Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(rokinuke @ 2008 07 04, 11:43)
deja man ir prie tokios spalvos teko priprast, nes vyras kelininkas  lotuliukas.gif  construction.gif

DARBAS - ŠVENTAS REIKALAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 07 04, 11:43)
deja man ir prie tokios spalvos teko priprast, nes vyras kelininkas  lotuliukas.gif  construction.gif

QUOTE(leliuga @ 2008 07 04, 15:50)
DARBAS - ŠVENTAS REIKALAS mirksiukas.gif

Tai gal su šalmu ir miegot reikia??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 07 04, 19:22)
Tai gal su šalmu ir miegot reikia???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif jaučiu kad nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2008 07 04, 23:21)
blink.gif jaučiu kad nesuprantu g.gif

Nugi rašo, kad vyras kelininkas, tai turbūt todėl ir kambarį darė ryškų, oranžinį, kaip kelininkų liemenės tongue.gif nebūtinai gi profesijos niuansai dar ir namuose turi būti... ax.gif na mes čia abi juokavom ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
LABA, DEKUI, REIKS PAIESKOTI TU FOSFORINIU ZVAIGZUDCIU smile.gif
o noreciau paklausit, jau tu kurios turi vaiku, ar palikti viena vaikui siena, ant kurios jam butu galima paisyti?
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 07 05, 21:20)
o noreciau paklausit, jau tu kurios turi vaiku, ar palikti viena vaikui siena, ant kurios jam butu galima paisyti?

Gal ir palikt, bet tik tada, kai jau su vaiku galima žmoniškai susitart doh.gif KAd paskui "netyčia" nesumaišytų, ant kurios sienos galima piešt, o ant kurios ne.
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 07 05, 22:20)
LABA, DEKUI, REIKS PAIESKOTI TU FOSFORINIU ZVAIGZUDCIU smile.gif

Mano dukra, kai buvo kokių 2-3 metukų, nuspalvino raudonai flamasteriu savo kambario tapetus, bet ne visur, o tik būtent ančiukų kuodus, nors ten buvo daug gyvūnėlių, bet turbūt ančiukai labai patiko (ir buvo raudonoji fazė) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 06 liepos 2008 - 10:21
QUOTE(agente009 @ 2008 07 02, 19:04)
Paerzinsiu  tongue.gif
user posted image user posted image
Čia ne Lt, o Lenkijoj, Suvalkuose  ax.gif "Arkadij", paklauskit, visi vietiniai žino, kelią parodys  mirksiukas.gif

blush2.gif tai kad suwalkuose tu svietuvu ne tik Arkadijuj yra..i savaite bent tris kartus ten bunu tai svietuvu tikrai dyyyydelis pasirinkimas mirksiukas.gif vien aplink turgu (kur mieste pacaim yra) parduotuveliu bent kokios 4... mirksiukas.gif blush2.gif sory uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
man taip pat labai aktuali vaiku kambario temele,kiek cia ideju radau,kiek naudingu patarimu... thumbup.gif .na pratesiant suwalku tema,vakar buvom su mb ten...tai va kokius baldelius aptikau...na man jie patiko smile.gif bet kazko mb jau labai skeptiskai i juos ziurejo,sako paugs mergyte tai ka ismeti paskui doh.gif stupid.gif stupid.gif ... g.gif schmoll.gif jis jau labai i prieki ziuri,nes musu turtui tai tik du metukai bus,tai sitei baldeliai man kaiptik dabar atrodo laaabai tinkami rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
O kas juose patiko? Dviejų metų mergytei lova per aukšta, man regis. Stalas-komoda ant ratukų - nestabili, jeigu tai žaidimui. Be to kartais vaikas nori ne tik klūpėt, bet ir sėdėt (bent jau maniškis prie tinginio)... Taigi iš to patikusio komplekto liktų komodos, lentynos ir tikrai derantis prie jų kilimukas. rolleyes.gif Manau, kad iki vaikui sukaks 10 metų šitą komplektėlį galima naudot. O gal per tą laiką sumeistrausit antrą mirksiukas.gif Be to visas dešimtmetis praeis - finansinė gerovė ir kita pasikeis į gerą pusę smile.gif Baldai jau bus pasenę ir fiziškai, ir morališkai, ir kaip sakant jau atitarnavę biggrin.gif
Atsakyti
jo jo apie lova ir as ta pati pagalvojau kad nelabai kokia.bet seip man asmensikai tie baldeliai (aisku ir i kaina atsizvelgiant...)thumbup.gif rolleyes.gif ta komoda gali buti ir su ratukais ir be rolleyes.gif staliuka irgi galima pasirinkti pagal pageidavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 08 liepos 2008 - 09:59
mes dabar planuojam deti paprasta vaikiska staliuka su kedutem (piesimui, zaidimui). veliau kai jau reikes pradeti apie mokykla -vietoj jo bus rasomasis stalas...
del lovos aukscio ir ratuku drinks_cheers.gif ypac ivertinant kad didele tikimybe, kad lips ant to staliuko ko nors pasiekti...
Atsakyti