaziavo kambari ismatuoti? Kaip suderinot kokius baldus norit gamint? Nes as tai noriu daug ka pakeisti. Beto noretusi pamatyti paciai is kokiu ploksciu gamins (realia spalva), kokias rankneles des ir t.t.

Beja lauksiu atsiliepimu apie baldu kokybe kai pastatys ax.gif

P.S. kiek mokejot uz "zigzag" komplektuka? Mums ji irgi siule, bet sis pasirode kompaktiskesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsi: 15 gegužės 2008 - 13:19