Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 07, 01:38)
blush2.gif tai kad suwalkuose tu svietuvu ne tik Arkadijuj yra..i savaite bent tris kartus ten bunu tai svietuvu tikrai dyyyydelis pasirinkimas mirksiukas.gif vien aplink turgu  (kur mieste pacaim yra) parduotuveliu bent kokios 4... mirksiukas.gif  blush2.gif sory uz  poster_offtopic.gif

Gali būti, mes labai nesidomėjom, tiesiog po akim pakliuvo (nufotkinu, kas patinka, kad vaikams parodyti, gal norės). O čia merginos kaip tik kalbėjo, tai ir įmečiau...
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 07 08, 16:27)

mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 20:27)
mirksiukas.gif  smile.gif

Tai dar truputį off topic ax.gif
O jūs ko gero ten ieškojot? Ką radot? (nes mes tai daugiau plytelių dairėmės...)
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 07 08, 20:37)
Tai dar truputį off topic  ax.gif
O jūs ko gero ten ieškojot? Ką radot? (nes mes tai daugiau plytelių dairėmės...)

mirksiukas.gif ai mes seip ten daznai vaziuojam na i suwalkus, tai pasidairom karts nuo karto, o dabar kaip jau mergina paaugo tai ruosiames remontams...tai i baldus dairomes...o plyteliuo tai ten.... doh.gif daugggg....aisku tik reikia zoinoti seip kas nezino miesto tai sunkoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 09 liepos 2008 - 10:36
man IKEA yra labai faina parduotuve, vaIKAMS SUPER DAIKCIUKAI, lovu dar neziurejom, nes neprireike, dar mazius lovytej miega. o siaip lentynos, staliukai, kedutes, supamas arkliukas ir pan thumbup.gif
Atsakyti
laba, as cia vel su tomis fosforinemsi zvaigdutemis, as ju niekur nemaziau, buvau ukmeges g. senukuose, akropilyje
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 07 09, 11:50)
laba, as cia vel su tomis fosforinemsi zvaigdutemis, as ju niekur nemaziau, buvau ukmeges g. senukuose, akropilyje

jos prie zaislu buna... vaikisku prekiu parduotuvese irgi buna...
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 07 09, 12:50)

oj mamyte, tu zvaigzduciu tikrai visur pilna....akropolyje ,,Zaislu planetoje" tikrai yra...tiesiog kiekvienoj normalioj zaislu parduotuveje yra, ir jos nebrangios, iki 10lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 09:28)
man taip pat labai aktuali vaiku kambario temele,kiek cia ideju radau,kiek naudingu patarimu... thumbup.gif .na pratesiant suwalku tema,vakar buvom su mb ten...tai va kokius baldelius aptikau...na man jie patiko smile.gif bet kazko mb jau labai skeptiskai i juos ziurejo,sako paugs mergyte tai ka ismeti paskui  doh.gif  stupid.gif  stupid.gif  ... g.gif  schmoll.gif jis jau labai i prieki ziuri,nes musu turtui tai tik du metukai bus,tai sitei baldeliai man kaiptik dabar atrodo laaabai tinkami rolleyes.gif
user posted image

o kokia kaina ax.gif ir ar galima dalimis (man reiktų lentynų ir komodos) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 08, 15:10)
fotelis gyvai jis ten labai nutrintas buvo, tai kazkaip ir neziurejau i ji rimtai biggrin.gif

o kiek litais išeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 09, 14:04)
o kokia kaina  ax.gif  ir ar galima dalimis (man reiktų lentynų ir komodos) 4u.gif
Papildyta:

o kiek litais išeina  ax.gif

mes kai ant sienos pinigu kazkiek keitem, tai kursas buvo 1pln=1,085lt. elektroniniais pinigais mokant kursas turetu buti palankesnis.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 09, 14:08)
mes kai ant sienos pinigu kazkiek keitem, tai kursas buvo 1pln=1,085lt. elektroniniais pinigais mokant kursas turetu buti palankesnis.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 08, 16:07)
Gal krėslo nuorodą galimą?

Jau radau  blush2.gif

Gal galima ir man tokią pačią nuorodą? bigsmile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti