Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 13:25)
as maciau pravaziuojat warsuvoj...juos vitrinoj hihihi.gif ...bet gal kur arciau ju yra nes jau labai toli ta warsuva hihihi.gif

kiek zinau tai arciau nera, bet yra kas veza baldus is ten.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 08, 13:46)

gal gali parasyti,noreciau tokio staliuko su dviem kedutem,kiek ima uz atvezima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2008 07 08, 13:48)
gal gali parasyti,noreciau tokio staliuko su dviem kedutem,kiek ima uz atvezima? 4u.gif

nezinau kiek ima, mes patys nuvaziavom smile.gif bet tik del tokiu smulkmenu, tai neverta manyciau patiems lekti...

dar man ikeoj patiko
user posted image

cia vienoj pusej a la mokykline lenta piesimui kreida, kitoj tokia slidzios dangos, skirta piešti flomasteriais. o dar jei yra noro uzsideda rulonas popieriaus ir galima piesti ir ant jo thumbup.gif buvom jau nusprende pirkti, ale pagalvojom, kad dar per mazos mergos biggrin.gif
Atsakyti
as saviskiui tokia kede uzfundinau. bais patiko man pachiai hihihi.gif
user posted image

o del vezeju- eik i google ir ten oje oje kox pasirinkimas- ne viena rasi. 4u.gif rei ktik paieskoti. atveza i namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 08 liepos 2008 - 14:25
ta lenta tai super, kai mazius paaugs planuojam jam tokia nupirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 08, 14:46)

smile.gif mes patys nuo sienos gyvenam 8 km...bet gerai sakai kad vein del staliuko vaziuoti virs 300 km... unsure.gif mano mb isvsi toks.... doh.gif tai jau as jam pasakyciau kad varom...staliuko... doh.gif o uzsiprasyti tai kazin ar vertetu nes jau zinau kiek uzsideda... doh.gif, gal leksim kada ,,rimtai apsisopinti hihihi.gif hihihi.gif ,, tai jau tada staliuka butinai parsivezim, nes warsuvoje tai zinau tikrai kad yra,bet galvojau gal ir cia kur LT yra.... mane isvis juokas ima kai nuvaziuoji kur i baldu salonus (lietuvoj), o ten sudeti tie patys baldai Lenku gamybos..o pavdinimai leituviski ,,Jurate,, , ,,Ieva,, ( as cia tik kaip pavyzdi)ar pan...ir dar uzrasyta kad pagaminta LT doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2008 07 08, 15:25)
user posted image

va va ir man ji ,,krito i aki,, jauciu patenkintas mazius labai tokiu sostu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 08 liepos 2008 - 14:32
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 15:35)
smile.gif mes patys nuo sienos gyvenam 8 km...bet gerai sakai kad vein del staliuko vaziuoti virs 300 km... unsure.gif mano mb isvsi toks.... doh.gif tai jau as jam pasakyciau kad varom...staliuko... doh.gif o uzsiprasyti tai kazin ar vertetu nes jau zinau kiek uzsideda... doh.gif, gal leksim kada ,,rimtai apsisopinti hihihi.gif  hihihi.gif  ,, tai jau tada staliuka butinai parsivezim, nes warsuvoje tai zinau tikrai kad yra,bet galvojau gal ir cia kur LT yra.... mane isvis juokas ima kai nuvaziuoji kur i baldu salonus (lietuvoj), o ten sudeti tie patys baldai Lenku gamybos..o pavdinimai leituviski ,,Jurate,, , ,,Ieva,, ( as cia tik kaip pavyzdi)ar pan...ir dar uzrasyta kad pagaminta LT doh.gif
Papildyta:

va va ir man ji ,,krito i aki,, jauciu patenkintas mazius labai tokiu sostu  smile.gif

koks fainas tas kresliukas.
o mamytes sakykit,ar kainos ikandamos tu IKEA veztis is lenkijos?
mums puikio baldai suprojektavo uz 5.500lt.palei viena sienas viskas, dviaukste lova, spintas +1.5tukst dar du ciuziniai. nemazai. kazi jei tuo IKEA pasidomet, ar verta kazi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 07 08, 14:41)
koks fainas tas kresliukas.
o mamytes sakykit,ar kainos ikandamos tu IKEA veztis is lenkijos?
mums puikio baldai suprojektavo uz 5.500lt.palei viena sienas viskas, dviaukste lova, spintas +1.5tukst dar du ciuziniai. nemazai. kazi jei tuo IKEA pasidomet, ar verta kazi? g.gif

as nemaciau tokios lovos vaikui, kuria noreciau pirkti schmoll.gif ikea'oj man patiko tik smulkmenos: dezes zaislams, kedutes, staliukas... visa kita schmoll.gif nupirkom rema, mes toms dezems, bet tik del to, kad nebereiktu sukti galvos... zodziu kas link rimtesniu baldu, tai man ten nepatiko...
Atsakyti
kadangi mes patys iki IKEA patingejom- tai atveze tik tokias smulkmes, o jau RIMTUS didelius baldus LT pirkom - apchiupinejom -apejom is visu pusiu tada tik ...

o is ten smulkmenytes bais fainos. gaila pas mumi ner nieko panasuas vaikams....

su tuo kreslu zinok ivairiai. buna pamirsta, kartais prisimena - labai patinka jame sleptis. jug gi tas iki pat uzsitraukia- ir dar supasi aplink- nu isvis kaifas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 08, 15:02)
nezinau kiek ima, mes patys nuvaziavom smile.gif  bet tik del tokiu smulkmenu, tai neverta manyciau patiems lekti...

dar man ikeoj patiko
user posted image

cia vienoj pusej a la mokykline lenta piesimui kreida, kitoj tokia slidzios dangos, skirta piešti flomasteriais. o dar jei yra noro uzsideda rulonas popieriaus ir galima piesti ir ant jo  thumbup.gif  buvom jau nusprende pirkti, ale pagalvojom, kad dar per mazos mergos biggrin.gif

Pirk drąsiai, tai pats mėgstamiausias žaislas namuose. Tik lentai flomasterių kelias pakuotes nusipirk iš anksto. Mano mažiausias 2005 gimimo, tai jis tiek rašo, tiek piešia kasdien. Vyresnėliams lentą naudojam, jau mokomaisiais tikslais ax.gif jie dar žaidžia parduotuvėms, kirpykloms, restoranais, tai tą lentą vis pagal naują žaidimą panaudoja, tai meniu rašo, tai kainas ar dar ko reikia. Labai labai naudingas žaislas. Turim 1,5 metų. Kreidelių tai dviejų pakuočių dar neišrašėm, o flomasterių pirkom iš karto 3 ir dar neseniai vėl 3 nupirkom.
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 07 08, 14:25)
user posted image

o del vezeju- eik i google ir ten oje oje kox pasirinkimas- ne viena rasi. 4u.gif  rei ktik paieskoti. atveza i namus  mirksiukas.gif

Gal krėslo nuorodą galimą?

Jau radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 08 liepos 2008 - 15:11
QUOTE(a79 @ 2008 07 08, 15:07)
Gal krėslo nuorodą galimą?

fotelis gyvai jis ten labai nutrintas buvo, tai kazkaip ir neziurejau i ji rimtai biggrin.gif
Atsakyti