Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(dropytedropasada @ 2008 07 09, 16:09)
Gal galima ir man tokią pačią nuorodą? bigsmile.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

pažiūrėk temoje vienu ar dviem puslapiais aukščiau 4u.gif
Atsakyti
Turiu beveik 13kv.m erdve, kuria reikia padalinti dviem vaikuciam: dukrai greit 3metai, o sunus 2 men. bet ateiciai reikia ir sunui kad gera butu tam paciam (kol kas) kambary...patarkit kaip issprest sita kambario problema?! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborah: 10 liepos 2008 - 05:36
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 09, 15:08)
mes kai ant sienos pinigu kazkiek keitem, tai kursas buvo 1pln=1,085lt. elektroniniais pinigais mokant kursas turetu buti palankesnis.

dabar kursas nukrites labai, vakar buvo uz 1 Lt- 0.98 pln doh.gif verysad.gif (bet jeigu keiti didele suma tai keitykloj gali pasiuliti geresni kursa) ..mano mb toki ale biszniuka lenkuose turi tai kiekviena diena keicia zlt i lt... smile.gif , o dalimis tai man atrodo galima, ten gamintojo psl yra ir berniukui toks komplektas,tai matyti kad ir kampine spinta yra (jos labai talpios yra)tai galima ir tokia spinta uzsisakyti tik spalvas mergaitiskas.....va cia yra to gamintojo psl www.wajnert.com.pl, o ju atsovybe yra suwalkuose piaskowa g-tve 6. net ir tel turiu hihihi.gif hihihi.gif (bet seip jeigu vaziuoti i suwalkuos nuo Lazdiju puses tai labai lengva ta parduotuve rasti mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 10 liepos 2008 - 07:41
QUOTE(Deborah @ 2008 07 10, 06:34)
Turiu beveik 13kv.m erdve, kuria reikia padalinti dviem vaikuciam: dukrai greit 3metai, o sunus 2 men. bet ateiciai reikia ir sunui kad gera butu tam paciam (kol kas) kambary...patarkit kaip issprest sita kambario problema?! g.gif

pas mane ta pati problema-tik sunui bus 4m., o dukrai dabar 6men:)
gyvens tam paciam kambary(bent jau kol kas). mes kambari dabar kaip tik irenginejam, pukuotuku tema. baldus uzsakinejam is puikio baldu, jie labai grazus, galima rinktis neutraliu spalvu. lova bus dviaukste. viena siena, kuri bus kol kas tuscia, ispiese dailininke putuotukais.

pabandysiu idet baldu projekta, o piesinuka, uzuolaidas, jau buvau ikelus i tema, jei domina, paieskokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 10, 07:38)
dabar kursas nukrites labai, vakar buvo uz 1 Lt- 0.98 pln  doh.gif  verysad.gif  (bet jeigu keiti didele suma tai keitykloj gali pasiuliti geresni kursa)  ..mano mb toki ale biszniuka lenkuose turi tai kiekviena diena keicia zlt i lt... smile.gif , o dalimis tai man atrodo galima, ten gamintojo psl yra ir berniukui toks komplektas,tai matyti kad ir kampine spinta yra (jos labai talpios yra)tai galima ir tokia spinta uzsisakyti tik spalvas mergaitiskas.....va cia yra to gamintojo psl www.wajnert.com.pl, o ju atsovybe yra suwalkuose piaskowa g-tve 6. net ir tel turiu hihihi.gif  hihihi.gif    (bet seip jeigu vaziuoti i suwalkuos nuo Lazdiju puses  tai labai lengva ta parduotuve rasti  mirksiukas.gif )

nu kad oficialus sebo kursas 10,5 uz 10 pln g.gif keiciant grynus pinigus tikrai bus didesnis... nes paprastai moketi elektroniais pinigais visur labiau apsimoka...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 10, 09:13)
nu kad oficialus sebo kursas 10,5 uz 10 pln  g.gif  keiciant grynus pinigus tikrai bus didesnis... nes paprastai moketi elektroniais pinigais visur labiau apsimoka...

cia as kur tik ivaziavus i lenku puse jeigu keitykloj is litu i zlotus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 10, 08:13)
nu kad oficialus sebo kursas 10,5 uz 10 pln  g.gif  keiciant grynus pinigus tikrai bus didesnis... nes paprastai moketi elektroniais pinigais visur labiau apsimoka...
čia PLN-LTL ar LTL-PLN kursas? 10,5006 - tai čia šiandienos buhalterinis kursas, kuriuo nei parduoda nei superka zlotus.

Atsiskaityti kortele - toli gražu ne pigiausias variantas, nežiūrint kad būtent taip 'reklamuoja'. Bet patogiausia - tai tikrai. Nes nežinai, kiek prireiks zlotų. Todėl gali tekt zlotus atgal priduot... Pigiausia - konvertuoti pavediminius pinigus ir išsiimti grynais. Aišku, priklauso nuo sumos, nes dar gali atsirasti išgryninimo mokestis . ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
a davai tuos kursus issiaiskinkit kitoj temoj ir davai apie vaikuciu kambariukus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 10, 11:08)
bigsmile.gif
a davai tuos kursus issiaiskinkit kitoj temoj ir davai apie vaikuciu kambariukus
user posted image

drinks_cheers.gif grazus baldeliai smile.gif,bet kazkaip man noris jau siuolaikiskesnio kazko blush2.gif bet zinoma cai kiekveinam pagal skoni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 10 liepos 2008 - 10:24
a cia kokia ideja grazi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 10, 11:21)
a cia kokia ideja grazi

user posted image

va va tikrai kad thumbup.gif musu kambarys numatytas mergytei tai kaip tik toks pailgas o cia super gerai isspresta viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 10, 10:08)
Būtų gerai, jei moderatorė pratrintų 4u.gif
Atsakyti