Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(MAMICY @ 2008 07 08, 10:58)
kad lips ant to staliuko ko nors pasiekti...

smile.gif jo jo...jeigu mamytes neuzpyks tai va dar foto..man staliukas tas kazkaip visai neblogas...tokia gelyte...mergytei... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
o idomu ar patogu prie tokio kvietko sedet? prie stalo noris archiau prisistumt..o chia tokie islinkimai.. g.gif schmoll.gif gal geriau ka istalas apvalus - lai buna gele- bet be jokiu "iskarpymu" g.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 11:09)
smile.gif jo jo...jeigu mamytes neuzpyks tai va dar foto..man staliukas tas kazkaip visai neblogas...tokia gelyte...mergytei... rolleyes.gif
user posted image

sitas variantas man visai nieko, tik is lentynos tolko jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 07 08, 11:33)
o idomu ar patogu prie tokio kvietko sedet?

o kiek kritikos rolleyes.gif 4u.gif jo patogumo atzvilgiu tai teisi,bet seip kazkaip krito i aki man tas staliukas rolleyes.gif labai intensyviai ieskau kokiu ideju mazosios kambariui tai kas idomesnio tai norisi ir su jumis pasidalinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2008 07 08, 11:34)
tik is lentynos tolko jokio schmoll.gif

smile.gif man tai kazkaip atrodo kad ta lentyna tai kartu ir spinta ir apacioj stalciai ,bet kazin ar daug ten susidet rubeliu galima g.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 08 liepos 2008 - 12:20
a kritika visda geras dalykas- je i iteisigna puse kritikuojama.
paziurek kaip bus tavo mazutei patogu prie tokio staliuko sedet. vien grozio nepakanka- rei kir kad praktikos kiek butu ax.gif

a del lentynu ir sutinku. nei tas nei sis. sonuose nei susidet- nei pasidet- dulkems rint ...... schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 07 08, 13:23)
a kritika visda geras dalykas- je i iteisigna puse kritikuojama.
paziurek kaip bus tavo mazutei patogu prie tokio staliuko sedet. vien grozio nepakanka- rei kir kad praktikos kiek butu  ax.gif

a del lentynu ir sutinku. nei tas nei sis. sonuose nei susidet- nei pasidet- dulkems rint ...... schmoll.gif  g.gif

mirksiukas.gif as tai to staliuko ir nepirkciau man seip kazkaip vat krito i aki ir vsio hihihi.gif kaip jau pirksim tai pirksim va buten toki nes ir gyvai toki maciau ir mazoji sedejus labai jau jai patiko ir paisyti ir ,,skaityti,, hihihi.gif ir valgyti flirt.gif ..tik kaip gyvenu provincijoj ,vilniuj ar kaune nelabai kazkur as ju maciau g.gif ...gal jus kur uzmatet tokiu rolleyes.gif g.gif (tik kazkieno ,,nukosinau,, kambario foto..nepykit rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 12:38)
mirksiukas.gif  as tai to staliuko ir nepirkciau man seip kazkaip vat krito i aki ir vsio hihihi.gif kaip jau pirksim tai pirksim va buten toki nes ir gyvai toki maciau ir mazoji sedejus labai jau jai patiko ir paisyti ir ,,skaityti,, hihihi.gif ir valgyti  flirt.gif ..tik kaip gyvenu provincijoj ,vilniuj ar  kaune nelabai kazkur as ju maciau g.gif ...gal jus kur uzmatet tokiu rolleyes.gif  g.gif (tik kazkieno ,,nukosinau,, kambario foto..nepykit rolleyes.gif

cia ikea'os ir jie yra plastikiniai. apvalus melynas buna, staciakampis raudonas. mes vakar pirkom. kainavo ~80 zlotu. kedutes 39.95 zlotai. dar yra taburetkos po ~25 zlotus. ir tos pacios serijos lentynu paemem...
bus margaaaaa, bet tikekimes grazu
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 08, 13:44)
cia ikea'os  ir jie yra plastikiniai. apvalus melynas buna, staciakampis raudonas. mes vakar pirkom. kainavo ~80 zlotu. kedutes 39.95 zlotai. dar yra taburetkos po ~25 zlotus. ir tos pacios serijos lentynu paemem...
bus margaaaaa, bet tikekimes grazu

aciuks.gif o zlotais kainyte parasei tai gal kur lenkijoj pirkot rolleyes.gif man irgi atrodo kad bus grazu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 09:28)
man taip pat labai aktuali vaiku kambario temele,kiek cia ideju radau,kiek naudingu patarimu... thumbup.gif .na pratesiant suwalku tema,vakar buvom su mb ten...tai va kokius baldelius aptikau...na man jie patiko smile.gif

pritariu, kad jie nera tinkami 2 metu vaikui, kaip jau ir minejo - lova perauksta, o staliuko su kedute reikia, komoda tam netinkama
Papildyta:
QUOTE(RobertosMama @ 2008 07 08, 12:49)
aciuks.gif o zlotais kainyte parasei tai gal kur lenkijoj pirkot rolleyes.gif man irgi atrodo kad bus grazu  smile.gif  4u.gif

manau, kad tikrai PL pirko, nes artimiausia IKEA yra Varsuvoj mirksiukas.gif
mes irgi turim staliuka ir kedutes, tik pas mus staliukas kvadratinis, vaikis labai patenkintas, o ir mums atitiko reikalavimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 08, 14:21)

Papildyta:

manau, kad tikrai PL pirko, nes artimiausia IKEA yra Varsuvoj 

as maciau pravaziuojat warsuvoj...juos vitrinoj hihihi.gif ...bet gal kur arciau ju yra nes jau labai toli ta warsuva hihihi.gif
Atsakyti
va IKEA vaikiski ... wub.gif man jie labai ..... ir spalvingi ir siaip- subalansuoti vaikams .....
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 07 08, 14:26)
va IKEA vaikiski ... wub.gif  man jie labai .....

wub.gif garzu net labai...ir manau praktiska smile.gif
Atsakyti